Къде в Пловдив???-25

• 62 206
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Мерси, Биренка   bouquet

За долнищата - преди 10-тина дена в Теранова на центъра взимах за 7 лв, но момичешки - в момчешкото не помня точно цената, но пак беше на голямо намаление от пролетните модели  Peace

# 106
Момичета, помня, че коментирахме новата детска клиника в транспортна Болница.
Намерих ги във ФБ
www. facebook.com/?ref=hp#!/plovdimed
Гледам, че всеки ден дават информация кои са дежурни лекари и какви специалисти са.

Дрози, 10х! 7 лв. е повече от идеално, даже и да са пролетни. Като се има предвид, че Т зимата минава 25 градуса в стаите...

# 107
Благодаря БиРенкА, още утре ще отида

# 108
Drozi , знам че реклама много ги дразни някои хора, но виж в киоска ни в Мол Пловдив /точно до Коста Кафе и Бюти Зоната/ - балоните ни са италиански, английски и от щатите. Лично си ги избирам, арт фигури правя каквито никой в България не може, щампираните балони са ми повече от 70 вида, фолийните повече от 300. В момента се готвим да вземем изпитите за първите в България CBA - Certified Balloon Artist.
Цените гледам да честни съотношение цена/качество.

# 109
БиРенкА, аз преди седмица-две купих за малката едно долнище и един цял анцуг за 21 лв от бебешкото складче на търговиите в Кичука. Не знам как са като качество, защото още нито съм ги прала, нито съм ги обличала на детето, но и друг път съм купувала дрехи от там, и съм доволна. Иначе евтини долнища и блузки имаше в Липненски, съответно по 6 и 4 лв, та тези дни смятам да влезна да ги погледна.

# 110
Момичета, имам питане относно един фриз. салон, покрай който минавам всеки ден напоследък, но не съм сигурна дали мога да се доверя...Става въпрос за Арлет - срещу Новотела. Някой ако ги е посещавал, моля да сподели, или ако е чувал отзиви...Чудя се и не съм сигурна, защото искам едно подстригване, по-особено, което ще е радикална промяна за косата ми, и искам да съм сигурна, че няма да ме орезилят Embarassed

# 111
  • на село

ако искаш да си направиш ново-в Лутер
шият всякакви модели и всякакви кожи по поръчка
и не излиза по-скъпо от готовите
аз съм много доволна

Здравей,
ателие за кожени дрехи има на ул. Цар Иван Асен,
http://www.bgmaps.com/map/plovdiv  Опитах да го задам като точка в бг мапс, виж дали ще ти се отвори.
Най-общо казано се намира срещу офиса на Blizoo  на Богомил. Ателието е наедно с магазин за керамични изделия.
Ако не се ориентираш, ще давам още обяснения.

Благодаря Ви мацки smile3525

# 112
Благодаря на всички за отговорите за капан за сънища  Hug. Тези дни, като се поорганизираме покрай бебка, ще потърся.

Аз влязох за едно, пък толкова полезни неща научих, докато ви чета, направо сте супер   bouquet

# 113
Относно фр. салон на Арлет, аз съм с отрицателно мнение. Имам чувство и  то от собствен опит,че там работят  току що завършили  КУРС по фризьорство. Направи сама извод за качество.

# 114
БиРенкА, аз преди седмица-две купих за малката едно долнище и един цял анцуг за 21 лв от бебешкото складче на търговиите в Кичука. Не знам как са като качество, защото още нито съм ги прала, нито съм ги обличала на детето, но и друг път съм купувала дрехи от там, и съм доволна. Иначе евтини долнища и блузки имаше в Липненски, съответно по 6 и 4 лв, та тези дни смятам да влезна да ги погледна.

За градина, ако улучиш момента, в Липненски можеш да си вземеш всичко необходимо на смешни цени. Многократно съм засичала абсолютно същите стоки да се продават по детските магазини на в пъти по-високи цени. Аз за големия ми син бях накупила 3-4 комплекта долнище с горнище за по 15 лв., блузи, само долнища. И да ти кажа качеството им си беше съвсем прилично-със сигурност не по-ниско от тези за по 35-50 лв.

# 115
Момичета, къде мога да намеря магазин, който продава козметиката на Artdeco, интересувам се повече за гримовете, но всяка информация ще ми е полезна, като че ли не ги срещам много...  Thinking

# 116
Момичета, имам питане относно един фриз. салон, покрай който минавам всеки ден напоследък, но не съм сигурна дали мога да се доверя...Става въпрос за Арлет - срещу Новотела. Някой ако ги е посещавал, моля да сподели, или ако е чувал отзиви...Чудя се и не съм сигурна, защото искам едно подстригване, по-особено, което ще е радикална промяна за косата ми, и искам да съм сигурна, че няма да ме орезилят Embarassed
Там отдавна няма аматьорки, както беше преди 4-5 години. Просто ги удари кризата и останаха опитните момичета. Лично моето мнение е положително, особено за Пепи  Peace

# 117
Момичета, къде мога да намеря магазин, който продава козметиката на Artdeco, интересувам се повече за гримовете, но всяка информация ще ми е полезна, като че ли не ги срещам много...  Thinking

Ардеко съм взимала в магазини СОЛО, на центъра в началото на главната и до фонтаните до Глобул.

невероятна с качеството си козметика Peace

# 118
Също Артдеко има в мол Пловдив в Beauty Zone. В повечето случаи е добре заредено с техни продукти.  Hug

# 119
На мен ми се струва, че съм виждала Artdeco в ДМ, но не съм много сигурна.
MiaMIa, ние имаме Липненски пред блока и като гледам витрината, дрехите наистина си изглеждат точно като тези, дето в другите магазини са на тройни цени. Обаче аз като се прибирам късно, магазинът все е затворен вече. Още после ще ида да видя за какво става въпрос, защото не ми се вярва те да почиват. Дано да е останало нещо като за нас.

Общи условия

Активация на акаунт