МаЙчЕтО голямо от игри и песнички завладяно :P

• 32 916
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
Честит празник! Hug

# 541
Добро утро момичета, искам да кажа, че СЕ ОТКАЗВАМ ОТ ОРГАНИЗАЦИЯТА , ако  майките от жълтите павета, работещите,искащи пиано бар, дискотека, събото-неделните, със специалните часови зони се навият да организират нещо, с най -голямо удоволствие ще дойдем.
.....малко назидателно звучиш или пък аз съм прекалено мнителна Thinking Естествено, че всеки си има свойте изисквания и в това няма нищо лошо! Просто няма да успеем да се съберем и това е - не е драма и повод за сръдни!

Водих пак Марти на алерголог и ще почваме по-агерсивно лечение Crazy Не мога повече да чакам да се пребори организма - тенденцията е да върви към влошаване Close
Дребното си е ок - бЕсно за три села Mr. Green

Аааа, да, Честит празник на християнското семейство  bouquet

# 542
Не е назидетелно,просто  старанието ми е неуважително  Laughing нали съм бременна  та затова съм по-емоционална Mr. Green Mr. Green. Ако има желаещи да организират -успех
Нати,дано се оправи, успех Hug

# 543
  • Под кленовите дървета

Водих пак Марти на алерголог и ще почваме по-агерсивно лечение Crazy Не мога повече да чакам да се пребори организма - тенденцията е да върви към влошаване Close
Дребното си е ок - бЕсно за три села Mr. Green

Аааа, да, Честит празник на християнското семейство  bouquet

А къде го води?
всъщност прощавай, не помня, но към какво има алергия или още не са открили?

Не знам защо, но настръхвам като чуя за алергии. Имам усещането, че са се появили последните 20-25 години, всеки втори е с някаква алергия Shocked

# 544
Вени,като бебе имаше АБКМ и всякакви други хранителни алергии. На 2 годинки почна да прави бронхити и след това хранителните алергии мутираха в респираторни - астма, алергия към дом. прах, полени - букови, брезови, тревни, житни Crazy И така....

# 545
Привет и от мен!

СилвенцеHug извинявай ако сме те обидили, а аз така се надявах да се видим. Heart Eyes

При нас нищо ново. Хайде да ви разкажа една случка да се посмеете, днес цяла сутрин чистя цялата къща,към 11.30 ч. приключих и мъжо реши да си пече кестени ( аз такова не ям и въобще си няма идея какво се прави), отивам да приспивам Боби и се чува едно гърмене едно чудо( той си гледа филм и въобще не чува). При което аз отивам и го питам какво става, вади ги той от фурната и те продължават да си пукат, няма да ви казвам на какво стана в кухнята,лудите ме хванаха #Cussing out развиках се и го оставих да си чисти. Сега ме чака печката, но ще си постой, само го заплашвам че той ще я чисти.  #2gunfire

Приятен ден на всички, аз чакам дребчо да се събуди и да направим една разходка на вън. Hug

# 546
Ей, лютите чушки - Марая и Силве - от шега не разбирате ли, уа?!  Hug Мисля, че ясно казах, че нямам претенции нито къде, нито кога ще бъде събитието, а също и че съм резерва, даже дълбока. Останалото нарочно написах в дребен шрифт с зелена мутра накрая, с идеята да приемете това на майтап.

Съжалявам, че сте почувствали засегнати и си извинявам! Не се познаваме от вчера, Силве, знаеш какво ми си случва в момента и не мисля да участвам в допълнителни драми...  Peace Мир вам!

# 547
  • Под кленовите дървета
Вени,като бебе имаше АБКМ и всякакви други хранителни алергии. На 2 годинки почна да прави бронхити и след това хранителните алергии мутираха в респираторни - астма, алергия към дом. прах, полени - букови, брезови, тревни, житни Crazy И така....

Малиии....какво се прави в подобен случай? Имам спомен, че хомеопатията при вас не помогна или греша?
Какво лечение препоръча алергологът? Да не те плаша, ама аз имам алергия към мъхчетата на тополите, адски се задушавам и мааалко се подобри наистина с годините, но не ми е минало...
Дилянка, мъжа ти не знае ли, че кестените се цепват отгоре с ножче, за да не става Бейрут във фурната Laughing Laughing

# 548
Малиии....какво се прави в подобен случай? Имам спомен, че хомеопатията при вас не помогна или греша?
Какво лечение препоръча алергологът? Да не те плаша, ама аз имам алергия към мъхчетата на тополите, адски се задушавам и мааалко се подобри наистина с годините, но не ми е минало...:
Да, хомеопатията не му помогна. Лечението е само десинсибализация или хипосинсибализация. Почваме лечение със Сталорал 300. Точно, защото алергиите не изчезват, а се влошават или мутират в други ще действаме така - друг начин няма.

# 549
Не знам защо се засегна,Изи, мила моя,имаш цялата ми подкрепа и любов. Всичко с малкия мъж ще бъде наред, ще се роди един прекрасен, здрав и хубав  кавалер за моята дама  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не съм визирала конкретно теб, просто всеки има различи предпочитания и малко са склонни на компромиси, стана ми криво защото  с Ани планирахме ,как да изненадаме малките ,а в същото време все на някой нещо не му харесва.

Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 550
Честит празник!

Аз да попитам какви подаръци мислите да взимате за Коледа на децата?
За сега мисля хубава кукла, но какво още не знам.
Давайте идеи. Grinning

# 551
Честит празник и от мен.Пожелавам на всички вас и семейтвата ви много обич,топлина и любов в сърцата ви. Hug
Силве мила съгласна съм с теб но не се впрягай чак толкова че не ти е полезно. Peace HugМисля че ще се нагласят нещата въпреки разногласията за място или време..
Изи мила пожелавам ти много сила,спокойствие и оптимизъм. Hug Hug
Нати мила какво е това чудо...Лелел хич не ти е лесно.Пожелавам ти много кураж и дано лечението този път е правилно и ефикасно.  bouquet Peace Hug
Дилянка мъжа ти е голям образ Laughing.Аз в такъв случай не чакам а връчвам гъбата и препатара за миене... Mr. Green Hug
Baby Love не сме мислили още за подаръците...Да ти кажа честно нашата мома има 2-3 кукли но изобщо не им обръща внимание....Това мойто с батко му си играе и тва е.Оня ден изсипва пакета с колите на брат си с едно яко възклицание "Йеееее...." Crazy ShockedА аз й викам"Абе маме вземи куклата ти си момиченце трябва с кукла да си играеш...."А тя хвана куклата и я запраши в другия край на стаята с ядосана физиономия.... #CrazyВикам си това дете май кола и то ще иска от Дядо Коледа... Mr. GreenТа така...
Ние иначе сме добре.
Искам да ви питам:Има ли и други като нас които още не са слагали ваксината за шарките????Че нашата беше с една лека хрема а преди това нали бяхме в Смолян та все го отлагах а вече май стана доста голяма.... Sick

# 552
За коледните подаръци на малчовците - аз мисля да му вземем шейна + някоя дребна играчка /ама аз такива ми взимам понякога и без повод ако ми хареса нещо и не е много скъпо/. Нямам търпение да го качим на ски или кънки, ама пусто много е малък още, та мисля да се задоволим само с шейна. Пък и май трябва да се възползваме от ситуацията, че не са пораснали още достатъчно да искат точно определена играчка дето да струва майка си и баща си.  Laughing

# 553
Шейна е хубава идея.
Да, не разбират за да си искат, за това ми се иска нещо, което ще И хареса, ще играе с него.
Замислям се и за количка дето се бута с крачета.

А за колички и Виви много обича, бута ги по земята и вика буууу-буууу. hahaha

За ваксината, няма я нея Виви, аз я бях отказала.

# 554
Аз много треперех от ваксината за шарките, но Андрейко добре я понесе (Слава Богу).

За подаръците: мен ме чака тотално разорение Mr. Green Коледа, а след нея - рожден ден на Марти на 28.12. Whistling Той се прави на "умряла лисица" относно дядо Коледа и иска да му донесе "малък лаптоп" ooooh! ooooh! ooooh! Андрейко ми е лесен - горкичкия нищо не разбира и може да минеме метър с някоя дребна играчка Laughing Баткото ще видя как да го разкандардисам от лаптопа, чееее иначе не ми е ясно как ще го купувам Joy освен да обера банка hahaha

Общи условия

Активация на акаунт