Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 64 708
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Хайде,... "мечка страх, мен - не".   Laughing
Да не вземем да се умълчим всички по темата и да бъде разбрано погрешно.   newsm78
Накратко - едва ли има кой знае какво значение кой прави темата.   Wink  Нали е важното да споделяме мнения, опит и трепети.   Hug
Алена, ако си съгласна, прави я ти - не вярвам някой да се възпротиви.   Wink  Все пак не се изказвам от името на всички, разбира се.    bouquet

Новите добавки, които си предложила за първия пост, вярвам, че всеки ще оцени.   Peace  Важно е да се знаят тези неща, а и ориентирането ще бъде по-лесно и онагледено.   Hug

# 691
  • в 1001-та нощ
Добре   bouquet ако някой има предложения с какво още да се допълни 1 пост - сега е моментът  Peace

# 692
  • в 1001-та нощ
П.П също така, ако имате под ръка хубави видеа (линкове) - кое как се прави - също ще е хубаво да ги сложим отпред; или за напред като се пускат такива - ще ги добавяме

аз ще помоля dachita, въпреки, че ми е обидена - да пусне един пост - само с указанията, които са давани от нея и събрани в първия пост като текст, за да дам линк към поста, а да не са като текст в първия пост  Peace

# 693
Аз понеже съм на тема кичури,които мисля да направя тази седмица за РД-то ми....ако някой има материали с видеа за слагане на по-тъмни кичури с цел дълбочина и раздвижеснот на цвета....може да сложи.
Незнам дали са чак за заглавна страница....но просто предлагам  Hug

# 694
  • в 1001-та нощ
според мен всякакви такива помагала са хубави  newsm78 споням си, че и В & С - често пускаше видеа  newsm78 ама нищо не съм пазила  Sad

# 695
Ще ми трябва време да синтезирам и прегледам / мога да опитам  Thinking / .... но пък от друга страна ,ако се включат всички с предложения ще се получи по-пълна и точна информация . Peace

# 696
  • в 1001-та нощ
аз имах предвид текста, който е в 1 пост и се прехвърля копи пейст във всяка тема, просто да го копи пействаш в един отделен пост - за да дам линк към него и да бъде по-подредено  Peace

но ако имаш време и желание за други систематизации - ще бъде добре дошло  newsm78 все пак наистина ще е въпрос на време и играчка - ако имаш желание, но мислиш, че няам да има време сега - може да остане за  по-следавщата нова тема, а в сегашната нова тема д аима само това от 1 страница (без да систеамтизираш нещо друго)

bouquet

# 697
Преди малко получих боята си...
Като се замисля май не съм споделяла на какво се спрях.    newsm78 
Взех Колестон Пърфект 8/00 и 7/00  с  6% оксидант.    Peace

Все още обмислям, но като че ли най ми се нрави идеята на dachita за кичури.    newsm78

Тук обаче ще помоля за съдействие относно клипове/насоки/стратегии за правенето на въпросните кичури.

Търсих клипове из youtube, но не намерих, каквото търсех. 

# 698
Feeling, седмицата е много тъмна.
Аз много харесвам кичури, но не бих тръгнала сама да си правя.
Единият вариант е с шапка, но е приложим само ако косата е къса, а другият е с фолио.

# 699
B & C, ще взема предвид мнението, благодаря!    bouquet

Много харесах седмицата от този каталог:

Ето и тук за по-голямо изображение:   https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 700

За мен е тъмничко, но ако се използва като основа и върху него се направят по-светли кичури мисля, че ще е красиво.
Feeling, имай предвид, че има доста голяма вероятност боята да ти падне и краищата на косата ти да станат доста по-светли от корените.

# 701
Feeling, имай предвид, че има доста голяма вероятност боята да ти падне и краищата на косата ти да станат доста по-светли от корените.
Подкрепям! На моя приятел снаха му беше около 6 месеца руса. Потъмняваше се постепенно, тя обича да сменя цветове. Сега е доста тъмна, но се оплаква, че дължините много бързо и "избиват" и светлеят. Предложиха и матиране на 2 седмици, за да успява да пази дължините, а от друга страна да се справя с изсветляването им. Добре се получава.

# 702
Ами, да, така виждам и аз седмицата.   Peace  Харесва ми, но ако е така, не по-тъмно.   Peace
Много се доближава до този модел, който също много харесах:
http://www.prikachi.com/images/742/4090742w.jpg

П.С.  Анч, сега виждам и твоето мнение.
Ще започна да се размислям май, не ми се иска да третирам постоянно дължините   newsm78   - все ги пазя, при боядисване, ги освежавам на около 6 месеца.   Peace

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 13:50 от Feeling

# 703
Аз пък днес ще си правя тъмни кичури с тъмно русо или светло кестеняво/с боя от кварталния магазин на Рубела/ Party
Утре ще снимам и покажа.

Не ги правя нито с фолио,нито с шапка..а без нищо  Laughing Избирам си кичури и ги мажа...те си стоят слепени и не цапат другата коса.Не целя някакви точни равни кичури....а по-скоро косата ми да стане в два цвята ,а да не е само руса.

Винаги ми се получава много хубаво...дано и сега се получи  Thinking Пък като се отмият-отмият  Flutter

# 704
Feeling, аз съм на мнение, че е нежелателно да се правят резки промени.
1. при по-голямо потъмняване цветът пада
2. човек не е свикнал и му трябва време да свикне с новия цвят
3. ако осмицата\седмицата не ти хареса ще ти е трудно да се върнеш на 12

Не искам да ви разубеждавам да си потъмнявате косите, но трябва добре да го обмислите и да бъдете готови да мажете дължините често в случай, че боята започне да пада и да избива светлото.
Единственото успокояващо нещо, което мога да ви напиша е, че с 6% оксидант дължините не се увреждат толкова много колкото с 9% или 12%.  За дължините може да ползвате и безамонячна боя.

Общи условия

Активация на акаунт