Завръщала се модата на ретросексуалните мъже

• 18 199
  • 341
  •   1
Отговори
# 15
Не ми харесват напълно обезкосмени мъже NaughtyТолкова старателно оскубани вежди, че чак комично, епилирани ръце и крака също.За мишници, гръб и интимни части съм твърдо за, да не кажа, че го смятам за задължително Peace

# 16
  • Варна
Какви биха били приоритете им, че да изместят поддържането на добър външен вид в края на класацията.  newsm78 Всъщност мисля, че хората които се грижат за себе си (независимо дали се обезкосмяват изцяло, боядисват си косата, спортуват или всичко заедно), правят това и като израз на уважение към партньора им, не само за самочувствие и комфорт. Peace
Не ми харесват напълно обезкосмени мъже NaughtyТолкова старателно оскубани вежди, че чак комично, епилирани ръце и крака също.За мишници, гръб и интимни части съм твърдо за, да не кажа, че го смятам за задължително Peace
точно! само ще добавя към задължителните и обезкосмени гърди...

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 19:42 от Radost Nezemna

# 17
Тази тенденция и аз я забелязвам от известно време, но не ми е хрумвало да го отдавам на кризата  Laughing
Така или иначе винаги съм си падала по леко брадясали мъже с наличие на някакво окосмение и по тялото (разбира се в рамките на нормалното, де, не говорим за разни маймуноподобни).
С този красив маймун на аватара, не ти отива да правиш намеци за горките маймуноподобни. Joy Мъжът не трябва да бъде маймуноподобен най-вече по акъл. Космената му обвивка може да бъде "преглътната". Особено ако има красива коса, мигли и вежди.  Mr. Green

# 18
  • София
Изражда се човешкият вид, другарки, изражда се! Гнус от косми! Все едно има човешки подвид, раса или изобщо някаква разновидност на хората, без косми там, където е необходимо, за да се поддържат знаците на полово разделение и полова зрялост, също и начин на задържане и разпространение на химичните позивни. Иначе ми прилича на влечение към деца.  Sick

# 19
Поддържането не е само скубане на косми. А причината да се купуват по-малко ножчета за бръснене е обяснима. Толкова алтернативи има вече. Плюс това и самите ножчета издържат на много повече бръснения. Не знам дядо ми, който навремето се бръснеше с бръснач и го точеше на каиша, дали е бил ретросексуален, но със сигурност беше доста по-поддържан от някои младежи с оскубани веждИ. ( лека му пръст)

# 20
  Тази мода с брадясалите мъже дойде от турските сериали. Отблъскващи са ми. Много нехигиенично изглеждат въпросните балкански субекти. Кога в Германия ще тръгнат така?
http://media.snimka.bg/4335/014926223.jpg?r=0

# 21
  • София
Тази тенденция и аз я забелязвам от известно време, но не ми е хрумвало да го отдавам на кризата  Laughing
Така или иначе винаги съм си падала по леко брадясали мъже с наличие на някакво окосмение и по тялото (разбира се в рамките на нормалното, де, не говорим за разни маймуноподобни).
С този красив маймун на аватара, не ти отива да правиш намеци за горките маймуноподобни. Joy Мъжът не трябва да бъде маймуноподобен най-вече по акъл. Космената му обвивка може да бъде "преглътната". Особено ако има красива коса, мигли и вежди.  Mr. Green

Прелестният смугъл младеж от аватара ми  Laughing е идеалът ми за мъж. От снимката не си личи, но от врата надолу е перфекто епилиран  Mr. Green

# 22
Като бяхме на почивка на вратата дето води към басейна имаше знак забранено за домашни любимци.Дъщеря ми го видя и все да разпитва какво е защо е..Обясних и ,че понече животните имат много косми(козина) по тялото и не е разрешено да плуват басейна ,защото космите падат и цапат водата.
В един от дните си стоим ние двете в джакузито и към нас се доближава един от онези представители на мъжкия пол ,дето природата  щедро  е дарила с твърде много  гъста и рунтава ''мъжественост'' навсякъде по тялото.В този момент дъщеря ми скочи и с по детски ентусиазирано започва да му обяснява,че е забранено за него щото има козина и ще нацапа водата . Shocked Embarassed Sick Joy Joy Joy Embarassed.
Доста конфузно се получи.

# 23
 Тази мода с брадясалите мъже дойде от турските сериали. Отблъскващи са ми. Много нехигиенично изглеждат въпросните балкански субекти. Кога в Германия ще тръгнат така?

Мда, точно от турските сериали ще е.

и т.н. http://www.parade.com/celebrity/slideshows/style/stars-with-stubble.html?index=11

п.п. Германия май е малко неподходящ пример като става дума за хубави мъже.  Въпрос на вкус де. Mr. Green

# 24
Те в Германия още ходят с мустаци в стил 70-те.

# 25
  • София
Не е нужно да са с бради или брадясали. Достатъчно е да имат окосмяване там, където обикновено мъжете имат преди да минат с коламаската. Не ми допадат мъже с бради или брадясали като на снимките. Но пък държа да има доста коса на главата.

# 26
Не знам защо някои си мислят, че количеството косми определя мъжествеността! То и другите две крайности не са хубави, ама все пак! Аз лично харесвам поддържани хора!

# 27
Те в Германия още ходят с мустаци в стил 70-те.
Да не говорим и за чорапите до коляното в комбинация със сандали Sick

П.П. Точно на показаните тези актьори пък какво им има толкова newsm78

# 28
Харесвам мъже с поддържани бради и обезателно дългокоси, но в никакъв случай с косми по тялото.

# 29

П.П. Точно на показаните тези актьори пък какво им има толкова newsm78

Нищо им няма, екстра са си даже.  Simple Smile Показани бяха в отговор на "модата от турските сериали".

Общи условия

Активация на акаунт