Къде в Пловдив???-25

• 62 208
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Бг
Скоро не съм се заглеждала, но не знам дали съществува още Вега-та на малката главна. От отсрещната страна на халите след детмаг-а се пада на ъгъл. Аз съм си купувала телефон от там без договор. И като цяло мисля че телефоните им всички са на свободна продажба. Но пак повтарям, скоро не съм се заглеждала и не знам дали е все още там магазина.
П.С- допълвам си поста, защото проверих- имат и сайт, на който можеш да разгледаш предлаганите модели.
http://vega2002.com/
Има и адреса на магазина. Успех Simple Smile
MiaMIa, от всякъде другаде бих ти препоръчала, но точно от Вега-та  Naughty не. Лично мнение и горчив опит от преди две години. Да, малко по-евтини са им телефоните от другите магазини, но дават доста дефекти.
За този магазин и да не чуя, а и те за мене като клиент Grinning.

# 91
Читави балони на сносни цени къде продават - преди време писахте, ама като не помня освен 101 балона какво препоръчахте ...   bouquet

балони само не китайските - нито цвят имат, нито латекс
кажи за какъв повод ти трябват и чисти или със щампа и ще ти кажа мнение

# 92
Скоро не съм се заглеждала, но не знам дали съществува още Вега-та на малката главна. От отсрещната страна на халите след детмаг-а се пада на ъгъл. Аз съм си купувала телефон от там без договор. И като цяло мисля че телефоните им всички са на свободна продажба. Но пак повтарям, скоро не съм се заглеждала и не знам дали е все още там магазина.
П.С- допълвам си поста, защото проверих- имат и сайт, на който можеш да разгледаш предлаганите модели.
http://vega2002.com/
Има и адреса на магазина. Успех Simple Smile
MiaMIa, от всякъде другаде бих ти препоръчала, но точно от Вега-та  Naughty не. Лично мнение и горчив опит от преди две години. Да, малко по-евтини са им телефоните от другите магазини, но дават доста дефекти.
За този магазин и да не чуя, а и те за мене като клиент Grinning.

А на моето семейство в последните 7-8 години са купувани все от там телефони и досега НИКОЙ не е имал проблем с телефона си. Ние специално сме много доволни.

# 93
Има ли някъде в Пловдив
арабски магазин?
Или такъв в който се продават
подправки и други продукти.

# 94
  • на село
Момичета знаете ли къде има шивашко ателие за кожени облекла(якета)?
  bouquet

# 95
  • Пловдив
  bouquet

ако искаш да си направиш ново-в Лутер
шият всякакви модели и всякакви кожи по поръчка
и не излиза по-скъпо от готовите
аз съм много доволна

# 96
Има ли някъде в Пловдив
арабски магазин?
Или такъв в който се продават
подправки и други продукти.
За арабкси магазин в Пловдив не знам да има, но какви подправки и продукти те интересуват?
Нещо екзотично ли?
Аз обожавам арабската кухня, но според мен е повече различна  технология, а много от подправките се продават по големите вериги .

# 97
  • Пловдив
  bouquet

Здравей,
ателие за кожени дрехи има на ул. Цар Иван Асен,
http://www.bgmaps.com/map/plovdiv  Опитах да го задам като точка в бг мапс, виж дали ще ти се отвори.
Най-общо казано се намира срещу офиса на Blizoo  на Богомил. Ателието е наедно с магазин за керамични изделия.
Ако не се ориентираш, ще давам още обяснения.

# 98
Читави балони на сносни цени къде продават - преди време писахте, ама като не помня освен 101 балона какво препоръчахте ...   bouquet

балони само не китайските - нито цвят имат, нито латекс
кажи за какъв повод ти трябват и чисти или със щампа и ще ти кажа мнение
Аааа китайските ги знам, та затова писах читави  Wink - рожден ден имаме, та искам да взема 20тина балона в различни цветове /може и изчистени/, че да зарадвам хлапето  Peace

# 99
  • Пловдив
Спешно ми трябва телефона на рибената църква в Асеновград - името й е Св.Богородица Благовещение.
Мисля, че е това 0331/22849 /дано не съм те подвела/

# 100
Интересуваме магазин в Пловдив-някъде по Гладстоун за детски дрешки, на символична цена,но не втора употреба,а внос от Германия  или Англия ,ще ви излъжа,но били доста качествени.Ако някой се сеща,моля пишете ми точния адрес.
Дрешките не са точно на символични цени  Wink Магазинчето беше на светофара като се излиза от автомобилния подлез на Пощата. Сега не работи, но има бележка, че са се преместили в подлеза на Тримонциум  Peace

Благодаря,Дрози. Моя колежка е купувала от магазин в Асеновград суитшър за 8лв.Магазинът е с англ. стока.Затова писах,че цените им са символични.

# 101

В "101 балона" няма да стъпя повече. Последно купувах балони за първия рожден ден на децата, исках да са различни цветове, размери. Може би към 50 се събраха от различните видове.
Много неприятно отношение от страна на продавачката. Сякаш стъпвайки в този магазин трябва предварително да съм запозната с асортимента, който предлагат.  Naughty Вярно бях сред нахалниците, дошли в началото на работния ден.. В някаква степен ми стопи ентусиазма за предстоящата украса.
Последно съм купувала от ОМВ - имаха неонови цветове в пакет по 50 бр и мисля, че не беше лоша цената. Но пък там рискуваш да са стари.
Магазин за балони има също и на "Въстанически" под блока, срещу банята.

# 102
  • гр.Пловдив
ей, днес с имаме празник и впредвид лентичката искам да го изкараме само с мъжа ми някъде за последно без деца. Какво бихте ми препоръчали, като интересни събития в гради днес вечерта.

# 103
Момичета някой виждал ли е бял комплект анцунг  L размер. Почти съм обиколила магазините , но нищо. Навсякъде ми предлагат с черен   панталон. За всички вас  newsm51

# 104
"AZ " , днес минах през Спридер. Имаше бели долнища, които можеше да се комбинират нагоре с нещо си друго. Бяха намалени. Имаше размери.

Дрози, хубави балони - дебели и готини цветове, купувах преди няколко дни от книжарница в Кючук париж, на ул. Д. Талев. Бяха по 25 ст., събраха се около десетина цвята.

Кажете сега откъде купихте градински долнища за тази есен, за 6-годишни? Нещо на свестни цени. Няма да дам 20 - 30 лв. за долнище, при положение, че преди месец купих комплект анцуг+блуза с дълъг ръкав за 20 лв. от Уайкики. Съжалих тогава, че нямаше други разцветки, да купя поне още един комлект.
Нещо в Кючука или в Тракия, ако се сещате?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт