Завръщала се модата на ретросексуалните мъже

• 18 267
  • 341
  •   1
Отговори
# 225
Ама, Флип Wink Hug, аз какво им разправям, те какво ми казват, иди, че разбери... Twisted Evil  Sunglasses Laughing Wink

# 226
  • Варна
Ето една статийка от 2010 година: Мъже на кола маска - модата на метросексуалните обхвана България
Излиза че за ретрото ще трябва да почакаме десетина годинки, още не сме узрели. Mr. Green

# 227
Имала съм приятел с извиращи отвсякъде косми и такъв, който не пропускаше щателно да се оскубе, включая и веждите. Еднакво ужасно е.

# 228
Eeee, kaжи, кажи за косЪмите, нИ сА свИни..ся...

# 229
Жилетка зимъска не му трябваше Mr. Green

# 230
Е, па на кяр си, дет се вика, ниЙ сме селяци, разбираме от тия неща...как беше..засуукк... Mr. Green Twisted Evil Laughing

# 231
Вече доста започвам да се съмнявам дали и при мъжете го няма това извратеното, с влечението към напълно обезкосмени жени.
Е, ти ме уби с правата лопата ooooh! Извратено е жената да е напълно обезкосмена ? Извратено е да е гладка, а не с някакви храсталаци?  Сподели за теб до каква степен е нормално жената да бъде обезкосмена, че ме хвърли в размисъл. Не виждам никаква връзка между педофилията и напълно обезкосмените жени, но сигурно мисълта ми не е на чак такова високо ниво, че да видя връзката.
Aми сетИ се на колко години си се окосмила по интимните зони и може да ти светне връзката.  Wink

# 232
Вече доста започвам да се съмнявам дали и при мъжете го няма това извратеното, с влечението към напълно обезкосмени жени.
Е, ти ме уби с правата лопата ooooh! Извратено е жената да е напълно обезкосмена ? Извратено е да е гладка, а не с някакви храсталаци?  Сподели за теб до каква степен е нормално жената да бъде обезкосмена, че ме хвърли в размисъл. Не виждам никаква връзка между педофилията и напълно обезкосмените жени, но сигурно мисълта ми не е на чак такова високо ниво, че да видя връзката.
Aми сетИ се на колко години си се окосмила по интимните зони и може да ти светне връзката.  Wink

Ами както и да го гледаш и да се сещаш, мъж който посяга на току що окосмени интимни зони си е педофил. Не ви е много ясен напънът (общият).

# 233
Аз изгубих нишката... Rolling Eyes

# 234
Нишката е У плитката, дет` я сплитаме из космарлака   Rolling Eyes

# 235
Аз всъщност махам космите заради собственото си удобство. Дали не съм го направила педофил?

# 236

Някой назад каза, че мъжете които налитат на обезкосмени части са педофили. Много бързо губите нишката, пък вие.  Mr. Green

# 237
МА, АЗ СА ОБЪРКАХ (ОПЕТЛАХ) КАТО ПАТКА ИЗ КОСМАРЛАК, БЕ....

# 238
Аз всъщност махам космите заради собственото си удобство. Дали не съм го направила педофил?

То и аз след тази тема съм на път да се почувствам съвсем изтрещяла. К'во се мъча?  Mr. Green

# 239

Ами както и да го гледаш и да се сещаш, мъж който посяга на току що окосмени интимни зони си е педофил. Не ви е много ясен напънът (общият).
Не току що окосмени, а все още неокосмени. Ей това е връзката.
 Еднакво инфантилно изглеждат както жени така и мъже тотално обезкосмени по интимните зони.

Аз всъщност махам космите заради собственото си удобство.
Не виждам удобство да се мъчиш със скубане, ама щом те кефи, ти си знаеш.  

Общи условия

Активация на акаунт