Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 65 120
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
И на моя монитор сивее доста. Предполагам че е 9.12  newsm78

Аз ако ще се правя розова, мисля да го направя с повечко коректор. На колестон има един много подходящ за тази цел  Grinning

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 14:07 от bubanka

# 151
  • София
Peace по препоръка на една добра колористка купих http://www.stscosmetics.bg/catalog.php?catid=57&id=488903&lang= тази боя, тъй като голямата ми дъщеря много иска розовеещо русо. Сега се загледах в кутията и разрових из нет-а, че ми е напълно непозната. Някакви отзиви  Thinking
Не знам дали е актуално питането още, аз съм я ползвала няколко пъти тази боя. Доста изсушава косата и много зависи на каква основа се слага. Първият път си направих обливка на много светло руса коса (студено русо) и стана лек лилав оттенък. След това реших да матирам обезцветени корени и станах червено-виолетова.
За руса коса с розов отттенък препоръчвам перлените бои на Фарком и Фадиам, те са с розов оттенък (но лек, става топло леко розовеещо русо). Дори сега пак съм си взела такава и чакам да ми дойде време за боядисване. Simple Smile

# 152

http://www.rodim.ru/conference/lofiversion/index.php/t65331-350.html

Комбинацията от Majirel  8 и 8.1 много ми харесва, но на снимката ми изглежда доста светло, а аз ако взема да се боядисам с тази комбинация си мисля, че ще ми стане доста тъмничко.  Thinking

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 23:34 от B & C

# 153

По темата - снабдих се с перлен тониращ балсам за моментите, когато корените израстват и на границата избива рижавеещо. Бях писала по-назад. Ще споделя, щом пробвам... предполагам...

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 14:08 от bubanka

# 154

http://www.rodim.ru/conference/lofiversion/index.php/t65331-350.html

Комбинацията от Majirel  8 и 8.1 много ми харесва, но на снимката ми изглежда доста светло, а аз ако взема да се боядисам с тази комбинация си мисля, че ще ми стане доста тъмничко.  Thinking

В тази връзка, аз пък харесах есенното предложение от Иноа(третата фотография):

http://krasota.rozali.com/kozmetika-novini/p17276.html

# 155
# 156
  • в 1001-та нощ
нещо сбъркахме ли  в правилата  Rolling Eyes newsm78 Rolling Eyes Embarassed

# 157
Мина вече, Алена.
bubanka разчисти след нас.
   Wink   
Нали знаеш, блонд темата е пълна със страсти.   Hug

# 158
  • в 1001-та нощ
Благодаря   bouquet

# 159
  • Перник
Ето,че и аз съм с обновена прическа...само че не знам да се хваля ли или да се оплаквам....решихме този път с фризьорката ми да направим корените със суперизсветляваща,вместо с блондор(уж да пощадим косата),а дължините матирахме с боя.....корена стана оранжев  Close ,явно пигмента ми е много упорит,защото няколко пъти опитваме с различни марки и все си става оранжев,но пък за сметка на това дължините станаха невероятен цвят-точно такъв какъвто искам от доста време  Simple Smile,сега най-вероятно ще слагаме отново блондор,защото не ги понасям такива оранжеви коренчета.

# 160
  • в 1001-та нощ
какви боя и оксидант ползвахте  newsm78

имаш ли снимики с ест. цвят  newsm78

# 161
Не при всеки става само с боя и понякога блондорът е неизбежен.
В едно клипче една дама обясняваше, че използва спрей, който изсветлява косата и след това се боядисва. Такъв спрей има на шварцкопф ако не се лъжа.
Аз не съм го пробвала все още, но не виждам причина да не действа. Не съм го пробвала  единствено защото си мисля, че и той пресушава косата, а при мен такова предварително изсветляване за сега не се налага.

# 162
  • Перник
За съжаление нямам снимки с ест.цвят,но съм някъде между 7 и 8,този път пробвахме с индола 1000.1 и 12% за корена а за дължините смеси два цвята,но номерата не запомних,обаче първо ме намаза с един който каза,че бил натурално и като видя как сивее отгоре сложи златисто русо и сама се учуди какъв резултат се получи,нищо златно а много приятен цвят,утре мога да снимам на дневна светлина и да пусна....иначе сме пробвали и с Шварцкопф и с алфапарф,но без блондор нищо не става в корена...  Sad
B&C, а какъв е този спрей?  newsm78

# 163

Може да пробваш с него. Пръскаш само в корените известно време и след това се боядисваш.
Гаранция, че ще стане няма.
Дамата от клипчето използваше такъв спрей. Косата и беше снежно бяла, а при една такава коса корените си личат много бързо и тя пръскаше с този спрей за да намали разликата и след това да може по-лесно да се изруси.

# 164
  • Перник

Може да пробваш с него. Пръскаш само в корените известно време и след това се боядисваш.
Гаранция, че ще стане няма.
Дамата от клипчето използваше такъв спрей. Косата и беше снежно бяла, а при една такава коса корените си личат много бързо и тя пръскаше с този спрей за да намали разликата и след това да може по-лесно да се изруси.
Благодаря ти   bouquet ,ще го потърся и ще пробвам,най-много пак да се стигне до блондор  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт