Завръщала се модата на ретросексуалните мъже

• 18 296
  • 341
  •   1
Отговори
# 180
Нищо извратено няма, много си е добре!

# 181
  • София
Кое му е добрето, нали знаеш на колко години момчетата нямат косми по интимните части и под мишниците!

# 182
Кое му е добрето, нали знаеш на колко години момчетата нямат косми по интимните части и под мишниците!
Същото се отнася и за момичетата, но това не прави мъжът ми педофил, защото аз се обезкосмявам изцяло. Мисля, че освен окосмяването, има доста други полови белези, по които да се различават децата от възрастните.

# 183
И двете крайности не са много удачни - без косми или пък без никаква поддръжка. Нещо средно не може ли? Лека подстрижка? Хем мъж, хем поддържан  Flutter

# 184
  • София
Едва ли има нормален мъж или жена, които виждат, че космите им са твърде дълги, и да не ги подстригват лекичко.

Вече доста започвам да се съмнявам дали и при мъжете го няма това извратеното, с влечението към напълно обезкосмени жени.

# 185
Айде, лудите и гнусливите нападнаха пейзажа...пп текстове на английски не чета, проста съм, не назнайвам чужда реч... Whistling
ПП За справка някои мъже се възбуждат от доста странни неща..нЕма казвам... Stop

ПП Съвсем изтрещяхте....честно.... Flutter

# 186
Вече доста започвам да се съмнявам дали и при мъжете го няма това извратеното, с влечението към напълно обезкосмени жени.
Е, ти ме уби с правата лопата ooooh! Извратено е жената да е напълно обезкосмена ? Извратено е да е гладка, а не с някакви храсталаци? Ми дай да си ходим мустакати като на Филип Тотю щерката и с естествен губер на ръцете. Само ще ги подстригваме, че да не са 5 см, ами да са 3 newsm78 Страшно шукаритетно е. Сподели за теб до каква степен е нормално жената да бъде обезкосмена, че ме хвърли в размисъл. Не виждам никаква връзка между педофилията и напълно обезкосмените жени, но сигурно мисълта ми не е на чак такова високо ниво, че да видя връзката.

# 187
Някоя козметичка няма ли да се включи Joy Аз моята в началото доста я разпитвах.
Аз ходя на курсове за козметик, но в практиката си до този момент кола на интимни части не съм правила.Преди да започна обучението ме наплашиха, че мъжете си правят изцяло и направо се бях отказала, но в последствие разбрах, че е индивидуално решение.Моето е да не правя на нито един от двата пола Peace

# 188
Е, ти ме уби с правата лопата ooooh! Извратено е жената да е напълно обезкосмена ? Извратено е да е гладка, а не с някакви храсталаци? Ми дай да си ходим мустакати като на Филип Тотю щерката и с естествен губер на ръцете. Само ще ги подстригваме, че да не са 5 см, ами да са 3 newsm78 Страшно шукаритетно е. Сподели за теб до каква степен е нормално жената да бъде обезкосмена, че ме хвърли в размисъл. Не виждам никаква връзка между педофилията и напълно обезкосмените жени, но сигурно мисълта ми не е на чак такова високо ниво, че да видя връзката.

Теб са те спуснали от небето, моето момиче, правата лопата ти е най малкия проблем(ти виждала ли си такава Whistling Thinking)! И не говоря за Анди, за теб говоря...как се зовеш...Танч...я слез на Земята..Земя вика...там как се казваш.... Wink

# 189
тумба лумба, тихо ми пази и продължавай да засукваш мустак. Че не съм спусната от небето, не съм, ама ти явно си живееш във времето, по което е писан Декамерон. Ай тихо там с космите.

# 190
Хаха, засук... Grinning

# 191
 И защо трябва да е крайно отново- напълно гладка - обрасла като храсталак. Има си и други нюанси. Чужденките рядко си правят почистване интим, пък като гледам без мъже не са останали.

# 192
Абе ей, космите да са ви проблема...става ли, става, влиза ли влиза ли, влиза...тогаз за ко иде реч...

# 193
Инфантилна, разбира се, че е въпрос на избор кой до каква степен ще се обезкосмява, но не е нормално да обявяваш за педофили мъже, които харесват напълно обезкосмени жени Wink

# 194
  • София

Ами, мислИ, мислИ, може и да измислиш нещо! Мислене му е майката!

Общи условия

Активация на акаунт