МаЙчЕтО голямо от игри и песнички завладяно :P

• 32 894
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
˙·•● milkinis ●•·˙ , радвам се че всичко е наред при Пламенчо!

angelka, е как ще  е виновен Боби Joy с тази кола наистина много си играе и навън като беше хубаво времето се забавляваше. Hug

tarzanka, добре дошли сред нас.  bouquet

Ние направихме една разходка за 40 мин., но ми се видя доста студено.

Аз съм пас за партито за сега, други неща излязоха, определете датата и часа и ако можем ще дойдем с удоволствие. Hug

# 586
  • Под кленовите дървета
Момичета, моля погледнете тук:
http://www.offroad-bulgaria.com/content.php?r=2795-19-godishna-m … ostane-na-ulicata

# 587
  • София / Сливен
jasmin_veni няма дължава направо непроумявам що за наглост от страна на депутатчето от БСП че нали със заплатата дадена от нас си гледа 3те деца това момиче просто е имало лош късмет и неправилен избор на мъже в живота си съчувствам и искренно.

# 588
  • Под кленовите дървета
jasmin_veni няма дължава направо непроумявам що за наглост от страна на депутатчето от БСП че нали със заплатата дадена от нас си гледа 3те деца това момиче просто е имало лош късмет и неправилен избор на мъже в живота си съчувствам и искренно.
Абе както един приятел каза, вече форумите станаха тези, които помагат, не иснтитуциите, това е тъжната истина.
Стана ми мъчно, защото момичето е направило лоши избори, това означава ли, че трябва да обричат нея и децата й на мизерно съществуване?

# 589
Вени,благодаря за линкът към статията.С удоволствие ще помогна на момичето с каквото мога.Дано успее да запази дечицата заедно с нея  Praynig

# 590
Оф, моето дете е с 39 градуса Т. Sad
Явно няма да се спи тази нощ. Един кучешки е тръгнал и явно ще е така докато не избие.
Дано поне да е скоро.
Дадох панадолче и заспа, но нищо не вечеря.
А кътниците като избиваха не вдигаше такава Т, може би кучешките по-трудно изкарва.

# 591
Привет от нас, рядко пиша, но Ви чета горе-долу редовно и всеки път като реша да драсна някой ред и дребното се събужда , а напоследък само сутрин имам време за форума .

Не бях се замислила за елхата, аз окрасявам на Никулден и понеже има време хич не ми е дошло на ум че няма д оцелее.
Ивчо като беше малък никога не я е събарял, не е дърпал играчки или някоя друга пакост. Елхата е от изкуствените висока към метър и мястото и е в един ъгъл на земята, честно казано сега незнам къде ще я слагам. Светли е такъв бандит че няма да оцелее и минути.
Понякога се чудя как може да са толкова различни с батко си  ooooh!

Ей го стана, дотук бях, ще се опитам да си допиша по късно ...

# 592
Baby Love®, бързо да сваляте тази Т, как сте днес.Cry

Вени, много тъжно, нямаме държава. Cry

Боби тази вечер е при майка ми, да си почина малко и аз. Hug

Лека вечер на всички!  Heart Eyes

# 593
dilqnkaa , вече няма Т, но и зъбчето не излиза, а е много надуто и прозира.

Ех, много е хубаво така да си почива човек, при нас няма такива екстри, нашите са си в София, ние морски, свеки не е изявявала желание да я гледа през деня, пък какво остава за цяла нощ. Иначе много я обича, радва се, но с гледането е на принципа - който има деца, да си ги гледа.
Като бях целия октомври в София ми беше сууупер. Майка ми помагаше, аз се наспивах. Heart Eyes
Лятото пък с малката по заведенията, тя си спи в количката ние с тати на по лафче и питие с компания.
Та и аз си мечтая за една спокойна вечер....

# 594
И ние пак 3 дни влачихме температура и нищо друго, чак днес няма вече и дано не вдигне пак. Ама се притесних, защото племеничката с варицела, а всяка вечер си играят двете. Сега съм в чуденка дали ще е заразена, кога ще избият пъпки и дали ако утре или вторник още няма нищо да я пускам на ясли.
Иначе като цяло си дивее, лудее, само не яде особено много

# 595
Здравейте майчета. Вече ми се украсява и на мен вкъщи, ама от малкото диване не смея. Получава ни е един ъгъл на нас в хола където мисля да сложа елхата и отпред да "заградя" с дивана и фотоьойла. То и без това се поулчава нещо като дупка там, ще се пробвам там да сместя елхата и да се моля да изкара възможно най-дълго време. Ако видим зор, тогава ще му мислим как да спасяваме елхата.

Свекитата са решили и на двамата внука да купят по една шена за Коледа, та ми откраднаха идеята за подарък и сега пак съм на изходна позиция.  newsm78
Силве, ще споделиш ли парзалката на Мирко какво точно представлява, от къде я купи и какви парички е горе долу.

Хубав и усмихнат ден на всички.  Grinning

# 596
Привет момичета!

krischana, аз тази варицела я карах на 25 години и да не те плаша, но беше ужасно лепнах я от племенницата.Личната каза че до 21 дена ако нищо ми няма значи съм само вирусоносител е аз се изпъпчих точно на 17 ден от контакта ни.
Дано на малката и няма нищо. Praynig

Ох с тези подаръци вече не знам на племенницата измислих гипсови отливки и иска детски парфюм( вчера писахме писмо, много беше сладка от толкова играчки вече не знае какво иска Laughing). Hug Но на другите дечица съм в голяма размисъл. Thinking

От сутринта Борисчо само плаче и се сърди, не знам какво му е, уж само последните кучешки останаха да избият, но за тях май е още рано и цяла нощ беше неспокоен. Cry

Лек ден на всички! На вън времето не е лошо, ние вече се разходихме. Heart Eyes

# 597
Имам предложение за името на следващата ни тема: Майчето голямо от бЕс е завладяно! Mr. Green

# 598
Привет

Гледам давате вече предложение за заглавие на новата тема, моля пишете ми на лични за да направя анкета Simple Smile /не за друго, ами да не пропусна нечие предложение, каквато съм разсеяна напоследък/ natalinik добро попадение за нова тема  Mr. Green

# 599
  • София
Имам предложение за името на следващата ни тема: Майчето голямо от бЕс е завладяно! Mr. Green
newsm10 newsm10 newsm10
Те са неуморни направо, тия нашите деца, да са ни живи и здрави  Mr. Green

Днес изкарахме 5 часа навън, Габи още спи в количката, та трамбовахме с часове по улиците. Обаче мен вчера ме гепи някакъв вирус, хрема, сухо гърло (предполагам от парното изсъхва въздуха в стаята), беше ми много лошо, но днес съм по-добре.. дано се размине само с това и пропусне дребното...

Крисчана  Hug

А за партито - като гледам така, ако въобще има - ще е нещо супер импровизирано.. май няма шанс да успеем да се съберем като миналата година.....

Общи условия

Активация на акаунт