Завръщала се модата на ретросексуалните мъже

• 18 286
  • 341
  •   1
Отговори
# 195
Хаха, Андариел Wink, ко да мисли...нека първо влезе, а....после ше чистим космарлака... Laughing Laughing Laughing

ПП Как беше...засууукк...хахха, дааааааа... Laughing

# 196
Ами, мислИ, мислИ, може и да измислиш нещо! Мислене му е майката!
Някой май не схваща иронията в поста ми, но ще ти простя.

# 197
Ква ирония, бе моме...ти си натурЕл....нЪл нЕмаш косми, нЕма да си пиша с тебе... Laughing Laughing Laughing
ПП Засук, мустака... Laughing Laughing Peace

# 198
Вярно! Винаги ми е било интересно как мъжете поддържат този гладък вид (не че всички са толкова гладки...  Sick). С епилатор, кола маска, самобръсначка или депилатоар?

Мога да кажа за мъжа ми - ръце, крака и гърди с машинка за подстригване без приставката. Останалите неща с ножче за бръснене. Като гледам краката и ръцете на приятелите му - и те така. По едно време имаше мода да се ходи на коламаска, но после пораженията са големи (пъпки, зачервявания и т.н., та спряха. Някой ходят на лазерна епилация.

Имам няколко колеги скандинавци. Умирам от смях като им видя ръцете и краката обрасли в къдрави руси косми. Жените им са нещо подобно, но поне не са къдрави.  Mr. Green

# 199
Та, с една дума, марш на космарлака...къдрав, рунтав...я беШ.... Laughing Laughing Laughing

ПП ЧАКАЙ, забраЙх да засуча моя... Laughing Laughing Laughing

# 200
  • Варна
Вярно! Винаги ми е било интересно как мъжете поддържат този гладък вид (не че всички са толкова гладки...  Sick). С епилатор, кола маска, самобръсначка или депилатоар?

Имам няколко колеги скандинавци. Умирам от смях като им видя ръцете и краката обрасли в къдрави руси косми. Жените им са нещо подобно, но поне не са къдрави.  Mr. Green

Защо ти е смешно?  newsm78

# 201
  • София
Умирам от смях като им видя ръцете и краката обрасли в къдрави руси косми.

Би ми било по-смешно да видя видя мъжки ръце и крака без косми.

Хиперокосмяване и космите под мишниците бива да чистят, ама мъж да си бръсне ръцете, извинявайте, е  прекалено...

Обичам хигиенни теми, форумките винаги се хващат за косите и косМите. Връщам се назад да чета сеир.

# 202
[ама мъж да си бръсне ръцете, извинявайте, е  прекалено...
Силнооо...е меко казано...Флип Hug Peace

# 203
Засукахте ли мустаци... Flutter
Абе, мъж без косъм, аз да не съм обратна нещо, че да си легна с такъв  newsm78

# 204
Също така ми е интересно да знам гледната точка на мъжете - и тези, които се епилират, и тези, които не го правят. И се чудя защо не се включват такива?  newsm78

# 205
Също така ми е интересно да знам гледната точка на мъжете - и тези, които се епилират, и тези, които не го правят. И се чудя защо не се включват такива?  newsm78

Не ти трябва, че ще се ужасиш...мили Боже....повярвай ми...колко мъже, толко и предпочитания...

ПП Инче, засукахме, бе маме....как инак... Laughing Heart Eyes Wink Hug

# 206
Никога не съм харесвала голи охлюви  Sick

# 207
Ура-а-а, най после се завръщат моя тип мъже.
Обожавам ретросексуални мъже като този smile3534

# 208
Аааа, тоя е мой...глеЙ си работата... Naughty

# 209
  • Варна
Това не е ли същия?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт