Завръщала се модата на ретросексуалните мъже

• 18 266
  • 341
  •   1
Отговори
# 150
  • In The Middle Of Nowhere
Aз съм за равноправие между половете. И щом се връща модата на ретросексуланите мъже трябва да се върне и модата на ретросексуалните жени. Амаха!  Crossing Arms

http://www.belgraded.com/wp-content/uploads/2011/05/saveta.jpg

След малко ще я сложа като линк Simple Smile
Охохохо неее  Laughing На никои от участвалите във фотосесията ли не са им направили впечатление 'естествените чорапи' на дамата  Thinking Не е било преди 100 г все пак.

По oтношение на веждите специално мен модата не ме лови. Фолк не фолк харесвам оскубани, по-тънки оформени вежди и моите си ги поддържам така от години. Едно от нещата, които най-не обичам при жените са дебели и рошави вежди. Сега разбира се има и крайности, които дори и аз не харесвам - прекалено тънки като конец еднакви от край до край.

Относно мъжкото оперение, мисля, че предпочитам един нормално окосмен мъж с косми по ръцете и гърдите пред друг дето кисне пред огледалото повече от мен/втория тип даже ме притеснява/  Rolling Eyes.

# 151
 Aми то чудесно, че не обичаш, но то обикновено плътната вежда си върви с определена линия и ако се изтъни прекалено, поне при мен изглежда сякаш съм вечно учудена, смешно е. Одобряваш ли ми гиSimple Smile?

# 152
Aми то чудесно, че не обичаш, но то обикновено плътната вежда си върви с определена линия и ако се изтъни прекалено, поне при мен изглежда сякаш съм вечно учудена, смешно е. Одобряваш ли ми гиSimple Smile?

По-скоро си намръщена на тази снимка:) Да Харесват ми формата и извивката  Peace
Аз други имам предвид - не харсвам тип като на онази руска манекенка.. Наталия Водянова май беше, Брук Шилдс, корицата от преди няколко стр. и други подобни прекалено натуралистични. Просто са ми е по-нежни и женствени поизскубнатите.

# 153
  • Варна
И аз съм от необичащите оскубани пилета. За мен нормалните мъже никога не са излизали от мода.

# 154
Пак ще задам въпроса си. Ако един мъж е много космат?

# 155
Aз съм за равноправие между половете. И щом се връща модата на ретросексуланите мъже трябва да се върне и модата на ретросексуалните жени. Амаха!  Crossing Arms

Охохохо неее  Laughing На никои от участвалите във фотосесията ли не са им направили впечатление 'естествените чорапи' на дамата  Thinking Не е било преди 100 г все пак.

Явно в тези недотам далечни години си е било съвсем нормално Simple Smile

# 156
  • София
какво ако е много космат! Ми, нищо, да си ходи така!

# 157

Явно в тези недотам далечни години си е било съвсем нормално Simple Smile

Ами и аз това си помислих, че ще да е от времето, но... пак има нещо, което не ми се връзва. Певица е била, хайде да е някоя селска жена примерно баба ми, а пък тази от хай лайфа. По нейното време си мисля, че епилацията не е била толкова неразпространена, особено в елита. Хауевър  Wink

Свръхкосматите мъже имат 2 опции - да се щавят или да ходят натюр. Сигурна съм, че и тях има кой да ги обича:)

# 158
  • София - Рим и обратно
какво ако е много космат! Ми, нищо, да си ходи така!
Точно така! Само да не ми влиза в банята и в леглото Joy

Абе не боцка, боцка си като поникне  Wink
Ама предпочитам да ме боцне малко, вместо да имам катеричка в гащите.
И всепак...ми се четеше за мъже, не за жени. Но туй то бг-мама...
Ами то е аналогично и за мъжете - по-добре да побоцка малко, отколкото да ръси косми по чаршафите и в тоалетната Sick...да не изпадам в по-детайлни подробности Wink

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 22:13 от 'Кафе с мед'

# 159
  • Варна
Ай стига бе, кви са тез мъже, дето ръсят косми по чаршафите ooooh! Мен ако питате имат някакъв кожен проблем, иначе не виждам как ще ръсят косми. А главите да си бръснат ли в такъв случай, че оттам най-много космарлак пада? То и за женските важи и то в още по-голяма степен. Хайде, визуално да харесваш обезкосмени мъже разбирам, ама аргумент да ти е ръсенето на косми вече ми идва прекалено.

# 160
  • Ланкър, планините Овнерог
Мойто мъж си е с нормално окосмяване, не го ща щавен. Брадясал обикновено, но косми от него не съм виждала до момента, като се замисля. Единствените косми, които се мотаят от време - на време, са тези от косата на голямата щерка.

# 161
  • София - Рим и обратно
Когато интимното окосмяване не се третира по никакъв начин, ръсят се косми и то яко Sick. Айде моля ви се, не ми ги разправяйте тия. Не говоря за глави, ръце, крака и бради, мислех че е повече от ясно, ама май не, пак се наложи да изпадна в гадни подробности.

# 162
  • Варна
Ами то ми е повече от ясно за какво говориш, не ми е ясно как интимното окосмяване те дразни, а падащите косми от главата не като все са си косми. А като знам косите как падат пролет и есен, мале мале, ако мъжете ви се втелясваха по същия начин щяха да ви карат да се бръснете.

# 163
  • София - Рим и обратно
Казваш, че за теб няма разлика между срамен косъм в банята или на чаршафа и косъм, паднал от главата? Ами не знам, за мен няма по-гнусно нещо от това. Този факт, както и несравнимо по-приятното за мен усещане, свързано с почистените интимни зони, ме карат да държа особено на този вид поддръжка Simple Smile.

# 164
На по-личните места, не само мъжете, но и жените (трябва да) се поддържат. И това няма никаква връзка с ретро- или метросексуалността!

Общи условия

Активация на акаунт