Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 64 714
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Feeling , а защо не пробваш първо с балсам оцветител ,напр. Оцветяващ балсам Loreal Chroma Care 13 бежово 150 мл / или друг, комбинация от няколко / ...... ако не се харесаш с по-тъмна коса - няма да е проблем  Wink  ..... ако ще е боя 8-ца или 8-ца с кичури 7-ца.
Предишният път с коя 8-ца / на коя марка / се прави и с какъв оксидант ?

# 661
bella 666, благодаря за споделения опит!    bouquet

dachita, не знам дали този балсам ще ми даде резултатът, който искам.   newsm78
Значи съветът ти е със 8-ца?
Май до тук според общото мнение, 7 ще е тъмно.   newsm78   
Миналия път бях с 8.13 на Иноа с 6% окислител. Изруси ми корена и го уеднакви с останалия цвят.   newsm78   Отделно, че само отенъка се беше сменил. Затова се чудя дали да е 8.   newsm78 
Може просто Иноата да не се е справила със светлата основа.   newsm78  Знам ли,... размишлявам си.   newsm78

Hug

# 662
8 -цата реално ще стане на твоята светла основа 9-ка / с по-топъл оттенък / , затова ти препоръчах и допълнително да вкараш 7-ца кичури ... на втората снимка ми се струва , че мацката е на кичури.
При всички положения боята ще се отмива , цвета ще избледнява и потъмняването ще стане с наслагване , с времето ..... най- удачния вариант според мен е с кичури .
Виждала съм много момичета тръгват да си потъмняват русата коса и .... след 2 измивания стават на петна..... с кичури поне става по-равномерно и постепенно. 

# 663
8 -цата реално ще стане на твоята светла основа 9-ка / с по-топъл оттенък / , затова ти препоръчах и допълнително да вкараш 7-ца кичури ... на втората снимка ми се струва , че мацката е на кичури.
При всички положения боята ще се отмива , цвета ще избледнява и потъмняването ще стане с наслагване , с времето ..... най- удачния вариант според мен е с кичури .
Виждала съм много момичета тръгват да си потъмняват русата коса и .... след 2 измивания стават на петна..... с кичури поне става по-равномерно и постепенно. 

bouquet

Ще поразсъждавам над написаното от теб, преди да реша как да действам. 
Този път няма да прибързвам и да действам импулсивно, както обикновено, за да взема най-правилното решение.   Hug
А кичурите как трябва да бъдат разположени - хаотично или?   newsm78
Никога не съм правила и нямам идея как точно трябва да стане. Ще прочета някоя и друга статия, всяко нещо ще ми бъде полезно.    Hug

# 664
Бях пускала в по -стари теми клипче как се правят кичури за повдигане на тон на косата / в онзи случая беше за изсветляване / .... но то е аналогично , ще потърся ....
Дано и Аня се включи , имам спомени че тя наскоро беше модел и си потъмнява косата.

# 665
 Hug

Благодаря за активното участие по въпроса!     bouquet

# 666
Feeling, oт личен опит мога да те посъветвам да не слагаш 7 на Мажирел, понеже става тъмно.  С 8 на Мажирел при мен ставаше рижаво  Tired С 9.1 ми се получаваше хубав цвят, но при твоята светла основа ще стане прекалено сиво. Виждала съм по снимки, че 9.2 е много красив цвят и се доближава до това, което искаш. Аз също искам такъв нюанс (или 10.2), така че ще чакам отзиви, ако се боядисаш Simple Smile

# 667
Feeling, oт личен опит мога да те посъветвам да не слагаш 7 на Мажирел, понеже става тъмно.  С 8 на Мажирел при мен ставаше рижаво  Tired С 9.1 ми се получаваше хубав цвят, но при твоята светла основа ще стане прекалено сиво. Виждала съм по снимки, че 9.2 е много красив цвят и се доближава до това, което искаш. Аз също искам такъв нюанс (или 10.2), така че ще чакам отзиви, ако се боядисаш Simple Smile

Hug

Непременно ще споделя. Като цяло харесах 7-те и 8-те на Колестон, та мисля този път да пробвам тази боя.   Hug
Иначе - пепелен отенък не искам. Всъщност, не искам никакъв отенък, искам основен цвят.  Peace

# 668
Feeling,ще се повторя с другите момичета,но и аз мисля,че не трябва да се правиш със 7-ца.Повярвай ми става си направо тъмнокафяво. Tired
Този цвят,който си показала за мен си е чиста 8-ца.Според мен би ти се получил с течение на времето и с наслагване. Rolling Eyes
А тази идея,която ти е дала dachita за кичурите,звучи много добре! Wink

# 669
Feeling,ще се повторя с другите момичета,но и аз мисля,че не трябва да се правиш със 7-ца.Повярвай ми става си направо тъмнокафяво. Tired
Този цвят,който си показала за мен си е чиста 8-ца.Според мен би ти се получил с течение на времето и с наслагване. Rolling Eyes
А тази идея,която ти е дала dachita за кичурите,звучи много добре! Wink

Hug     bouquet

Точно варианта с кичурите обмислям.   Peace

# 670
Привет, русокоски   bouquet

Спрях се на боя Фарком и си поръчах Много светло перлено русо с оксидант 12%. Чудех се между него и Много светло перлено пепелно русо. Но не исках да ми сивее прекалено косата. Намазах корените и част от дължините и както Елфичка беше споделила 10 минути преди да си измия косата я разнесох с малко вода към краищата. Въпреки, че много я бях запуснала косата и корена ми беше израстнал почти 3 см, сега за щастие нямам разлика корени-дължини  Flutter Мина ми през главата идеята да я потъмня до естествения си цвят и да не се занимавам всеки месец с боядисване, но се отказах. Доволна съм от боята, и мисля скоро да си поръчам повечко бройки, за да поддържам редовно само корените Simple Smile

Слънчев и усмихнат ден да всички   bouquet

# 671
Sivi, от къде поръча професионална боя Фарком? Преди време я ползвах и бях много доволна, като един ден продавачката в магазина ми каза, 4е ще  спират да я внасят  Shocked

# 672
Sivi, от къде поръча професионална боя Фарком? Преди време я ползвах и бях много доволна, като един ден продавачката в магазина ми каза, 4е ще  спират да я внасят  Shocked

Ето от тук я поръчах  http://mgcosmetics.bg/index.php?cPath=30_44.. Някъде в темата по-напред някой беше сложил линк към този сайт за боята Фадиам, но за нея няма качен каталог на цветовете и разгледах и другите бои, които предлагат. Поръчката ми дойде на следващия ден, като аз избрах опцията за доставка чрез Български пощи и платих само 2,50 за наложения платеж + сумата на боите и оксикрема  Wink

# 673
  • Бургас
Здравейте момичета.  Grinning
Някоя от вас дали е пробвала супер изсветляващата серия на боите VOILАnewsm78 Водят я професионален клас. Всяко мнение ще ми е от полза, по принцип за суперизсветляващите серии. Доволни ли сте? Много ли изгарят косата и скалпа с 12% окислител е? newsm78

# 674
  • Варна
Бодисах се с тази боя за коса http://www.palette.bg/nashite-produkti/color-gloss/color-gloss/n … 5-bljaskav-badem/

и резултата епо-кафеникави корени от естествените ми демек ддз по-светло тъмни от тъмните.

Имам и някакъв изрусител 12% на Евтерпа,на опаковката пише лилав прах.
Питам се ,ако го използвам няма ли да получа някакъв оттенък лош.
Имам лош опит от бежова боя=сива коса и гледам да не рискувам,че идва 8ми декември.Иначе искам да постигна този цвят

като сгеа съм с този цвят http://i41.tinypic.com/sd31gx.jpg

Общи условия

Активация на акаунт