Завръщала се модата на ретросексуалните мъже

• 18 237
  • 341
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
ау,как се посрамих! Печатна грешка е! То както се беше сгорещила темата и може подсъзнателно да е било.

Няма нищо де, аз поне много се развеселих.  Laughing

# 301
И аз се смях на глас! Наоколо се чудят какво става:)))

# 302
Е, от косми в супата всеки би се оплакал!
Ем в пишешката супа обаче, сещаш ли се  Joy Joy Joy

# 303
ХАХАХАХХАХААХ
еееееееееееее,не ме бива в тези шеги много май

# 304
Въй, ква извратена се е заформила темата. А имах съвсем почтени намерения.  Blush

# 305
Е, какво почтено като  подтекст намираш в космите на мъжете, обясни де  Laughing

# 306
Ми по Канал 1 коментираха тенденцията в списанията- какъв тип модели се предпочитат. Ставаше въпрос за цялостния стайлинг, а не за  интимната зона. Щото нали като си вървя по улицата не ме интересува кой какво има в гащите, но оскубани вежди на мъж ме дразнят/примерно/ И темата се превърна от естетическа в "петъчна".  Wink

# 307
  • София
Според теб каква е вероятността един мъж да е с оскубани вежди и да не е пипнат по други места?  Simple Smile

# 308
Е, теб може да не те и нтересува, но за някои е важно. Стана ясно от последните страници.

Според теб каква е вероятността един мъж да е с оскубани вежди и да не е пипнат по други места?  Simple Smile
Joy Е те сега вече видя ли изтънени вежди - ще си представям как е на и на другото място....

# 309
  • София
ВидЕ ли какъв медиум, менталист съм, внушавам мисли! После върви, че доказвай, че нямаш предни мисли!  Wink

# 310
Модата се мени, ретросексуални, метросексуални, само не знам к'во ще правим ако дойдат на мода асексуалните мъже.  Laughing

# 311
Модата се мени, ретросексуални, метросексуални, само не знам к'во ще правим ако дойдат на мода асексуалните мъже.  Laughing

Тогава на мода ще са хомосексуалните жени! Mr. Green
Ох,дано не съм прозвучала расистки  Embarassed

# 312

Те винаги са на мода във фантазиите на мъжете.

# 313
ОООООО определено!!!!!

# 314
  • Варна

Ох,дано не съм прозвучала расистки  Embarassed

На мен ми се струва че на мода ще бъдат виртуалните мъже и жени. Tired

Общи условия

Активация на акаунт