Завръщала се модата на ретросексуалните мъже

• 18 220
  • 341
  •   1
Отговори
# 270
  • София
А аз като си го представя това да е със сериозно окосмяване по цялото тяло, пък обръснат гладко само в интимната област и мишниците, ми става хем смешно, хем гадно. Губи се равновесието някак.

# 271
А аз като си го представя това да е със сериозно окосмяване по цялото тяло, пък обръснат гладко само в интимната област и мишниците, ми става хем смешно, хем гадно. Губи се равновесието някак.
Joy
Абе ако те кефи човека.. Wink
Иначе - какво да ти кажа - това с равновесието - сега ми идва на акъл - като ми е стоял гол - никак не съм се сещала за равновесие...

# 272
  • София - Рим и обратно
Никак не ми се губи даже, напротив Mr. Green.
Ще ми секне не само равновесието, ами и меракът, ако спусна ръка и ....се изгубя в гора  Sick
Пак казвам - нямам против косми по ръцете и краката. Дори нямам опит с такива с епилирани крайници newsm78.

# 273
..
Иначе - какво да ти кажа - това с равновесието - сега ми идва на акъл - като ми е стоял гол - никак не съм се сещала за равновесие...

Голям мерак ще да е било, едва ли ще е от космите или липсата им.  Laughing
Иначе и аз съм на мнението на Andariel  за равновесието, смешно ми се струва и не съм попадала в такава ситуация.

# 274
  • София
Сетих се, това описание ми напомня бегло за мъжките шимпанзета! При тях точно в интимнатта област почти няма козина и като се разкрачат да се ежат едно на друго, се вижда едно светло петно кожа и едни малки атрибути. Жалка работа.

# 275
  • София - Рим и обратно
Някои явно имат богат опит с разни шимпанзета тук...
Започвам да ценя благоразумието на мъжа си, който никога не забравя да купи от специалната си самобръсначка за целта Grinning

# 276
Нямаш си друга работа и ти!  Сравни най добрия любовник на вилико с шимпанзе. Нали знаеш утре като отиде на работа какви бисери ще ти сътвори.  Laughing Да се надяваме, че атрибутите са били големи.

# 277
  • София
Ми, ко да прая сига като поназнайвам някои работи за шимпанзетата и изобщо разни маймуняци!  Laughing

# 278
Никак не ми се губи даже, напротив Mr. Green.
Ще ми секне не само равновесието, ами и меракът, ако спусна ръка и ....се изгубя в гора  Sick
Пак казвам - нямам против косми по ръцете и краката. Дори нямам опит с такива с епилирани крайници newsm78.

Да не говорим за нещо друго. Embarassed

# 279
  • София - Рим и обратно

Да не говорим за нещо друго. Embarassed
Трещи - да, за другото нещо говорим  Laughing Според известна част от изразилите мнението си тук, подобно "кощунство" - мъж с почистени интимни части е гротеска, маймунска работа с 2 думи. Не си вървяло космати крака и липса на кълбета космалак в оазиса на удоволствието. Вместо да си развихря въображението, ще си вадя къдрави косъмчетата измежду зъбите Sick Sick. Не го разбирам.

# 280
  • София
А какво правят разни къдрави косми между зъбите ти?  Whistling

# 281

Ти нямаш ли положително отношение към духовата музика? Тя е мехлем за моята душа.

# 282
  • София - Рим и обратно
Нищо не правят, нямам такива. Грижим се за това Simple Smile.

# 283
Вместо да си развихря въображението, ще си вадя къдрави косъмчетата измежду зъбите Sick Sick. Не го разбирам.
А вадила ли си? Защото аз с напълно обръснат мъж не съм била никога ( освен топките ) и космИ измежду зъбите не съм вадила.  Laughing  Не че това би ме притеснило всъщност.  Laughing

# 284
Нямаш си друга работа и ти!  Сравни най добрия любовник на вилико с шимпанзе. Нали знаеш утре като отиде на работа какви бисери ще ти сътвори.  Laughing Да се надяваме, че атрибутите са били големи.

О, няма лошо - гроздето ви е кисело  Twisted Evil  Joy
Големи, малки, много, гъсти - няма значение. Важното е да го има онова, което да те кара да потръпваш само при мисълта. А с въпросния - го имаше. И косматото тяло беше само плюс в негова полза "мъжественост". Та стига с моите любовници - кажете вие за вашите нещо! Ако със събличането ви се падне нещо космато - какво - изхвърляте ли го???

Общи условия

Активация на акаунт