МаЙчЕтО голямо от игри и песнички завладяно :P

• 32 882
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Аз докато сколасам да анонсирам новината, то се е разчуло  Hug

ДА Е ЧЕСТИТА МЪНИЧКАТА СЛАДКА ПРИНЦЕСА БЕРИН!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВИЧКА И КРАСИВА КАТО МАМА, ДА НОСИ РАДОСТ НА ЦЯЛОTО СЕМЕЙСТВО !!!

# 631
  • София
Честита рожба, Нари! Да ви е здрава, умна, красива, щастлива и с много късмет в живота!

# 632
Лилка, моят термин е 03.03.2012,неможе всички декември, - 15 дена за секцио ,значи фервруари,живи и здрави  Wink

# 633

Силве
,май доста изненадващо ми се струва нещо ,нали беше с термин края на декември или бъркам  newsm78?И беше планувано секцио или така са се стекли обстоятелствата,Ати нормално раждане ли беше?

Лилка, моят термин е 03.03.2012,неможе всички декември, - 15 дена за секцио ,значи фервруари,живи и здрави  Wink

Laughing Laughing Аз питах за Нари че е изненадващо........,нали ти си вестителя и затова се обърнах към теб.

# 634
Хайде и тук да честитя за страхотната вест:
НАРИ МИЛА МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС.ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗКРАЙНО ЩАСТИЕ И МНОГО РАДОСТ С ТАЗИ ПРИНЦЕСА.А НА БАТКОТО ДА Я ЗАКРИЛЯ И БЪДЕ ВИНАГИ ДО НЕЯ..

# 635
Честита малка принцеса на Нари!
Да е здравичка и много глезена от мама, тати и батко Ати!
newsm51 babydust7

# 636
Лилка,Нари беше във втората седмица на 9-ти месец,сутринта са изтекли водите и днес резултата е прекрасната Берин.От утре ще и дават да я кърми.
Изи е края на декември
Аз...имамного врме Simple Smile

# 637
  • София / Сливен
Страхотна новина да е жива и здрава малката бубка желая щастие на цялото семейство!

# 638
Лилка,Нари беше във втората седмица на 9-ти месец,сутринта са изтекли водите и днес резултата е прекрасната Берин.От утре ще и дават да я кърми.
Изи е края на декември
Аз...имамного врме Simple Smile

Е , няма съмнение за резултата -безспорен е. Peace.Лека до края на теб ,Изи и ˙·•● milkinis ●•·˙ и всички знайни и незнайни повторили и потретили  Wink майски мамчета. Hug

# 639
Първо честита нова радост на Нари! Да е здраво, щастливо и безгрижно детенце!

Ние се позагубихме, но изкарахме коксики вирус (или нещо подобно), хрема заради зъбите и бронхоспазъм в едно. Хубавото е, че овладяхме положението без антибиотици и болници, а с вентолин и др. като ходихме всеки ден на лекар. Между другото, тук е мястото да отбележа, че по- железен педиатър от нашия не съм виждала. Другите щяха да ни пратят в болница директно, въпреки, че Евгения си беше доста жизнена предвид Т.

Дилянка, по този повод- ние винаги пием Zyrtec на капки като противоалергично. Не че имаме алергии, но успокоява лигавицата и спомага оздравителния процес.

Що се отнася до коледната елха- вчера 3 часа я редих. Тя ни е изкуствена, близо 2 метра висока и винаги я украсявам според някаква концепция и когато Евгения се събуди я отведохме при нея, а тя я подмина като пътен знак. Тоооолкова пък да не я впечатли я дървото, я блестящите играчки! Crazy

# 640
Честита радост на Нари и тук от мен   bouquet Цялото семейство бъдете безкрайно щастливи, много гордост да носят малките слънца!

Аз съм леко разочарована от нашите ясли - празникът другата седмица с дядо им Коледа нямало да е за родителите  Cry а бях в такава еуфория, че ще ни е първото тържество. Обещаха ми за 1-ви юни такова #Cussing out В сряда ще ги снимат за календари да видим поне те ще стават ли
Аз съм без глас трети ден - много забавно като се опитам да повиша тон на Йоана - чак съм смешна. А в събота как тъпо пострадах да си кажа  Mr. Green - опитвам се да храня Йоана, която упорито отказва да яде и се навеждам към нея, обаче съм седнала на един идиотски трикрак стол, който се подхлъзва и .... така ме боли опашката сега. Поне се успокоих, че не е счупена - иначе всичко се схващало та си чакам да ми мине като на куче пак.
Айде малко дълго ама да си кажа  Mr. Green

# 641
Нари, честито!!!!!  Heart Eyes Сигурно си много щастлива. Здраве и щастие от мен  Simple Smile

Кибела, онази бременна мама в "отчаяната" тема свърза ли се с теб, след като и предложи помощ? Изключително много глупости и обезкуражаващи постове се изсипаха на главата на момичето ( не че си беше поставила правилно въпроса) и тя май просто изчезна

# 642
ехее, гледам изписани бързо страница и половина - влизам и оппаа, страхотна новина Simple Smile

Нари, Честита ви принцеса! Да ви е жива и здрава, много усмихната и щастлива за радост на семейството!

Стискам палци болничките бързо да оздравяват  Praynig
Ние още държим фронта, Изи почна втора седмица в яслата и вече сме отбелязали личен рекорд по посещение bowuu

Въпреки студа, който се зададе, ви пожелавам усмихнат ден утре!

# 643
  • София
Честито бебенце на Нари и сладък Ати (и на таткото)! Да им е жива и здрава малката принцеска  Heart Eyes

Силвенце, дано продължава така Изито! То добре че има такива новини, та да се засили активността, иначе ще кретаме с тази тема до пролетта...... много сме се занемарили нещо.

Еси, дано не ви се случват повече такива неща...  Praynig нацелувай Ния и качи снимки от елхата, моля, поне ние да й се порадваме от разстояние. И Габи позагуби като цяло интерес към лампичките, които съм сложила на 1 шкаф (е, гали ги от време на време), но да видим като дойде ред на елхата какво ще е.

Криси  Hug ох, усмихна ме с твоя пост, макар че на теб надали ти е толкова смешно  Heart Eyes

Усмихнат ден и от нас утре! Дали наистина ще се поздравяваме пак със сняг?!? Днес беше почти като пролет.
Лека и мека  smile3524

# 644
Честито на Нари от мен и тук! Да е здрава, умна и красива, и да си я глезите много!

И аз се почудих защо секцио е раждала, особено след като и водите са изтекли и си е тръгнало нормално раждането. Силве, а ти Мирко не го ли роди нормално? Сега защо секцио?

Общи условия

Активация на акаунт