Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 64 713
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Не съм с 12, с 9 съм.    Peace    Hug
Точно затова не съм се намазала още - обмислям най-удачния вариант.   Hug

# 706
Feeling, не се ли боядисваше с Majiblond?
Спомням си, че беше споделила, че си се боядисала с Inoa но не те е хванала боята.
Помисли си добре. Може да пробваш на един кичур и да видиш какво ще се получи и дали ще ти хареса.

elfi4ka, много дами си мечтаят за цвят като този от последната снимка, която показа, но щом си взела това решение, ти желая успех!  fingerscrossed
Аз не бих се навила да си правя кичури без фолио сама. Един-два кичура да, но отзад не бих се справила.
Защо не пробваш да намериш някоя приятелка, която да ти помогне с мазането?

# 707

Защо не пробваш да намериш някоя приятелка, която да ти помогне с мазането?

Нямам приятелки  Mr. Green

Не,няма проблем...ще се справя.Взимам точно тази боя от магазина,защото винаги си ги правя с нея...не ми уврежда косата,а напротив стоят лъскави Heart Eyes Страшно много се харесвам в първия момент...започвам да се ядосвам,защо не си се правя така...но за жалост след около месец изчезват  Confused Така че в крайна сметка...нищо не губя...просто малко разнообразие  Crazy

# 708
Да, правилно си спомняш за Иноа.   Peace  И да, с Мажиблонд 921 съм.   Peace
Именно заради това, че осмицата на Иноа не хвана, обмислям седмица. 
Всъщност, много ми хареса идеята ти за основа 7 с кичури 8.  Бях избрала обратния вариант, но така казано, сякаш звучи по-добре.   Simple Smile
Ще забъркам мъничко за един кичур.     bouquet

# 709
Много се доближава до този модел, който също много харесах:
http://www.prikachi.com/images/742/4090742w.jpg
П.С.  Анч, сега виждам и твоето мнение.
Ще започна да се размислям май, не ми се иска да третирам постоянно дължините   newsm78   - все ги пазя, при боядисване, ги освежавам на около 6 месеца.   Peace
Цветът от снимката е разкошен.  Heart Eyes

След матирането тя сподели, че не си чувства косата като след боядисване. Стои с боя+вода+балсам 7 мин само.

И аз си мислех да пробваш на кичур и да видиш какво ще се получи.
Аз разбирам желанието и за промяна. От 5 години съм с тъмна коса и с нетърпение чакам да я изсветля, но го правя постепенно, защото бях черна.  Peace

# 710
Изрових някакви снимки отпреди 2 години  Crazy
На тях съм с такива "кичури"...може би 2 седмици след направата им от абсолютно руса и блондирана основа  Peace

http://prikachi.com/images/841/4090841f.jpg
http://prikachi.com/images/842/4090842D.jpg

А тук е минало малко повече време:
http://prikachi.com/images/849/4090849m.jpg

# 711
Feeling, аз не бих правила кичури с един тон по-светла или един тон по-тъмна боя.
Според мен разликата не е много голяма и почти няма да се забелязва. Ако и кичурите не са направени добре ще изглежда като не добре боядисана коса (петна)

elfi4ka, много добре изглеждаш! 
Харесва ми!  Simple Smile

# 712
Ще пробвам двата цвята на 2 кичура, пък да видим.   Crazy
В & С, разбрах ти идеята.   Hug  Моята пък беше - не кардинална промяна, а по-естествен вид на косата.    Peace

elfi4ka, чудесно ти се е получило!   Flutter   Стискам палци и този път да е така!   Simple Smile

# 713
Пак съм аз.   Crazy     Hug

Преди около 40 минути намазах едно кичурче, тъкмо го измих. Цветът мнооого ми харесва, мажа цялата коса.    Hug

П.С.  Цветът е 7/00.   Flutter

# 714
Цял следобед чакам да се включиш. Аз искам снимка след като намажеш цялата.  Mr. Green Party

# 715
Feeling успех!!!
С нетърпение очаквам резултата  Hug

Аз днес нищо не направих,че яко ме хвана мързела  Blush

# 716
Цял следобед чакам да се включиш. Аз искам снимка след като намажеш цялата.  Mr. Green Party

Бях на лекции.   Blush
Е, след толкова помощ, как да не покажа резултата.    Hug     bouquet

elfi4ka, благодаря!   Hug

# 717
Feeling,чакам с нетърпение снимките! Hug Успех! Wink

elfi4ka,много си красива,а цветът ти е супер на снимките!  Heart Eyes

# 718
привет, момичета  Hug
Моля Praynig ви за съвет.Решила съм да ставам блондинка, но положението в момента е следното- в момента съм тъмно кестенява почти черна в краищата, в корените светло кестенява.Въпроса ми е, според вас възможно ли е в домашни условия с ето това: http://www.rosaimpex.com/index.php?lang=2&step=module_action … p;product_cat=204 да го постигна, и то в рамките на 1 ден?  
И за да съм по точна искам да постигна нещо такова от поста на B & C

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 10:57 от suni

# 719
Боядисах се. Днес ще снимам и ще покажа.
Цветът действително е тъмничък, но резултатът много ми хареса. Точно като от каталога стана.
Отделно, останах повече от очарована от боята - толкова кремообразна, изобщо не изсуши косъма ми, напротив - сега е много по-мекичка.   Heart Eyes
След като мине малко време, ще мога да преценя дали да остана за сега с този номер или да премина към 8/00, за да е една идея по-светло.   Hug    Разбира се, ясно ми е, че цветът ще се отмие малко. 
При всички положения ще действам с 6% оксидант.   Peace

Hug

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 14:17 от Feeling

Общи условия

Активация на акаунт