МаЙчЕтО голямо от игри и песнички завладяно :P

• 32 903
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Кали, Габче да сваля тази Т. Praynig

Анн, снимките на Вики от прощъпулника са страхотни, всички сияете. Hug

Милкинис, стискам палци да не се налага постъпване в болница. Praynig

За количката за бутане с крачета, ние имаме и Борис доста си играе с нея, но да ви кажа че стените са издраскани от нея супер много, така че си помислете. Wink

Ох аз нещо съм на предела на нервите си, Бобчо пак е влязъл в фаза и само бели прави, тръшка се, плаче без причина, иска нещо после пищи, че не го иска. Дано мине бързо. Sad

# 571
  • София
Кали, Габче да сваля тази Т. Praynig

Анн, снимките на Вики от прощъпулника са страхотни, всички сияете. Hug

Милкинис, стискам палци да не се налага постъпване в болница. Praynig

За количката за бутане с крачета, ние имаме и Борис доста си играе с нея, но да ви кажа че стените са издраскани от нея супер много, така че си помислете. Wink

Ох аз нещо съм на предела на нервите си, Бобчо пак е влязъл в фаза и само бели прави, тръшка се, плаче без причина, иска нещо после пищи, че не го иска. Дано мине бързо. Sad

Мерси, Нелка  Hug живичка е, ама си я поддържа тая Т....

Снимките на Ани и ВикитУ са страхотни, както винаги! И ние трябва да се организираме да направим прощъпулник... какви рецепти ползвахте за питките? Ани, ще споделиш ли с подробности за един новак    chef

Ако не с колички, стените мисля, че почти във всички случаи ще дадат жертва (я с някой флумастер, я с молив и т.н. Simple Smile)

Нелка, май всички имат такива моменти и ни късат нервите. Ама какво да се прави, стискаме зъби, угаждаме и се надяваме да е по-кратко... Дано скоро му премине тази фаза на Борисчо  Hug

Днес като никога имам време за темата - тамън два пъти.

А, ето още 1 линк за подаръци http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=611084.615

# 572
Здравейте момичета,

Май от доста време не съм писала, но пусто от толкова проблеми /семейни/ все не остава време за нета, но за сметка на това ви чета редовно.

Ние пак бяхме с хрема, но този път взех по сериозни мерки и въобще не се обаждах на личната, просто защото винаги ни изписва все някакви капки, които въобще не са ефикасни и колкото и да са щадящи, всеки път достигаме до сериозна кашлица след това. Онзи ден вдигнахме температура даже, но с нурофен я свалихме и да чукна на дърво не е вдигала повече. Предполагам, че при нас се появи и е следствие от зъби, защото на другият ден като и отворих устата и видях, че са ни избили 3 кътника.

Май това е в общи линии, надявам се скоро да имам повече време и възможност да пиша пак.

Лека и спокойна нощ от мен

# 573
В сайта на Колино има хубави кончета, колички за бутане и подобни на добри цени.

За метла, парцал, кофа е супер идейно, аз една прахосмукачка бях харесала, с батерии, разпръсква се стиропор и после детето събира.
Бях се замислила и за домашен любимец, но ще е по натам, за другата Коледа.

Следващата тема трябва да е с Коледно заглавие, ако сме я изписали до тогава.
И ако е с такова трябва бързо да я изпишем, че за Великден, да не сме на Коледна вълна. Joy

# 574
  • София
Здравейте!

От доста време не съм се включвала. То и време не ми остава. Габи вече е стара пушка за яслата- не плаче, сутрин ми маха за довиждане, а вечер обикаля по коридорите на градината сякаш си е у дома  Laughing За коледен подарък от дядо Коледа в яслата реших да получи ей това нещо http://shopix.bg/Doodle-bebeshko-magichesko-kilimche Сега се чудя какъв да е подаръка от мен и татко й.

# 575
Здравейте, девойки
При нас - много "лала", "каку" и "Дзън дзън" по случай Коледа - обожава видеоклиповете с музика и така го успокоявам.
Абе само мен ли ме разпитват така подробно за семеен статус на интервюта за работа?  newsm78

# 576
      Кали, аз от 10 дни не съм влизала във ФБ, защото не ми достигат силичките покрай работата и малката, но този петък-неделя ще се запозная с новите приятели Simple Smile

Габче да се оправя бързо и имай предвид, че Евгения и други дечица на приятелки така вдигаха Т до към 39, без симптоми и с жизненост. На третия- четвъртия ден се появят ситни пъпчици, които изчезват за часове и всичко свършва. Това било някаква бебешка шарка- розеола.

Хубавелка, ние дори пробвахме кончетата в Джъмбо. Малката много ги хареса, но аз искам да видя и други. А за количката- аз и взех такава за кукли и тя много си я харесва. Тези, които се избутват с крачета нещо не ме грабват Simple Smile

# 577
Здравейте майчета.
Да се разпиша на бързо за резултатите от прегледа. Доктора каза, че от това което е видял на ехографа нещата са добре, но ще правят пак цветна снимка. Мъжа ми говорил с него, че съм бременна и т.н. и док казал че ще се опита да измисли нещо, да направим снимката в един ден и да не лежим много в болницата. Назначиха ни дата на приемане 19 Декември, пък ще видим какво ще излезе.

Ние категорично се спряхме на шейна за подарък, пък бабите и дядовците да му мислят.  Laughing
Тъй като сме с две коли, и столчето на Пламен го местим ту в едната ту в другата, се чудим дали да не купим още едно столче от тези които са за по-големи деца +15кг и са само като седалки и да го сложим в другата кола. Пък така или иначе чакаме още един бръмбър, така че все ще влязат в употреба и двете столчета.  newsm78
Някой купувал ли е такова и има ли някакви наблюдения?

# 578
Здравейте мацки  Hug
Милкинис,радвам се,че нещата с Пламенчо са добре.Дано не се налага да лежите много в болницата.Честито второ синьо щъркелче  Hug
Кали,как е Габи?Спадна ли Т?
Луксче,ами Ати оправи ли се?
Изи,дано при теб всичко се нареди и скоро да си гушкаш едно прекрасно малко бебче  Hug
Миналата година Ади получи шейна за Коледа от баба и дядо и много се радваше като я возехме,хем беше мъничка.За тази година и аз се чудя какво да и подаряваме и ние и приятели и другите роднини  newsm78 Тези люлеещите кончета са сладки,но заемат много място,а ние нямаме много такова....ох....ще мисля още имам месец все пак  Peace
Целувки на всички ви от нас и се пазете  Heart Eyes

# 579
Привет мацки. Hug
Милкинис и аз се радвам че нещата са добре при вас и нека всичко и в болницата мине бързичко и безпроблемно.Честит ти нов малък юнак.  bouquetИ ние имаме шейни и то 2 Crazy едната  е завещание от мъжа ми чук и гек а другата я бяхме купували за баткото.Миналата зима бяхме на Витоша на Дендрариума и там има страхотни места за пързаляне...ей разцепихме се от кеф с тия шейни...Аз с малката а баткото с мъжа ми..Голяма радост беше.Това наистина е страхотен подарък.
Габи как е Кали?Може би е от зъбки.И ние редовно по 2 денонощия държим темп. и след ден два избие зъб.Вече си имаме 2 кучешки... Crazy
Нари,Изи разпишете се как сте.... Hug  bouquet
И аз мисля като Алексче че кончето заема място и за сега няма да взимам такоз нещо...И без туй вече не можем да се разминаваме от играчки... Mr. Green
Аз за Коледа мисля да й взема такава количка с плодове и зеленчуци като пазарските.РТя много обича да си бута нещо..а има количка с бебе.Така хем ще учим и плодовете и зеленчуците.
Ами това е за сега при нас няма нищо ново.

# 580
Здравейте всички
Аз да се разпиша, че отдавна не съм влизала….
Ние с Алекс ще дойдем на парти, ако е събота или неделя, без значение къде, тъй като аз вече съм на работа, и се чувствам доста добре.
За шейна – ние вече купихме ето такава   http://www.kolino.eu/bg/products.php?cat=40
Подаръците – сигурно ще са много играчки , основно е фен на багерите, имаме няколко, от малки багерчета, такъв с достанционно до такъв с верига, на който се качва и сма вдига кофата))))
Милкинис, и аз се радвам че сте добре, дано всичко е ок и мине бързо.
За столчетата – ние също сме с две коли, но отдавна имаме две столчета, защото едното ни е с изофикс и трудно се мести. Поръчах на АЛекс такова до 18 кг. От Англия на Ферари, за около 200 лева, много съм доволна. Оказа се, че ставало и за новородени бебета.
Много се радвам за бременните мами, дано всичко да е наред до края.
Дилянка и ние сме така със стените, той Борисчо не е виновен, в къщи няма как….
Алекс не ходи на ясла, гледат го двете баби и се редуват, за да не му е скучно

Хубав и слънчев ден на всички

# 581
Привет и от нас с Мишон:)

Толкова ме е подлудил тоя моя син, че щом не го взимат на ясла, ще го записвам в зоологическата градина при маймуните, да си маймунджолъсват по цял ден Mr. Green

Аз мисля да пропуснем елхата тая година, Мишо 100% ще я опоска за секунди, където и да я вдигна, той се катери навсякъде, тъй че никъде няма да е недостъпна Cry

Подарък специален не съм мислила, евентуално количка за бутане, която обаче да пее от идиотските музички, иначе си има 1 но не и обръща много внимание, че не издава звуци.

Така съм се ядосала, как ми се падна злоядо дете, направо не се побирам в кожата си......Преди го оставях да яде когато си иска, ама поне когато пискаше си хапваше ядене, сега вече 3та седмица яде само хляб и ябълки и пие чай, нищо друго не опитва даже #Cussing out

И накрая ЗА КОЛЕДНОТО ПАРТИ, мисля да дам едно рамо на Силвето и Ани и да предложа 2 варианта:

ВАРИАНТ 1 ЗА НЕРАБОТЕЩИ МАЙКИ: 01.12.2011Г(ЧЕТВЪРТЪК)

ВАРИАНТ 2 ЗА РАБОТЕЩИ ИЛИ ЗАЕТИ ПО ДРУГИ ПРИЧИНИ МАЙКИ: 03.12.2011Г(СЪБОТА)

Нека до края на седмицата всеки желаещ да каже кога му е по-удобно и накрая ще се взима решението.

# 582
Мойте дЯца са сополиви - писнА ми от болести ooooh! Поне Андрей се научи да духа нослето - гледа как се духа брат му и го имитира Mr. Green Тази нощ почти не съм спала заради дребния Cry

# 583
dudunski Ние се записваме за 3.12

# 584
здравейте! може ли да се включва и аз в темата със симона - 25 май, 3800 гр, 51 см.

Общи условия

Активация на акаунт