Къде в Пловдив???-25

• 62 212
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Москва

За пръстените-на главната,след магазина на Паоло Ботичели има едно магазинче за индийски стоки.Приятелки си бяха купували някакви цветисти пръстени от там.

За детските сутиени- в халите на втория етаж има едно магазинче за бельо.Погледнете там ако желаете.

# 76
  • Пловдив
Не знам на кое се казва "квартално" училище - нашето такова е Патриарха и не виждам някой да се оплаква..................

Що се отнася до музикалното - познавам родители, които са много доволни от подготовката..........

# 77
  • Пловдив
 Wink

# 78
Благодаря ви за мненията за музикалното. Май за такъв субективен въпрос колкото майки, толкова мнения. Ще се поразровя пак из форума дано я открия тази тема, че да си задам въпросите там, за да не разводняваме темата.

И да повдигна въпрос 2 - знаете ли за някакви по-интересни събития през почивните дни?

# 79
  • Пловдив
...знаете ли за някакви по-интересни събития през почивните дни?
Средновековен панаир 2011

# 80

...знаете ли за някакви по-интересни събития през почивните дни?
Средновековен панаир 2011
Бенджи, линкът не се отваря коректно. Ще го оправиш ли?  Peace

# 81
Ето я информацията за панаира.
Ако не се отваря линка:
Сдружение за антични и средновековни реконструкции-Сила ви кани да посетите организирания за трета поредна година Средновековен панаир в град Пловдив на 23, 24 и 25 Септември. Ще може да видите средновековни занаяти и техники, да опитате стрелба с лък и хвърляне на копия, да се потопите в средновековния бит, забавления и игри, средновековна музика и кухня, демонстрации по фехтовка.

Група Сур ще изнесе акустичен концерт с отбрани средновековни произведения и авторски композиции.

Мястото на провеждане е известно на повечето  — Небет тепе, Стария град, Пловдив. 23, 24 и 25 Септември.

В Средновековния панаир ще участват Чигот - Исторически възстановки, Средновековно общество MODVS VIVENDI, клуб за средновековна европейска фехтовка - MОТУС, група Сур, САСР-Сила.
Събитието се осъществява с активната подкрепа на община Пловдив.

# 82
Момичета, къде в Пловдив мога да си купя GSM апарат на свободна цена-тоест без договор към оператор?

Къде има избор, че се оказа приключение да си намериш така апарат:)

Благодаря предварително!

# 83
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив мога да си купя GSM апарат на свободна цена-тоест без договор към оператор?

Благодаря предварително!

Що не провериш по Руски...там са едно до друго магазинчетата. Peace

# 84
  • Пловдив

Благодаря предварително!

Скоро питах в Хенди . Имат и без договор  Peace

# 85
Спешно ми трябва телефона на рибената църква в Асеновград - името й е Св.Богородица Благовещение.

# 86

Благодаря предварително!

Скоро не съм се заглеждала, но не знам дали съществува още Вега-та на малката главна. От отсрещната страна на халите след детмаг-а се пада на ъгъл. Аз съм си купувала телефон от там без договор. И като цяло мисля че телефоните им всички са на свободна продажба. Но пак повтарям, скоро не съм се заглеждала и не знам дали е все още там магазина.
П.С- допълвам си поста, защото проверих- имат и сайт, на който можеш да разгледаш предлаганите модели.
http://vega2002.com/
Има и адреса на магазина. Успех Simple Smile

# 87
Някой питаше за Мечо пух-просто нищо ново и интересно нямаше преди два дена.Напоследък нещо се чувствам разочарована.

# 88
Някой виждал ли е кошница тип шапка, по Великден много ги продават по магазините за 1 лв, обаче нашата се развали, сега искам да взема друга. Sad
http://tzvetya.com/product_info.php?products_id=253 нещо подобно

# 89
Читави балони на сносни цени къде продават - преди време писахте, ама като не помня освен 101 балона какво препоръчахте ...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт