МаЙчЕтО голямо от игри и песнички завладяно :P

• 32 859
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Аз пък не знам защо, имам чувството, че Силвето пак ще е мъжка мама. Хайде да видим какво ще каже утре.

Milkinis, Джулиан и той много тормози нашето куче. Тя като го види, бяга възможно най-далеч. Много шамари и ритници е изяла, не знам защо за толкова забавно го намира детето, но постоянно я налага и се залива от смях. Дано някой ден не стане и при нас някой фал, ако вземе да й писне. За неяденето, и Джулиан от време на време има такива периоди, и наистина след последния забелязах два нови зъба, така че явно с право обвиняваме зъбите за всичко.

А за моите болести, и аз недоумявам, аз през целия си живот към никаква храна не съм била алергична. Винаги съм яла каквото и по колкото поискам, без да имам никакви стомашни проблеми. Изведнъж ми се натресе тази нахална болест, и ми взе акъла. Виждам доста ме питате за хомеопатия. В интерес на истината се свързах с една докторка тук, която ми беше горещо препоръчана от няколко човека, и дори й писах имейл. Жената ми отговори, че иска да помогне, и най-вече да открие какво причинява и двете болести - еосинофилния гастроентерит, и ендометриозата, защото и двете се появяват при погрешно функциониране на имунната система. Тя иска да разбере какво провокира имунната ми система да изпраща погрешни сигнали, и разбира се да ме лекува само с  натурални продукти. Записах си час да я видя на 27-ми септември и вече броя дните. Няма нищо по-лишо от това непрестанно да се чувстваш зле, особено като се грижиш за малко дете. Извинявам се, че ви занимавам толкова с моите проблеми...

Мимаче, а този доктор, за който говориш, определено бих се видяла с него ако бях в Бългхария, но като поразгледах този форум, в който отговаря на въпроси, той от януари не се е логвал, и няма смисъл да се опитвам да пиша, и да чакам да отговори. Аз искам помощ веднага, просто не мога да чакам. Но ви благодаря на всички за предложенията и съветите  Hug

Моето мило момче и то се събуди тази сутрин с хрема. Носът тече като река, сега пак ще се мъкнем със сополи поне 10 дни, и няма да се спи...

# 61
Призовавам родилките от Тина Киркова, утре да стискат докато трае прегледа на Силвето, за да разберем най-накрая ще ставам ли аз кръстница или не!  Mr. Green

Присъединявам се към твоя апел!  newsm10 smile3542

# 62
  • Sofia
Момичета, много ви благодаря за хубавите пожелания за Габи  Hug  bouquet Да ви се връщат за прекрасните дечица  Heart Eyes
Краси, herzog, хубаво е, че си се заела сериозно да търсиш решение - ще стискам палци бързо да разберат проблема и да те лекъват адекватно. А иначе...за храната, от плодовете ще станеш още по-красива  Heart Eyes

При нас - нищо интересно, аз яко изтрещявам с това майчинстване  Crazy

# 63
  • Русе
Добро утро! Hug
Момичета,много благодаря за подкрепата Hug Таничка,тази моя луда депресия си е чист ПМС ,много ме тресе,вече 3-4 месец около 2 седмици преди да ми дойде изпадам в черна дупка,а хората около мен също се запознават с черният цвят. Такова нещо преди да родя Кардам не съм имала,появи се откакто ми дойде цикъла. Голяма гадост! Crazy Ай събуди се!
Силве,залагам на розово! Heart Eyes
Краси Praynig Дано тази докторка разбере,какво става с теб.На 27 сме с теб! Hug Определено за доктор Михайлов е по добре да си тук и да го търсиш лично,но съм сигурна ,че и при вас има такива специалисти. Hug
Спири,честита ученичка! Hug Кажи как мина?
Ей,и на мен ми се прииска на Хисаря! Crazy

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 08:15 от Мимак

# 64
  • Sofia
Добро утро! Hug
Момичета,много благодаря за подкрепата Hug Таничка,тази моя луда депресия си е чист ПМС ,много ме тресе,вече 3-4 месец около 2 седмици преди да ми дойде изпадам в черна дупка,а хората около мен също се запознават с черният цвят. Такова нещо преди да родя Кардам не съм имала,появи се откакто ми дойде цикъла. Голяма гадост! Crazy Ай събуди се!

Оооо, Мимаче, не съм прочела - СЪЩАТА СЪМ откакто родих Криста - и физически и психически ме тресе яко  ooooh! Даже си мсилех да пия някакви хормони, последният път беше толкова зле  Confused Дано се нормализират нещата ... някак си  Praynig Praynig Praynig

# 65
Добро утро!  Днес ви сипвам по един естествен антидепресант, ` щото всички  една ни тресе  Crazy

Силве, на розовко залагам и аз  Peace

Да споделя тук едно мое притеснение - наш~та чурка не успяхме да я забелим, сега май остава варианта хирург, обаче като ми разказват приятелки за какъв рев ставало въпрос , минимум тридневен  Sad , как ще се справяме НЕЗНАМ  Tired

Някой с опит... newsm78

# 66
Добро утро!

Силве, и аз залагам на розово. bouquet

Дудунски, дано бързо ми мине на Мишон и да не е много болезнено.Hug

ANNI_M, ох много гадна манипулация е май,наскоро на едно познато детенце хирург му го забели, и доста плачеше милото когато му се допишка.

Крисчана, как сте днес имате ли Т. Бързо оздравяване.

Бързо оздравяване на всички дечица с хрема.

# 67
Момичета Hug  , в Тина Киркова родилките са на килограм....затова си записах час в Щерев, 4 пъти нямам късмет заради изтекли води и пълно разкритие Laughing

В ТК не пускат Мировците и затова днес в 16:00 ще разберем, дали Изи ще е кръстница или не Heart Eyes

ANNI_M, ако нашата пеиатърка не беше заголила  Мирко, аз нямаше да го пипам, природата се е погрижила за всичко.

За депресиите и нервите аз пия СЕДАТИФ ПФ ( хомеопатично), страшен ефект. Слагайте си розовите очила и си свиркайте Whistling

Хайде ще се включим след 17:00 с новини

# 68
Anni_M, и на двете ми момчета пишките аз им забелих - лекичко и бавничко във ваничката Mr. Green Да чукам на дърво - всичко си е ок! Хубаво е да се забели, че какви мръсотии се събират Crazy Все пак от хигиенна гледна точка интимният тоалет е важен както за жени, така и за мъже - пробвай самичка да свършиш работата и чак тогава ходи при лекар Hug

# 69
  • Sofia
ANNI_M, ако нашата пеиатърка не беше заголила  Мирко, аз нямаше да го пипам, природата се е погрижила за всичко.

И аз разсъждавах така с Габи докато не започна да събира бяло под кожата, забелиха го 10-месечен и 2 денонощия изкара в ръцете ми  Crazy Наскоро момченцето на моя близка в Гърция преживя същот0, но при тях вече се беше и възпалило - уж природата..., ама не  Peace
Пишата да се мие всяка вечер и изважда до край - при нас това е закон!!! Naughty

# 70
 Мен ме беше страх да дърпам пишлето до 6-7 месеца, защото всичко в него ми изглеждаше крехко и уязвимо. След това педиатърката ми показа как да забелвам; забелих му пишката съвем наскоро, под душа - стана по-късно, защото и започнах по-късно. Но пък го правех всеки ден. И не на 10, а още на 7месеца първата седмица имаше секрет. Сега рядко виждам зачервяване, и тогава не забелвам. Лекарката също каза, че най-доброто е ежедневно да се грижиш за хигиената, вместо да дръпне веднъж, да разкървави, после пак може да зарасте, айде пак ще го разкървави. Не че съм голям експерт по пишките, но и други майки на момченца ми казват - хем го забелвам, хем и тогава се събира секрет. При нас, слава богу, като почиствам при миене не съм виждала скоро да се е събрало нещо. Забелен е окончателно преди около месец и половина

# 71
  • гр. София
Силвенце, залагам на синьо( май ми се прави син щъркел)
За депресиите- за мен е загубено време в този толкова прекрасен живот.Не знам,сигурно защото никога не съм изпитвала  тъй нареченото ПМС,или пък онези глупави за мен следродилни депресии..
Слагайте розовите очила и се наслаждавайте на живота,защото децата ни всичко попиват и ние им предаваме и нашите настроения.
dudunski,направо настръхнах като четох какво му се е случило на Мишон.Бързо да се възстановява сладурчето златно!Много обичам животните,но те са толкова непредвидими в компанията на деца.На село имаме една котка,уж голям мързел и много добра.Вики яко я тормози,но мен си ми е страх и гледам двете да не са много, много в близки отношения.
Хубав и усмихнат ден и ще чакаме включване в 17.00 Grinning

# 72
  • Под кленовите дървета
Не забелвам. В това отношение се доверявам изцяло на д-р Бърди и на това, че фимозата не зависи от това дали се забелва или не.

Силве, чакам розови новини   bouquet  bouquet

# 73
Благодаря ви за отговорите, момичета  Hug

Много ми е трудно да съм категорична в това си решение- да забелвам или не , имам  чувството, че това е от случаите , в които каквото и да направиш , все е грешка  Crazy

Ако отидем на хирург,  ще го травмирам, а и си предствям за каква болка иде реч  Cry, а пък , ако - не и вземе , че се възпали нещо , пак лошо  Confused

а ние се опитваме с мъжи от 2 месечен, всяка вечер я придърпваме леко кожичката , но е забелена само до някъде и то повече от едната страна, от другата си стои като залепена с лепило и не помръдва.

Педката пък вика , че трябва по - силно и че само го гъделичкам така, силно , ама кото нямаш опит отде да го взема тоя ряз, че да дръпна, направо си ме е шубе да дърпам силно  Blush , а и на нея ме е яд, че само намила, хем знае, че досега женско гледахме и няма как да имам рутина и за момчешките неща , ама ...на веднъж не ми е показала как се прави тая манипулация  Twisted Evil

Минава си времето и трябва да се действа , ама ...КАК... незнам  Confused

# 74
Ани  и на двамата аз им забелих пишоците. С Ивчо ме беше страх и всяка вечер уж го забелвах ама нищо не ставаше , към седмия месец една вечер реших да дръпна малко по силно и взе че стана. Нямаше болка, кръв или ревове.
При Светлито вече не ме беше страх, първият месец изобщо не го пипнах,  след това отпървият път го забелих.
Ако при Йоанчо се налага хирург закарайте го, ще му мине за три дни и ще забрави. Една приятелка водиха сина си , незнам какво чака толкова и чак на две годинки и нещо го заведе, бая се стресира детето .

Общи условия

Активация на акаунт