МаЙчЕтО голямо от игри и песнички завладяно :P

• 32 904
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • София
За подаръците - мисля да вземем от бутащите се колички. Вярно, зимата няма да я изкарваме навън, ама ще дивее детето на главата на съседа (много разбран човек, все си мисля, че недочува, щото досега не е реагирал на цялото това тропотене от наша страна). Шейна ..., не е лошо като идея, ама моята ощее става,  та ще видим. Давайте идеи.

# 556
Мирко си получи коледния подарък- пързалка  Laughing

# 557
Не знам защо се засегна,Изи, мила моя,имаш цялата ми подкрепа и любов. Всичко с малкия мъж ще бъде наред, ще се роди един прекрасен, здрав и хубав  кавалер за моята дама  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не съм визирала конкретно теб, просто всеки има различи предпочитания и малко са склонни на компромиси, стана ми криво защото  с Ани планирахме ,как да изненадаме малките ,а в същото време все на някой нещо не му харесва.

Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

И аз те обичам, бе, жена! Видях себе си в "жълтите павета", ама както и да е.  Wink Не се отказвайте с Ани - няма начин да угодите на всички ни, затова решавайте генерално къде и кога. Организаторите по презумпция са винаги криви, но никой не се наема на тяхното място.  Simple Smile

... Той се прави на "умряла лисица" относно дядо Коледа и иска да му донесе "малък лаптоп" ooooh! ooooh! ooooh! ... Баткото ще видя как да го разкандардисам от лаптопа, чееее иначе не ми е ясно как ще го купувам Joy освен да обера банка hahaha

Ох, това е една от безумните играчки за мен. Каби настоя миналата година и баба му подари за Коледа детски лаптоп уж за неговата възраст. Ми аз не мога да схвана как се работи с програмите, а какво се очаква от едно 4-5-годишно дете?! Някакви безумни комбинации на верни отговори и на възможности за "учене". Батериите заминаха толкова бързо, че изобщо не се замислих да ги сменя и така почти година си стоеше като паметник за 60 лв. Преди месец едно детенце разля вода върху клавиатурата, а майка му взе сешоара и познайте какво се случи с пластмасата - замина в кофата.  ooooh!

Каби тази година иска шейна "Чук и Гек", ама къде ще я прибирам, идея нямам. За Киси от АСДА едно дървено кубче с разни шарени игри от четирите страни. За мен - или машина за хляб, или тенджера под налягане, или нова кола!  Grinning

# 558
Изи, нашият батко иска истински лаптоп, но с джобни размери hahaha нещо ей таковка: http://plesio.bg/netbutsi-c-69981100/mini-210-3001sv-ev-p-289051.html - големичък е за играчки Simple Smile, а и детски лаптоп е доста безсмислено наистина. Аз както съм "възрадвана" от цената на лечението на Марти... май наистина или ще обирам банка Mr. Green

# 559
хей бременните я успокойте страстите хихихиххи  Heart Eyes

ние сме добре прибрахме се във вторник, но се сблъскахме с друг проблем- разтройство и повръщане- Ати тъкмо се оправя - сега пък ме хвана мен- добре че нямам контракции като миналия път заедно с дрисъците , а минава спокойно  Whistling

скоро влизам в 9 месец и почва великото чакане, миналата седмица бях на преглед, та се очертава да си имам малка буболечка едва е станала 2 кг Simple Smile затова ще стискам до термин(01.01.2012) та да видим

тези дни почвам да търся рецепти за коледно настроение- ще се правят меденки, Щолени и други

хайде от мен толкова, отивам да готвя едни лепкави ребърца  newsm64

# 560
  • София
Силвенцеееее, не ни предавайте  Hug Hug Hug толкова ще е хубаво да си имаме пак тържество с дечките и дядо Коледа  Wink
Факт е, че не може да се угоди на всички, за съжаление. Ако е възможно да дойдат повече мами, разбира се, е по-добре. Но с времето ще става все по-трудно  Tired

Нат, стискам палци за лечението на Марти! А лаптопчето... направо онемях какъв подарък иска това дете  Money малко скромно подаръченце..

Наринка, да се оправяте бързо и никакви изцепки повече. Стискай крачета и малката госпожица да наддаде повечко в последния месец  Peace

Ние днес направихме сериозно разчистване на коледните играчки у мама, а у нас вече си поукрасих частично - чакам да видя какво ще унищожат малките ръчички Габешки.
Това с коледните вкуснотийки е супер идея  Heart Eyes

А, някой (май Милкинис) беше питала за фриз.салон - тръгваш по Оборище от бул. Ситняково и първата пряка  в ляво (т.е. противоположната страна на Сердика мол), има плод и зеленчук непосредствено до салончето. Мога да опитам да намеря точен адрес  Mr. Green

Лека и спокойна празнична вечер  Heart Eyes

# 561
Аз вече уредих подаръците на Боби, една дъска за рисуване от тези най простичките и една кола с напасване на формички. Сега ми предстой по трудната задача племенницата и още две госпожици на 3 и 5 години.

Нати, твоя син поне е голям, моята племенница е на 5 г. и иска неин си лаптоп с " ФБ И ИГРИ".
Laughing

Луксче, малката госпожица да си стой на топличко, стискам палци. Praynig

И аз се бях замислила за елхата и коледната украса, но май ще поизчакам, поне да оцелее до Коледа. Joy

Хубава вечер! Бобче спинка вече а аз съм си наляла червено винце и релаксирам.

# 562
Ихаа такова малко лаптопче и аз искам  Mr. Green
Честит празник мамчета - обичайте се и се подкрепяйте със семействата си.
На мен ми е едно странно - една свита топка, като че ли нещо лошо е станало и съм безпричинно тревожна ама ще мине
Луксче, ако сметнеш, че може да потрябват имам по погрешка /моя естествено  Mr. Green/ 3 бодита с късо ръкавче за много малки бебчета /като за кукли според мен/ И естествено са чисто нови  Embarassed да пращам ако трябва
Йоанка-калпазанка е добре, много ми е оправна - в яслите имали за закуска филия с лютеница и за да не се нацапотят лелите нарязали на хапки и подредили дЯцата в две редички на столчетата и минават и им дават. Като минал на нашата реда, тя станала и отишла в другата редичка - пак да й дадат и така  Joy - гладно детето - не я храня вкъщи
Хубава тема сте подхванали аз сигурно от месец умувам за подаръци и нищо не ми се вижда точно като за тази възраст, а и 2 племеннички в къщата - бебе и на 8   ooooh! напълно съм блокирала

# 563
Здравейте и от нас!

Честит празник с пожелание за здрави, щастливи и сплотени семейства.

Момичета не се впрягайте така ,толкова ви завиждам за коледното парти,че ще ви се радвам да успеете да се организирате по най добрия начин и да направите незабравимо коледно парти ,не само за мъниците, а и вие да се забъвлявате добре.Успех с организацията.

lux пази се да изкараш до термин, че  защо да не си имаме мама с  бебче № 1 за 2012г.

dilqnkaa аз обожавам кестени невероятни са,но и аз като незнаех за бъркотията след тяхното пекане се навих (да спомена нашата печка беше чисто нова първо пекане беше кестените)и моя си ги прави знаеш какво е..... ooooh!.Продължаваме да си ги хапваме ,но вече варенипак са си хубави,така че може да пробвате също са толкова хубави.

# 564
Като чета за някои от желанията на батковците и каките, ме хваща лек главобол.  Rolling Eyes

lux, дано бързо да се отървете от тези вируси гадни. Ние вкъщи си ги предаваме и все си отглеждаме по някой от 2 месеца насам. Дано беба да си стои на топличко до термин.  Simple Smile

Malini, аз питах за фризьорския салон, да. Брата на мъжа ми живеят в този квартал. Така че ще му врътнем една разходка и сигурно ще го открием лесно. Благодаря още веднъж за инфото. Simple Smile

Снощи се сетихме с мъжа ми че наближава момента с елхата и още се чудя дали да я сложим на високо - ама ако дръпне нещо може да падне цялата върху него, или да я сложим на земята и да се молим да оцелеят максимално много от играчките?!  newsm78  Laughing Мамите които имат вече по-големи малчугани могат ли да кажат кой е най-безопасния вариант.  Rolling Eyes

След многото неуспешни опити за взимане на урина на Пламен, накрая успяхме и тя се оказа чиста. Днес мъжа ми го заведе при нашия док, д-р. Пандаров и сега чакам да ми се обади и да каже какво е станало. Сигурно ще се влиза пак в болница за снимки и изследвания, ама се надявам да измислят вариант в който да не лежим 4-5 дни по болниците.  Praynig

# 565
Здравейте момичета!

За коледното парти не с косете- който може да дойде, ще дойде, но при зададен въпрос "съгласни ли сте/ какво ще кажет/" е нормално да има мнения Simple Smile

Заинтригувахте ме с темата за коледните подаръци за малчовците. Аз обмислям да купя люлеещо се конче, та ако някой е видял някъде хубаво такова, ще се радвам да сподели. Освен това ще взема от Джъмбо комплет метла, лопата, кофа и парцал за деца, че сме чистници и разнасяме непрекъснато истинските такива Simple Smile Ще следя и за други идеи.

Въпросът с елхата е супер практичен и ще следя отговорите на мамите с по- големи дечица.

По повод фризьорските салони- ние държим такъв, ако някой живее в района на Павлово.

Да оздравяват всички болни и леко бременеене на бременелките!

# 566
Коледната елха - докато Марти беше малък това "чудесО" го държах мнооооого високо от малките ръчички Mr. Green Имаше нЕздрав интерес към играчките и всеки път когато някоя будалА го вдигнеше да се "порадва" на елхичката - нещо даваше фирА Joy Joy Joy Сега пак се чудя къде да я позиционирам - предполагам, че върху плота в трапезарията Mr. Green

# 567
  • София
Освен това ще взема от Джъмбо комплет метла, лопата, кофа и парцал за деца, че сме чистници и разнасяме непрекъснато истинските такива Simple Smile Ще следя и за други идеи.

Еси, това е супер идея Simple Smile
Аз си мислех за количка, от тези, дето се бутат с крачета (Baby Love го беше писала по-горе), но май ще й го подарят. От мен - същото като на Киси на Изи  Joy дали не сме поръчвали заедно?!?  Mr. Green
Ето ви тема за идеи:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=616938.0

Еси, пратих ти 50 предложения за "приятели" във фб - мами от форума (и мамите да не се чудят Simple Smile като получат покана за ново приятелство) - така ще можеш да видиш повечето май-чета и бебета Simple Smile

Иначе и аз не съм й била ваксината срещу шарките, бяхме закъсняли и с една друга, та доки първо направи нея и остави тази за края на месеца. Мира, споко  Peace

Милкинис, стискам палци всичко да е наред и да не трябва да лежите пак...

Днес се уредихме с Т, 38.5 от сутринта до преди малко, последно като мерих беше 38. Няма никакви други симптоми, закуси/обядва в нормалните за нея ню ню количества, но за сметка на това цока стабилно.....

Украсата - не я пипа, само гали лампичките (то е почти бой, де  Mr. Green ), елхата май на балкона, така, че да се вижда през прозорците.. нещо такова ще е. Иначе гаранция, ще пада по 100 пъти на ден..играчките са нечупливи, Нат, имаш нужда от подмяна на наличностите  Wink

Това е от нас за сега.  Heart Eyes

# 568
  • гр. София
Я,как се раздвижи темата и се показахме изпод камъните Mr. Green
.Изи,мила не знам колко съм патриот,но за квартала убивам  Mr. Green
Lux,дано всичко се оправи и спокойно да си чакате бъдещата принцеска.
Malini хареса ми" ню ню количества" .ВикиТу и тя е в тази графа,но пък яко ме цица  Mr. Green
За Коледното парти -от мен ако зависи и бар ще ви спретна,и клубче за децата,и почивка в планината ама нъц -не съм Дядо Коледа.Най-се амбицирам когато нещо е предопределено като неизпълнимо-тъй че ако ми узрее идеята в главата,  ще спретна една темичка за желаещите  santa2 Много ще се радвам и ако има някой смелчага да помогне с  организацията  Mr. Green

# 569
  • София / Сливен
Луксче то не останоло  скоро ще си имате прекрасна малка дама.
Кибела аз харесах конче имаше даже два вида в Джъмбо на България едното цвилише и се люшкаше мислих даже за Данислав да вземем но ще преценим искам и пласмасова кола за бутане.
Коледна елха имаме вече една седмица даже и втора украсих но Дани въобще не я отбелязва.

Общи условия

Активация на акаунт