МаЙчЕтО голямо от игри и песнички завладяно :P

• 32 891
  • 728
  •   1
Отговори
# 600

Силве, ще споделиш ли парзалката на Мирко какво точно представлява, от къде я купи и какви парички е горе долу.
[/color][/i]

Пързалката е под форматана динозавър, 3 стълбички и е доста стабилна, няма вариант да се обърне, има тунел в нея ( като палатка) и струва 69лв

# 601

Силве, ще споделиш ли парзалката на Мирко какво точно представлява, от къде я купи и какви парички е горе долу.
[/color][/i]

Пързалката е под форматана динозавър, 3 стълбички и е доста стабилна, няма вариант да се обърне, има тунел в нея ( като палатка) и струва 69лв

и къде тази пързалка? снимка може ли? Simple Smile

# 602
да почерпя за именния ден на Андрей:

# 603
Честит имен ден на Андрей! Да му е живо и здраво името, да му носи много щастие и късмет!  bouquet

Аз преди няколко дена, реших пак да пробвам да слагам малката на гърне. Изпишка се, и вече няколко дни всеки ден я слагам, и най-хубавото е, че всеки път върши по нещо. Дано бързо се научи.

Кучешкия вече драска, сега втори кучешки се е надул, надявам се да не вдига Т от него. Имахме почивка от месец и сега както е тръгнало всички кучешки един след друг ще излизат.

И един въпрос, какво давате за закуска и следобедна на децата?

# 604
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  Grinning

Силве, тази пързалка звучи доста добре. Сподели моля те от къде си я купила, че май и ние натам ще се ориентираме.

За закуските на малкия - освен попарките и това което сме давали до момента, нашия Шишо много обича сандвичи с кашкавал, филийка с пастет или лютеница, домашна баница, кекс, мекички, палачинки, кремчета и ей такива разни + десерта от детската кухня, но него не винаги го яде.

# 605
Привет!

Честит имен ден на Ади и Андрейко! Да са здрави и много да радват и слушкат своите майки! Hug

Ние сутринта направихме една разходка, но се подведох по слънцето, беше си студено!

Baby Love®, за закуска попара, мляко с бисквити или кус кус със сирене!

Но напоследък Борис е станал доста злоядо дете, и доста неща ми отказва, не хапва никакви плодове от известно време и кремчета (купени, домашни) никакви не иска. Cry А днес от сутринта почти нищо не е ял. И той обича сандвичи с кайма, кашкавал, също и кюфтета като пека много си хапва.

# 606
Здравейте мамчета и сладки дечица:) Hug
Честито на именниците Андрейко и Ади да са живи и зрави и нека имат едно прекрасно и незабравимо детство. Hug
За закуските Ива ми предпочита филийките.Правя ги под всякаква форма.Най-много се харесват сместа от яйца със сирене и запекани на фурната с доматче...Лелел такова ядене пада на тези филий Mr. GreenИначе попара почти не ядеше но тези дни я предлагам с банан и я харесва... ooooh! WhistlingКремовете изобщо не ги яде вече.Отказва ги категорично. Crossing ArmsТака че и следобеда сме на филийки или мляко с бисквити.
Срещичката май няма да се състои... newsm78.Аз тъкмо се наканих да дойда и кво стана... Mr. Green
При нас няма кой знае какво ново.Малката напоследък е доста послушна.Започна да се опитва да повтаря почти всяка дума и я използва много точно и на място.Тези дни е научила шоколад(коколад),камъон(комон),ето и други.Много е забавна.Този момент с повтарянето е много забавен. Laughing
За приучаването към гърне и аз съм се захванала по-упорито.Но вече я слагам на тоалетната с приставка.Без памперс е в къщи и се усеща все още едва като направи "работата"-започва да охка и отива към тоалетната.Прави ми впечатление че се стиска доста и сутрин памперса й е сух...Не знам до кога ще я изкара така но този път ще съм упорита... Peace

# 607
О, да и аз мисля този път да съм упорита с гърнето. Тя сама тръгва да си събува панталонките и да иска да сяда, носи ми гърнето или казва а-а и си сочи дупето. Надявам се този път да е успешно приучаването към гърне.

Аз попитах за закуските, защото моето е доста злоядо, много неща не яде изобщо, други опитва само, и си яде едно и също. От плодовете ябълки и банани предпочита. Сега за следобедна направих крем с канела, дано го хареса. Утре за закуска не знам какво ще давам. Crazy
А попара никога не е обичала, сирене също, на ориз се мръщи.

# 608
  • Под кленовите дървета
Честит Имен Ден на Андрейко и Ади Simple Smile Да са живи и здрави и мноого послушни Simple Smile

ЗА следобедните закуски - аз редувам кисело мляко с бисквити, с плодове и разни десерти, които правя с пасирани плодове и бисквити, чисти плодове и ... абе каквото ми хрумне.

За гърнето - ние го приехме за играчка и това е. Затова го уча от две-три седмици с приставка. И има успех. Вече сам отива в банята, взима си седалката, слага я на тоалетната и си сваля гащите. После ме вика да му сваля пампито. Засега само пишка, но имаме голям напредък. Ама има напредък и с белите Rolling Eyes

# 609
Благодаря за поздравленията Hug

Андрейко си хапва (пу пу, да не му е уроки Laughing) - лапа здраво и рядко нещо не му е по вкуса. Това ми е реванш за баткото, който хем беше с хранителни алергии, хем половината от малкото неща, които можеше да яде - не ги искаше ooooh!

С гърнето изобщо не съм почвала - смятам да му сваля памперса на пролет. Сутрин като го сменям е здраво опикан и даже на моменти имаме фалове от сорта на изпуснал памперс. Гледам го, че изобщо не осъзнава какво прави и е безсмислено да мъча и себе си и него.

Включих се по актуалните теми hahaha

# 610
Здравейте от нас Simple Smile
Да честитим имения ден на Ади и Андрейко! Да са живи и здрави, усмихнати деца!

Я и аз да се включа по актуалните теми Simple Smile
Закуската - когато е вкъщи, яде попара(с юфка, кус-кус или елда), препечена филийка с масло или маслинова паста, понякога хапва банан - само това успявам да пласирам и то не винаги. Ха ха- да кажа пък каква закуска имаха днес в яслата - пица (не знам с какво я правят, но определено намирисваше на пица сутринта), утре за да има баланс ще предлагат кис.мляко с овесени ядки (този тип здравословна закуска, обаче при Изабелка хич не минава, та не знам как ще я накарат да яде Mr. Green)
За гърнето - нашата мадама уж го ползва, слагам я, когато й сменям памперса, но напоследък много се джаска на него или се мъчи да се люлее, ползва го само за пишкане.

Ами това е от нас! Лека, мека и спокойна нощ!  bouquet

# 611
Честито на малки сладки именици! Да са здравички най-вече!
Аз пак ще съм си вкъщи два дни поне с малката - червено гърло и сопол, поне още няма варицела  Peace
Днес баща й я води на преглед и лекарката предписала някакво мазило, което обаче вече не се произвеждало  ooooh! но при зъболекарите все още се намирало. Та сега ще я водим три дни да мажат гърлото дано вече това има ефект. Добре че разисквате закуските - тъкмо се чудих какво ще се храним тези дни, но пък тя отказва в момента почти всичко освен киселото мляко.
Мисля си че пак никнат зъби, защото е толкова кисела и непоносима Йоанчето. Освен това отнякъде се е научила сама да се бие по лицето както и да си удря главата в мебелите като е крива или се ядоса - което е 90% от времето

# 612
Откакто си направих фей -малко краста (но първите дни)още незнам кое, как, къде да се ровя там(но май по добре),малко по малко съм в форума,чета ви у тук де,но там повече пишете Naughty.

На нас за 10 дни ни излязоха 3 зъба.Аз даже не ги знаех само осмия и преди два дена забелязах нещо се белее ,ама доста пораснало ,а то единия ни кътник след час два мъжа ми забеляза и другия отдругата страна се показал малко,може и някой друг да има   Simple Smile то хем детето като му кажа да покаже зъбките отваря устата ,ама аз не очакват толкова скоро друг и то два и не съм гледала  Mr. Green

От едно извесно време, Рали е станала голяма побойничка ,налага с юмруци децата ,удря им главички,хапи ги (никой не й ги е показвал тези неща откъде ги научи) ,ама онзи ден си получи заслуженото, едно друго момиченце си стои в количката ,а нашата пред нея не ги виждаме и по едно време другото трепери от стискане ,а то да й заръба пръста нашата чак кръвчица и пусна и нокътя хлътнал от зъбките.И другото ,като не може да направи нещо и не става ,почва да си блъска главата челото ,където свари ,плочки ,ламинат,гардероби и т.н. #Crazy

Болничките бързо да оздравявате.

# 613
Момичета,

Давайте идеи за нова тема Simple Smile за да пускам анкета, но като гледам май няма скоро да изпишем и тази така, че направо идеите може да са за след НГ  Mr. Green

# 614
Ето тема - Великденски зайчета са нашите майчета  Mr. Green шегувкам се
Момичета явно от рано сте запразнили и затова не пишат
Аз отивам в Джъмбо да се мъча с подаръци за моето чаве и двете племенички да видим какво ще измъдрим

Общи условия

Активация на акаунт