Има ли успели от ин витро на естесвен цикъл?

• 33 356
  • 351
  •   1
Отговори
# 240
ceci, какво имаш предвид - часове за самата пункция или за проследяването преди това? Аз имам час за първи преглед на 9-ти ден за ЕЦ. Надявам се, разбира се, после да има часове и за самата процедура, а да не си остана само с прегледите.  Simple Smile

# 241
Понеже декември преди празниците не записваха часове,а и много често ги отменят,затова питам.Аз ноември не успях да стигна до пункция,защото и двата фоликула се бяха спукали.Успех и пиши как вървят нещата.

# 242
Здравейте,момичета! Grinning
Довечера ще ми бият Прегнила,а в петък /13/ Laughing ми е пункцията.Искам да ви питам,какви трябва да са стойностите на Естрадиол-а,за да е сигурно,че във фоликула има яйцеклетка,защото ми отговориха,че границите били доста широки и било доста субективно. Rolling Eyes За малко не попитах,защо при това положение го изследваме изобщо...,ама си smile3505
Помагайте,Pls   bouquet

# 243
  • София
Джинджър, наистина е относително, но за узряла и качествена яйцеклетка е нужно да е около 400 нивото на Естрадиола. Успех!

# 244
Джинджър, наистина е относително, но за узряла и качествена яйцеклетка е нужно да е около 400 нивото на Естрадиола. Успех!

Здравейте момичета. И аз да се включа, утре на пункция на ЕЦ. Дано да е хубаво яйцето и да се оплоди, че декември се оказа презряло. Ние май ще замразяваме, нямам подобрение в имунологията и сега ще търсим причината. Така исках и трансфер, а тази имунология така ме мори Simple Smile
Джинджър, аз също се опитвам да разбера какви трябва да са стойностите на Естрадиола. В клиниката ми казаха над 100 за да се бие прегнил, но май е много относително и лекарите го съобразяват и с други показатели. Последният път при мен беше малко под 100 и ме върнаха на следващият ден пак да го пусна да провеят дали се е качил над 100 и тогава ми назначиха прегнил. То пък излезе презряла. Сега ми е 216 и утре ще видим.

Успех на всички! И скоро много бременни в темичката да има Simple Smile

# 245
Моят е 228... Rolling Eyes дано е добре.
Благодаря ти много!  bouquetДа ти се връща успехът тъпкано Peace Peace PeaceИ на теб,Sunny!:)))

П.П.Момичета,а бе да ви питам Прогестерон 0,62 не е ли малко нисък?

# 246
И моята пункция е в петък естрадиола ми е 312 лх ми е 6.17 това е днес на 10 ден  днес в 20.30 ми беше и прегнила.

# 247
  • София
Джинджър, добре ти е прогестерона, трябва да е нисък. И естрадиола ти е добре.

# 248
Джинджър, добре ти е прогестерона, трябва да е нисък. И естрадиола ти е добре.
Супер. Simple Smile Благодаря ти! Peace
П.П.Sandito,успех утре! Praynig

# 249
sunny12, Джинджър 82, sandito_1234, успех момичета!  Praynig
Аз пък в петък ще пускам хормоните. Ще пиша за резултата. Стискам ви палци!

# 250
Момичета стискам ви палци. За съжаление за хормоните не мога да кажа, защото аз дори не ги разбрах. Но важното е да има резултат на края. Успех  Praynig Praynig Praynig

# 251
Много е хубаво,че ви има,момичета! Two HeartsИ много ви благодаря за топлите думи!!!  bouquet Дори и да не се познаваме лично,подкрепата ви е наистина безценна! Praynig

# 252
Здравейте и от мен.След едно неуспешно ин витро през октомври 2011г. сега мисля да пробвам на ЕЦ докато ми излезе номера за процедурата.Може пък да стане без стимулации.Искам да питам колко ви излезе цялата процедура?

# 253
Мила аз до сега съм дала замо 100лв но утре ако има пункция 350лв и ако се стигне до трансфер 600лв мисля че това е цената.Абе излиза всичко около 1200лв

# 254
Чудесно към март смятам да се пробвам

Общи условия

Активация на акаунт