Има ли успели от ин витро на естесвен цикъл?

• 33 461
  • 351
  •   1
Отговори
# 135
Здравей miryana_gm като гледам май сме заедно. Моя трансфер беше във вторник на 15 - ти. Дано всичко се получи и при двете ни. За съжаление Zweta е с отрицателен тест. Миналия път на този ден от трансфера и мен много ме боляха гърдите. А сега няма нищо... Не знам дали е показателно това. Но при всички положения факта, че усещаш нещо означава, че се случват промени с тялото ти. При мен миналия път завърши с биохимична, но все пак имаше имплантация. Аз пък за сега се притеснявам, защо не ме боли.... Иначе за този път се отказах да лежа. Не издържам на това напрежение. Днес дори така сериозно се раздрусах по пътищата в колата, че сега ми е съвестно и взех да се притеснявам.... Пиши за развитието заедно ще се движим. Успех  Praynig

# 136
оххх мерси много и УСПЕХ и на теб. Ми на мен ми е все пак за първи път и реших да изпълнявам заръките на иглотерапевта защото той каза че е хубаво до 6-7 ден да си почивам повече и да не се натоварвам ама изобщо защото до тези дни става каквото ще става след това вече мога да правя каквото си знам  Embarassed това бяха негови думи
и на мен ми е доста скучно в къщи но си намирам занимания  Grinning но все още ме наболява корема отдолу не знам дали е странно но ще го издържа и това става само вечер което е много интересно иначе през деня нищо ми няма  Wink
Айде пиши как си аз съм тук от време на време )))

# 137
момичета,този път на 4 ден след трансфера,започнаха да ми се подуват и болят гърдите.и аз мислех,че най вероятно е от лекарствата,въпреки че досега никога не са ме болели,без значение хормоните.явно гърдите са си голям показател.и аз имах болки ниско долу,и от време на време.що се отнася до натоварването,единственото,което направих за 10 дена,е да спра фитнеса и секса.в момента практикувам и двете,но разбира се,по леко от преди:)))
докторът днес ме накара да пусна едно изследване за NK-клетки,по принцип ми бяха високи началото на годината,но после след няколко промивки,си влязоха в норма.не знам ако резултата се е променил дали да направя вливания с Киовиг,или да рискувам и да не взимам нищо.вие какво мислите?чела съм доста противоречиви мнения за връзката на антителата със зачеването и бременността.

# 138
  • София
martin4o,щом лекарят ти го приема това лечение,не ти остава друго,освен да го послушаш и,ако каже да вливаш,да вливаш. Аз имам опит с вливане и опит без,не съм фенка на тази теория и се разбрах с доки,че няма да пускам изобщо повече такива изследвания,при положение,че това се практикува в две клиники в България,за да се търси под вола теле и никъде другаде. И "за" и "против" са само в сферата на предположенията,доколкото и аз четох.

# 139
Здравейте момичета да Ви кажа че на мен докато бях в Плевен при д-р Емин ми беше пуснал такова изследване за NK клетки и бяха повишени с един процент до колкото си спомням но той каза че това нищо не е и било нормално защото границите на тези клетки варирали и много зависели от това с какво се храниш и какъв начин на живот имаш но ако вече са с 5-6 процента повече трябвало да се влива някакъв разтвор но едва след като се установи бременност. Това знам за тези клетки дано ви е в полза
hristina21 ти днес как се чувстваш мен много ме боля корема ниско долу рано сутринта и сега нищо ми няма и дори вече е спаднал не знам на какво се дължи това ти как си днес според вас рано ли е на 10 ден да си пускам тест как мислите дали ще покаже нещо???? Rolling Eyes

# 140
  • София
miryana,аз се чувствам прекрасно,защото съм в "творческа почивка" и в момента единствено се чудя по кой път да поема Mr. Green А 10 ден си е баш ден за тест  Wink. В Щерев ни ги пускат тогава.Стискам палци за положителен резултат,когато  ида го пуснеш  Praynig

# 141
оххх добре  Grinning ще си пусна тогава един да видя какво става защото Стаменов каза чак на 14 ден и за това питам, оо и аз съм в творческа почивка пиша някакви теми тука хихиххихи и ми минава доста бързо времето да ти кажа

# 142
Момичета вие кога мислете да правите кръвен. Аз още се чудя да го правя ли... да чакам ли до уринарния .... Миналия път на 10 ден направих домашен и показа 2 чертички. Но после взе да избледнява втората и на деня на теста съвсем изчезна. Доки каза, че домашни преди 14 ден е глупаво да се правят. А за кръвния не знам на кой ден биха показали верен резултат..

# 143
Чудя се за 10 - ия ден, защото всички сме с трансфер на 3-ти ден и не знам дали е време. Миналия път бях с трансфер на бластоцист и казаха че 10-ти е нормално но сега не знам.

# 144
  • София
Чудя се за 10 - ия ден, защото всички сме с трансфер на 3-ти ден и не знам дали е време. Миналия път бях с трансфер на бластоцист и казаха че 10-ти е нормално но сега не знам.
При всички положения кръвен на 10ти ден ще покаже какво се случва .Успех  Peace

# 145
  • София
При всички положения кръвен на 10ти ден ще покаже какво се случва .Успех  Peace
Абсолютно  Peace А това,че е взел да избледнява миналия път,поне ти е показал,че си имала биохимична и не си била на кръгла нула,все пак,са се имплантирали,макар и за много кратко
Стискам палци,този път да е различно и да е положителен до термин  Praynig

# 146
Да и аз реших днес на 10-я ден да видя какво става и това е в петък още три дена ще изтърпя и да видя какво ще се получи, но съм много положително настроена и знам че ще е положителен усещам го Embarassed

# 147
Благодаря момичета. Оххх не знам как ще се престраша  Sad . Миналия път толко рев имаше заради биохимичната ... miryana_gm и на мен ми се пада горе долу така. Ти къде мислиш да го правиш?

# 148
 ми аз съм в момента в Пловдив и мисля да го пусна в Бодимен или в Торак не съм решила ама ще звънна утре да разузная кой тест кога излиза най бързо  Laughing и това ще ме спечели  Rolling Eyes

# 149
Ето как се развиват нещата с моя опит на ЕЦ. 10 ден от трансфера ЧХГ 50,25. Док. каза, че отговоря на стойности на 1 ембрион. Стискайте палци всичко да е наред  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт