Завръщала се модата на ретросексуалните мъже

• 18 236
  • 341
  •   1
Отговори
# 255

Да бе, точно в тази тема ще говоря за долната граница на педофилията!  Stop Достатъчно ясно съм се изказала по темата:

Аааа, сега като каза така и вече стана ясно.  Joy  Peace

# 256
# 257
Ами, ко да ти кажа, скрил е оръжието...да не стане целия е динамит, ама фитила къс и язък за космите дет ги е щавил.... Twisted Evil Laughing

# 258
Обаче ръцете му не са щавени. Как ли ги е забравил?  Mr. Green

# 259
Бах маАмУ веднага го връщам, язък му за плочките, ма как нЕма си оскубе ръцете...аре, ве...кЪш...прУуус...Циба...такъв да сА маха.... Joy Joy Joy .... ич нЕма му гледам фитила тогаз, ша ми ръси косми...ай сиктир.... Whistling hahaha hahaha hahaha ... Напсувах ли го достатъчно да са засрами, а.... Rolling Eyes Laughing

PP Legnah si, legnah si..nqma me... Wink

# 260
 Joy    Joy     Joy    hahaha  Да, достатъчно беше!

# 261

Анаболно стероиден лилипут със съответните поражения в мозъка (деменция, забравил за ръцете).  Joy

# 262
Аз предпочитам мъже държащи на външния си вид...чисти,спретнати...не ми пука да имат някой друг косъм по краката или ръцете,стига мишниците и интимните части да са в приличен вид(може и да решите,че имам педофилски наклонности,ноне ми се иска да спусна ръка и да се пооплета там долу...)Пък се води,че и Брат Пит е метросексуален,но и той има косми под мишниците тъка,че не обезкосмяването,а външния вид-облкело и т.н. са определящи за мен.Нямам нищо против ретросексуалните(тъй като си го представям мачо с леко набола брада,разкопчана риза и дънки,но не прилепнали по краката му,както са сега на мода)

# 263
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Лелеее, за да съм в крак с модата мисля да си пусна брада ала ZZ Top  Joy Joy Joy

# 264
Зле ми стои. Невероятен лигльо. Като се сетя как се кълчеше в Максимус и по скоро на смях ме напушва отколкото на секс.  Laughing
Изобщо този тип мъже, които прекалено се вманиачават в собствената си външност да са лъснати и перфектни и сякаш казват, ваш съм възхищавайте ми се и напълно забравят, че трябва те да се възхищават на жените, а не обратното, няма как да ми допадат.Мъжът трябва да е леко небрежен и малко недодялан в красотата си, за да ми лъха на секс. И не, това не значи да е горила или груб мутант.

# 265
  • Варна
Ти пък ме уби, мислех, че стоматолозите не са гнусливи Laughing
ами не сме гнусливи, обаче косъм сред другата гнеч...  Sick все пак и ние сме хора  Mr. Green

# 266
  • София
Мъжът трябва да е леко небрежен и малко недодялан в красотата си, за да ми лъха на секс. И не, това не значи да е горила или груб мутант.

Точно  Peace

# 267
Досега явно не съм бил ""модерен""но отсега нататък ще съм леко в крак с ""модата""
Епилация на мъже по гърди,ръце,крака,интимни места и подмишници според мен
е не гейска а направо ......пед..ска работа(лично мнение)
Бъдете здрави и  усмихнатиии...
  bouquet  bouquet  bouquet

# 268
Пак ще задам въпроса си. Ако един мъж е много космат?
Това е най-сексапилния мъж, който съм имала, смейте се сега   Laughing
Но надали е само от космите. Той просто имаше тъмни и гъсти косми по краката и ръцете, по гърдите също, брадата също много гъста и дори като се бръснеше - оставаше синьо. Абе окосмен, ама доста окосмен. На интимните части обаче гладко обръснат. С него съм правила най-невероятния секс и определено мога да кажа, че тия косми ми бяха мъжествени...

# 269
Пак ще задам въпроса си. Ако един мъж е много космат?
Това е най-сексапилния мъж, който съм имала, смейте се сега   Laughing
Но надали е само от космите. Той просто имаше тъмни и гъсти косми по краката и ръцете, по гърдите също, брадата също много гъста и дори като се бръснеше - оставаше синьо. Абе окосмен, ама доста окосмен. На интимните части обаче гладко обръснат. С него съм правила най-невероятния секс и определено мога да кажа, че тия косми ми бяха мъжествени...
Такова мъжко окосмяване и аз харесвам.
Обаче е важно да се наблегне на гъстото окосмяване. Защото имах един приятел с дълги черни прави косми по цялото тяло - но редки  Sick и стояха направо маймунски върху супер бялата му кожа.
В същото време и аз не харесвам изцяло обезкосмени мъже. Трябва да се поддържа някакво средно положение.

Общи условия

Активация на акаунт