на ДиянаГ
Както и да е, доволни сме, а Ния е толкова изтощена, че сега вече спи.
Аз съм в Дружба 2 срещу стария пункт за раздаване на ДК (сега-клуб на ГЕРБ) скоро излизам в майчинство и ще имам време да следя какво става из квартала, иначе имам дъщеря на 5г която посещава ДГ 77 Андерсен

За динозавъра ето инфо:
Нали мият с препарати, които съдържат белина, влизат в тоалетните и къде ли не. В коя ясла сте, че носите спално бельо 

Аз питах информативно, ние не сме приети на държавна ясла и днес ще записваме Пипи на частната ясла в дружба 2. Аз тази вечер ще си попитам какво се очаква от мен точно да нося, но питах ориентировъчно вие как се подготвяте. Днес минах на обиколка по магазинчетата на пазара да проуча цените на комплектчета клинчета с блузки, както и на анцузи, раничка за багаж, чаршафчета и други. Все пак искам да се подготвя каква сума ще ми трябва...Но като видях цените и се разочаровах..Защото все пак за яслата не предвиждам някакви скъпи дрехи да купувам, а точно обратното - удобни, практични и по-евтини, защото мисля, че от игрите доста ще се протъркват, цапат и износват. За празниците ще ходим в Сливен при свекървата и май ще напазарувам всичко от там. Близо до тях има магазинче-борса за бебешки и детски стоки и всичко е значително по-евтино отколкото е тук. Бях забравила за пижама да видя, добре, че ме подсетихте сега 
За пантофите - аз й бях купувала миналата есен на бефадо и съм доволна, мисля пак такива да купя. Вие какви препоръчвате? Да не запарват крачетата...
Така се бях ентусиазирала за театъра, но не ни огря
Пипи лепна едни гадни сополи, настина в къщи, защото заради жегата е все течение у нас
И понеже не може и да спи заради запушено носле е като смазана, няма силици за нищо, милата...Борим сополите, пък да видим дали скоро ще се спасим от тях, че като знам преди как ги влачеше по 10 дена..
И с температура на всичкото отгоре. Преди месец така излезе един кътник и се надявам сега да е същата причината, ама знам ли...

Още имам време да помисля, преди да я пуснем на ясла трябва да се обадя и да кажа къде ще я водим, за да я предвидят за храната.
Ще пиша повече като мине първия ни учебен ден
Препоръчани теми