Завръщала се модата на ретросексуалните мъже

• 18 183
  • 341
  •   1
Отговори
# 75
Тако окосмяване е дерматологично заболяване.

Taka ли? Мислех, че някои мъже са по-космати от други природно, така да се каже  Confused

# 76
Според мен няма значение дали е дерматологично или хормонално. Има и жени, които заради хормонални проблеми имат по-силно окосмяване, но се епилират. Има начин да изглеждаш поддържан. Аз обаче лично съм чувала хвалбите на мъже колко били мъжествени, защото били окосмени повече. Затова и си позволих да коментирам.

# 77
Това са единици, аз толкова космати мъже не съм виждала Rolling Eyes

По-скоро красавците са единици  Laughing
(то и аз толкова космати мъже не съм виждала, само понякога на плажа, но се старая да не гледам  Sunglasses)

Тези толкова космати мъже, депелиране няма да им помогне. Такова окосмяване е дерматологично заболяване. Единствено хормонални изследвания и  с помощ от лекар-дерматолог може да им се помогне. Така, че някак не върви точно такива мъже да стават обект на присмех дори и на такава "весела" темичка.  Hug
Аз лично не им се смея, а ми е чудно и да, май наистина имат здравословен проблем.Повечето мъже над които съм имала наблюдение са със рехаво окосмяване на гърдите, но пък той и баща ми беше, а сега доста се е окосмил Mr. GreenИма и фактор възраст, след една определена им поникват на неподозирани места.

# 78
  • София
Уф, покрай този форум започвам да намразвам думата "поддържан"! Аман, бе! Само това ли е важно - да бъде поддържан, пък другото както дойде? А какво има над раменете и под кръста няма ли значение? а, да, сетих се, трябва и пари да има, че да си плаща поддръжката! Все едно говорим за приятелчето на Барби, а не за жив мъж!  ooooh!

# 79
  • Варна
Ама защо поддържан=обезкосмен?
 Човек може да поддържа чудесна хигиена и без да се обезкосмява навсякъде ooooh!
Според мен си е напълно излишно да тормозя мъжа си да обезкосмява краката, ръцете и гърдите си.
При условие че той не изпитва нужда да го прави и с това ни най-малко хигиената му не страда.

# 80
Дайте една анкета, де. От типа "Какви мъже харесва съфорумката":
1. Ретросексуални
2. Метросексуални
3. Не харесва мъже

# 81
  • Варна
1. Ретросексуални
2. Метросексуални
3. Не харесва мъже

Е това е анкета с предизвестен край: Метросексуални - 86%, Не харесва мъже- 10%, ретросексуални - 4%
 Mr. Green

# 82
Ама защо поддържан=обезкосмен?
 Човек може да поддържа чудесна хигиена и без да се обезкосмява навсякъде ooooh!
Според мен си е напълно излишно да тормозя мъжа си да обезкосмява краката, ръцете и гърдите си.
При условие че той не изпитва нужда да го прави и с това ни най-малко хигиената му не страда.
Съгласна съм. Не винаги поддържан е равно на обезкосмен. Понякога мъжете имат съвсем нормално количество косми, друг път обаче те са твърде много. И за мен 7-8 см. косми под мишниците определено пречат на хигиената. Не харесвам и дълги бради, пък дори и това да спестява пари в кризата Simple Smile Нали темата започна от ножчетата за бръснене  Simple Smile

# 83
1. Ретросексуални
2. Метросексуални
3. Не харесва мъже

Laughing  Laughing

Нямам нищо против новата/стара тенденция  Sunglasses

# 84
А мислите ли, че мъжете трябва да са толкова толкова старателно обезкосмени колкото жените.  Аз лично бих се притеснила малко ако попадна на такъв, а моята кола маска е е вече на 10-ти ден  Joy

# 85
Глей го тоя, не стига, че не се обезкосмил, ми се и разгърдил. Ей, тва вампирите са големи селяни, начи.

# 86
Връзката между по-ниските продажби на ножчета за бръснене и кризата може да се крие в това, че много хора (в частност - мъже) загубиха работните си места и вероятно затова са се позанимарили. Не вярвам това да е начин за икономисване на фин. средства - ако въобще може да се вярва на подобна статистика.

Лично за мен този индивид например не влиза в понятието "ретросексуален", колкото и да е ретро и никак не ми е сексуален, колкото и да е обезкосмен  Peace
Нещо такова си представям аз, като чуя "ретро" и "секс" в една дума:
цък и цък   Heart Eyes

# 87
Глей го тоя, не стига, че не се обезкосмил, ми се и разгърдил. Ей, тва вампирите са големи селяни, начи.
На него космите са му най-малкия проблем ooooh!

# 88
Mr. Green Божке,така се разхилих, че събудих котката  Mr. Green
(Благодаря, за което, от доста време не съм се смяла така непринудено)

# 89
1. Ретросексуални
2. Метросексуални
3. Не харесва мъже

Е това е анкета с предизвестен край: Метросексуални - 86%, Не харесва мъже- 10%, ретросексуални - 4%
 Mr. Green
Aй стига бе! Вече и аз взех да се чувствам ретро. Днес минах покрай един мъж и понеже  обикновено гледам в земята, установих, че е идеално обезкосмен. Лично аз бих се почувствала нелепо край такъв ошмулен индивид.  Grinning Никога не успявам да се обезкосмя толкова идеално, все някой издайнически косъм напомня за себе си. Някак си не върви аз да съм по-космата от партньора, нали? Депресиращо е.  Joy
Laurel, секс на английски означава и пол.  Mr. Green Ретросексуален мъж значи да изглежда както са изглеждали мъжете едно време. Пази боже темата не е за секс.  Peace  Wink

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 16:05 от Morphea

Общи условия

Активация на акаунт