Има ли успели от ин витро на естесвен цикъл?

• 33 453
  • 351
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Момичета направих своя опит на ЕЦ. Вчера ми беше трансфера на два ембриона. Очаквам резултата в края на месеца. Дано този път да е успешен.

Стиснати палчета поне едно от двете ембриончета (а най-добре и двете) да се захванат. Дано!

# 121
  • София
Дано този път да е успешен.
Дано!!!Дано!!!Дано!!! Praynig

# 122
# 123
Много Ви благодаря за подкрепата. Опитвам се този път да не го мисля чак толкова, но всички знаем колко е трудно (да не кажа не възможно) това. На всичко отгоре ме хвана някакъв грип и страшно се притеснявам дали няма да окаже влияние на имплантацията...

# 124
Здравейте, да попитам при опитите ви на естествен цикъл, хормоните ви в норма ли са, т.е. дали може с много високо ФСХ  newsm78

# 125
моите бяха в норма,ЛХ се повиши доста,непосредствено преди овулацията,но това,както каза доктора,е нормално.

# 126
  • София
ФСХ-то ми е добре,но ЛХ ми е много високо-за него имах цетротид

# 127
И моето лх преди овулация се вдига но нищо не са ми давали за него . А то колко трябва да е? Може ли да ми кажете на кой ден горе долу се прави пункция на естествен цикал. Че аз ходих на 18ти и Стаменов ми каза фолик.12м и каза в понеделник пак и да пусна лх и Е2 тогава ще ми е 13ти ден. Но моя мъж го пратиха на Турция от работата и ще си дойде сряда или четв. много се претеснявам да не изтървем момента.

# 128
  • София
Санди,зависи от размера на фоликула и от хормоните. Обикновено-на 19-21 мм,което при мен е на 14 ден.За ЛХ-да е качествена яйцеклетката не трябва да е над 2,даже 1 и нещо,моето беше 4 или 5 newsm78. Нямате ли замразени? Рискът с ЕЦ си е голям,да го хванете навреме

# 129
  • Sofia
Аз имах много високи стойности на ФСХ (над 20) преди пуккцията. Док даже се притесни, но пък бебето стана. Аз съм на 35, но си гледах резултати, когато бях на 26 (все още ги пазя)....когато забременях с щерка ни (стимулирани ин витро) - тогава ФСХ ми е бил 18 (пак си е много над нормата). Така, че бебета стават дори при високи стойности.

# 130
Благодаря ви, а шансове със стойности  на ФСХ над 40, 50  newsm78

# 131
  • Sofia

Не зная.....то високите стойности показват приближаване към критическата (то сигурно си наясно). Въпреки това....мисля, че докато има М......има и шансове.

# 132
и на мен не са ми давали нищо за високото ЛХ.при мен пункцията винаги е била или на 10 или на 11 ден,тогава ми е овулацията и никакви лекарства не могат да я забавят.но и аз знам за жени с високо ФСХ,които са забременели.доколкото съм наясно,яйцеклетките ги оплождат няколко часа след пункцията,дано мъжът ти се върне навреме.

# 133

Не зная.....то високите стойности показват приближаване към критическата (то сигурно си наясно). Въпреки това....мисля, че докато има М......има и шансове.
Благодаря, на 35 год. съм  и не искам да повярвам че положението е толкова зле, затова търся някаква надежда Embarassed

# 134
Zweta kakvo stana s teb napravi li test pri men da Vi kaja vsichko mina mnogo dobre i mi izvadiha edna qiciklekta mnogo hubava oplodi se i v  srqda na 16-ti mi q varnaha i ot togava leja v nas e razhodih se do bolnicata che se zapisah na igloterapiq che chetoh mnogo hubavi ne6ta nqkoq hodela li e naisina se chuvsvam mnogo po dobre moje li nqkoi da mi kaje kakvi simptomi e imala na 5 den ot transvera che men me bolqt gardite ama sigurno e ot estrofema znam li }
p.s. Izvinqvam se che ne picha na BG no kompa mi blokira a ne tela nqmam BG

Общи условия

Активация на акаунт