МаЙчЕтО голямо от игри и песнички завладяно :P

• 32 889
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Аз се възползвам от хубавото време и гледам да сме навън.

Малката беше паднала и си надраска очилата, пращах ги на ремонт, сега пристигнаха. Заради това, че не ги носи известно време ни се отлага прегледа. Пък аз нямах търпение да разбера дали има поне малко подобрение.

Още се чудя и за Коледа какво точно да купя, мисля тази седмица да сложим елхата.

# 617
Привет момичета!

Боби е болен в петък започна с една силна лаеща кашлица, вчера сутринта вдигна и Т, ходихме на лекар, червено гърло и настинка. Също каза, че кашля от сухият въздух( нали сме с климатици), но нашата педката твърдеше, че има алергия към влага и ние не купихме овлажнител за въздух.
Тази беше друга педка ходихме на частно и сега  не знам какво да правя, макар че нейното мнение ми се струва по правилно, тъй като ние нямаме грам влага във вкъщи. Thinking

Изписала ни Ксизал, някой давал ли го е? Преди пиехме Кларитин, но тази твърди че Ксизала е по пречистен и по добър. newsm78

# 618
Привет на всички: Hug
Леле не се пише ,не се пише тук.... Whistling
Дилянка мила какво да ти кажа. TiredПрилича ми на ларингит.Ксизала са ви го дали заради алергия..,която не е ясно от какво е причината за лаещата кашлица(ларингитна обикновенно).Да той е много по-добър от Кларитина.Калоян също ми правеше ларингити на 2 пъти.Водихме му да му правят тестове за алергия.Но основно казаха че може въздуха да е сух в къщи и да се влоша от това.Ние също сме с климатик.От там се оказа че имал някаква алергия правихме кръвен тест но лекаря каза че не е нещо сериозно.Та ние също щяхме да си взимаме овлажнител но най-напред взехме от тези машинки дето мерят тепм. в стаята,влажност и т.н за да видим аджеба каква влажност има в къщи.Оказа се 50-55% и за това не сме купували овлажнител.Но ако се повтори и при вас...проверете наистина каква ви е влажноста а не се хвърляйте така на сляпо.
Бързичко се оправяйте. Hug Praynig
Силви много е хубава пързалката.Със здраве да си я ползвате. Hug
Крисчана и на вас скорошно оздравяване.  bouquet

# 619
Здравейте и от мен   bouquet

Дилянка, стискам палци Бобчо бързо да се оправи. Аз съм давала Ксизал, заради алергия от белтък на яйце, определено имаше ефект при уртикарията, дано и на вас помогне. Иначе и ние се отопляваме на климатици, но блокчето ни е ново още и си имаме доста влага, та досега да чукна на дърво Изката само веднъж ми е кашляла -през март като настина.

Ние днес окрасихме мини-елхата. Седи си на пода на видно място, не съм я претрупвала с гирлянди, играчките са нечупливи, а на кока-кола джуджетата и те влязоха в графа безопасни, та днес почти не беше докосната, да видим дали нашето щураче ще й види сметката  Mr. Green

Да споделя аз какво съм харесала за подарък(ще видя дали това да е за яслата или нещо друго) - дървени магнити -ей такова чудо примерно http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=12876 или конструктор, че имаме един с малко части, а определено е на почит.

Ами айде толкова от мен  Heart Eyes

# 620
mira sm, penelopata, мерси момичета, дано Praynig

Днес нещо ми е много притеснено, през нощта пак имаше Т -37,8 вдига я само нощем през деня е без Т,започна да кашля много често и е ужасна тази кашлица, следобяд ще го водя и при личната педка да го чуе и тя.

mira sm, първо и ние ще вземем да измерим влажността и тогава ще мислим за овлажнител, не ми се рискува тъй като пък племенницата има точно същата кашлица от влага и мухал, особено като ходи на детска постоянно си кашля там имат мухъл.

# 621
Честит малка принцеса на Нари! Нека малката Берин расте жива , здрава и да  радва мама,татко и прекрасен Ати.

Нари, обичаме теее и те чакаме бързо в къщи  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 622
  • Под кленовите дървета
Честито Нарииииииииииииии! Да ти е  жива и здрава принцесата, да расте усмихната и щастлива! На мама бързо въстановяване Simple Smile

Изи, Силве....ваш ред еее Simple Smile))))))

# 623
Вени, ред е на Изи,аз ще изчакам Laughing

Забравих да кажа,че Нари звучеше супер свежа,секциото е минало добреибебка е 2,500

# 624
  • Под кленовите дървета
Вени, ред е на Изи,аз ще изчакам Laughing

Забравих да кажа,че Нари звучеше супер свежа,секциото е минало добреибебка е 2,500

Ох, мен ме беше срам да питам, че предположих, че мама Нари е изморена Simple Smile

# 625
Нари,честита малка принцеска Берин!
  Hug Да е много здрава,да слушка и двамата с Ати да са вашата най-голяма гордост и радост!!!
На мама бързо възстановяване

# 626
Колко хубава новина в понеделник:)

Честита малка радост на Нари, нека растат здрави и много щастливи Hug

# 627
Ех че хубава новина понеделнишки Simple Smile Да е жива и здрава малката принцеска. Много да радва мама, тати и бати Ати.  Laughing Hug

Аз нещо не разбрах третото късметче на Изи какво ще бъде, розово или синьо ?!

Ей тези комбинации момче и момиче са ми любими, но уви аз се разминах с панделките!

Всички болнички да оздравяват бързо.  Praynig

Хубав и усмихнат ден на всички.  Grinning

# 628
Честита бебка на Нари Hug  bouquet Hug Живи и здрави!

# 629
Охо, честита принцеска на Нари,да й е жива ,здрава и много послушна на мама,тати и бати .  bouquet

Силве
,май доста изненадващо ми се струва нещо ,нали беше с термин края на декември или бъркам  newsm78?И беше планувано секцио или така са се стекли обстоятелствата,Ати нормално раждане ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт