Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 64 707
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • в 1001-та нощ
и аз вчера се завърнах към "перфектната комбинация" => Кюн суперизсветляваща + 12% + коректор (този път) .... и резултатът е очарователен

финиширах с фиберсютик (последна ампула  Confused Cry )

резултатите от лореал мажиблонд 921 + 6% или 9% не ме задоволиха и мисля, че приключих с експериментите и любопитството   bouquet

# 721
Feeling, честито! Боята наистина е хубава  Simple Smile Поне на мен ми харесва. Flutter

a.l.e.n.a, а защо не пробва Majiblond с 12%?
Защо реши да смесваш Majiblond с 6%, а Keune с 12%? newsm78

# 722
  • в 1001-та нощ
мажиблонд я пробвах и с 6% и с 9%  Peace  newsm78 мисля, че и с 12% вече не си спомням, но сега реших да се върна на старата схема

може би по-късно ще пробвам и лореал с 12% - поне да съм сигурна  newsm78 предполагам ще ми хареса  Peace

# 723
Feeling, честито! Боята наистина е хубава  Simple Smile Поне на мен ми харесва. Flutter

И на мен ми харесва! Mr. Green Страхотна боя! Heart Eyes

# 724
Ето обещаните снимки от мен.
Предупреждавам, че не са с добро качество, но бяхме на разходка с лудетините по-надолу в подписа и спонтанно помолих да ме щракнат с телефона.   Hug

http://prikachi.com/images/33/4094033C.jpg
http://prikachi.com/images/47/4094047s.jpg

# 725
Харесва ми! Много приятен цвят.  Crazy Flutter Мислех, че ще се получи по- тъмно дори. Честито!

# 726
Харесва ми! Много приятен цвят.  Crazy Flutter Мислех, че ще се получи по- тъмно дори. Честито!

Много благодаря!    Hug  На сянка ги няма златистите отблясъци - чист натурален нюанс е. 

# 727
Feeling,и на мен ми харесва!  Hug Много бляскав и естествен цвят! Heart Eyes
Но не е ли по-тъмно от това,което искаше? Rolling Eyes

# 728
Ами, да - по-тъмно се получи от желания резултат(онагледения със снимки), но като краен вид много ми хареса. Всъщност, цветът доста се доближава до естествения ми,... ама то - където е 6-ца, там е и 7-ца.   Laughing    Hug

# 729
Важното е да ти харесва и да се възприемаш! Hug
Кичури ще й правиш ли?

# 730
  • в 1001-та нощ
аз дори виждам медно злато, но цветове избягвам да коментирам, че много зависи от дисплея  Peace

важното е, че ти си доволна  Hug

сподели за грижите - преди и след боята Wink какво ползва?  newsm78

можеш да запечаташ с един милк шейк на следващото измиване - ще вбие пигмента е косъма  Peace и ще го заглади  Peace

# 731
Не, никакви кичури.   Peace   Сега приоритета е да се задържи  цвета, след което ще мисля дали да остана с този цвят или да премина на 8/00.    Hug

# 732
аз дори виждам медно злато, но цветове избягвам да коментирам, че много зависи от дисплея  Peace

важното е, че ти си доволна  Hug

сподели за грижите - преди и след боята Wink какво ползва?  newsm78

можеш да запечаташ с един милк шейк на следващото измиване - ще вбие пигмента е косъма  Peace и ще го заглади  Peace

Има, има наистина медни нюанси на слънце - на сянка обече е абсолютно натурален цвят.  Правилно си забелязала.    Hug

Преди боята ползвах спрея за предпазване преди боядисване на Лакме. След боята - шампоан Хрома Рич, после Файбърсютик + копринения реконструктор на Джовани.   Heart Eyes   Впечатлена съм от мекотата.   Heart Eyes  Все едно съм правила терапия с ултрасоник и нещо мнооого хидратиращо.   Heart Eyes
О, благодаря за идеята, утре става точно седмица и наистина пак ще направя терапия с Милк Шейк.   Heart Eyes

Hug

# 733
Ауу...Feeling.....цветът е просто убийствен!
Сега искам и аз  Crossing Arms .Всъщност и моят естествен е точно такъв  Mr. Green

Хм....започвам да дерзая в тази насока....

# 734
elfi4ka, благодаря!    Hug   Хайде, ще очаквам и твоя резултат.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт