Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 65 087
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Sassie , много естествен цвят HugНа моя монитор има малка разлика корена от дължините.

# 601
Да,има си малко разлика,не е от монитора ти. Peace Hug

# 602
Да,има си малко разлика,не е от монитора ти. Peace Hug
Разликата е много малка и със сигурност следващия път ще се изравни цвета PeaceНа различна светлина си снимала, нали?Има разлика от първата и втората снимка, но ми харесват и двете Hug

# 603
Едната (на корените) е снимана вътре,а другата навън на терасата. Simple Smile

# 604
Чудесен резултат!   Heart Eyes

# 605
Eto ме и мен ......./ който видял ... видял  Mr. Green / - снимките са по хубави от действителността  Mr. Green На различна светлина цвета се променя, от това което се вижда,  всъщност е малко по златиста според мен. На снимката с фибичката се вижда от долу един много жълтеещ корен, не знам защо е така, но имам такива участъци по цялата коса, най вече от вътрешната страна

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 22:05 от Dendy

# 606
  • На острова
Момичета, добре че сте вие да разбера, че първо се боядисват дължините, после корените..
И се чудя защо винаги косата на челото и слепоочията става много по-тъмна. Аз нали сама се боядисвам и като започна от корените, та докато стигна до края и то минало 1 час сигурно. Ще поправя грешката.

Аз бях споменала веднъж, че от две години след махане на черното (в салон) се боядисвам със 7.1 на Гарние. Ама има и малко 6-ца, наслоена отдолу, та въобще не мога да се нарека blond серия...
Мога да кача снимки от вкъщи да определите какво съм  Laughing
Гледам ги Колестон-ите в магазина и мисля да премина към тази марка като боя.

Но друг ми е въпроса: имам една последна боя Гарние 7.1. Вчера видях в магазина окислител 12% (на Рилкен), и нали чела-недочела си го взех. Мисля да го смеся с тази боя. Ще има ли някаква промяна в цвета (към по-светло) или само ще ми изсуши косата (след като прочетох поста на B & C)? Или нищо няма да стане?

# 607
MiaGia, започва се от дължините ако ще се изрусява цялата коса и това се прави защото вече боядисаната коса изсветлява много по-трудно от колкото корените, които не са боядисани.
Сега като се замисля, ако естественият ни цвят е много тъмен и не се поддава лесно на изрусяване, то може би е по-добре да се намажат корените и дължините заедно.
За 12% оксидант споделих, че на мен ми пресуши много косата, а разлика в цвета нямаше, което не означава, че при всички ще е така. Ти защо реши да смесваш 7 с 12% оксидант?  Аз в момента се боядисвам с 8 и 6% оксидант, а твоята 7-ца е по-тъмна от 8-та. Ако естественият ти цвят е по-тъмен може да се смесиш 7 с 9% оксидант, но 12% ми се вижда доста екстремно и ненужно. Ако желаеш по-светъл цвят трябва да си вземеш по-светла боя, а не по-силен оксидант.

# 608
  • На острова
Ми защото реших, че може би ще се изсветли повече косата, ако е по-висок, процента на оксиданта. Аз затова писах, чела-недочела  Embarassed

Ако си взема направо 8-ца, мисля че няма да се получи нищо.

Довечера, ще кача снимки да споделите мнение, че така и на вас не ви става ясно:)

# 609
Защо мислиш че с 8 няма да се получи нищо?  newsm78
Аз не мисля така  Simple Smile

# 610
Eto ме и мен http://dendy.snimka.bg/maternity/boq.635036.25630562 - снимките са по хубави от действителността  Mr. Green На различна светлина цвета се променя, от това което се вижда,  всъщност е малко по златиста според мен. На снимката с фибичката се вижда от долу един много жълтеещ корен, не знам защо е така, но имам такива участъци по цялата коса, най вече от вътрешната страна
Да не би да си била на много кичури и само тези жълтите да са останали от неблондираната коса.Много ми е странна тази разлика newsm78

# 611
Eto ме и мен http://dendy.snimka.bg/maternity/boq.635036.25630562 - снимките са по хубави от действителността  Mr. Green На различна светлина цвета се променя, от това което се вижда,  всъщност е малко по златиста според мен. На снимката с фибичката се вижда от долу един много жълтеещ корен, не знам защо е така, но имам такива участъци по цялата коса, най вече от вътрешната страна
Да не би да си била на много кичури и само тези жълтите да са останали от неблондираната коса.Много ми е странна тази разлика newsm78
А на мен не ми изглежда странна  Laughing
Все пак дамата се е боядисвала с Palette и ММ Beauty, а  и най-вероятно не се е мазала много добре.

# 612
Здравейте вмъквам се в темата ако може някой да ми помогне Praynig
с каква боя мога да постигна ягодово русо ето такова http://media.photobucket.com/image/strawberry%20blond/Smic212/strawberry.jpg?o=2

сигорно ще се смесват няколко цвята  newsm78
сега съм цвят светъл коняк 7.43 боя.   bouquet

# 613
Това ми прилича на тъмно червено с руси кичури newsm78

# 614
и на мен ми прилича на тъмно червено с по-светли кичури.
за мен ягодовото русо е дооста различен цвят.

бях такъв точно преди месец, отми се още след 2 измивания.
за мой ужас миналата седмица пак реших да се върна към медното. ГОЛЯМА ГРЕШКА!
стана ужасен цвят. Изчаках 2 измивания, а онзи ден бутнах 1-2 тона (защото беше станало и тъмно) от корените (там, където ми е естествената коса) и в момента съм намазана с 2 цвята на Индола. Идва ми силна като боя, но това, което търсех като цвят, само при Индолата го намерих и при Воала, но конкретният номер е вече спрян в Зарата  #2gunfire
След 10 минути влизам да се мия.

Така ми е писнало от всички тези боядисвания, занимавки, нехаресвания на цвета, с който съм, че вече реших да си оставям моя естествен цвят. писна ми от цялата тази галимация...

Общи условия

Активация на акаунт