Къде в Пловдив???-25

• 62 165
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
казано е, че няма лоша реклама, но този път доста аматьорски отигра положението
пробвай пак, обещавам да мълча от терариума

Извинявам се на всички четящи тук за спама, това ми е последното писане.  bouquet
Виж, девойко (Ерин Брокович) явно си специалист по всичко, включително да гледаш и да виждаш през монитора преодолявайки над 150 км. Сега ме караш и да се оправдавам, че нямам нищо общо с този магазин и много-много да съжалявам, че не подкрепям твоите виждания, настроения и вкусове. Пловдивчанка съм, но от доста години не живея в Пловдив и когато идвам, задължително обикалям магазините, не само детските. Какво да ти кажа, икономически интереси, предпочитам да печеля в София и да харча в Пловдив за стоки, които не съм успяла да си купя доста по-евтино онлайн (най-вече небългарски сайтове). За това следя и тази тема. Подразни ме в теб и подгласничката ти това (или ти беше подгласничка?), че вместо да оставиш другите да правят свободно своя избор от предложеното тук ти се намесваш и се опитваш да насочваш хората по твой тертип. Е , не става. Не веднъж рекламата за твоя бизнес е висяла по стените на форума, че чак досадно. Ама те търпим ooooh!
Ако имаш нещо да ми казваш, моля на лични. Ако се съмняваш в това което съм написала (относно местоположението)администраторите лесно ще проверят IP адреса. След което може би ще трябва да се извиниш, ама не на мен а на meri 68.
Остани си със здраве  bouquet

# 181
  • Пловдив
Драга ми орка, винаги съм се чудила какво кара хора като теб толкова лесно да губят доброто си възпитание (ако са го имали някога, разбира се) и да държат подобен тон на непознати хора, удобно скрити зад монитора.
С риск да те разстроя допълнително и да насолиш и мен  Mr. Green, ще споделя, че вероятно на всички в темата е направило впечатление, че мери68 ВИНАГИ препоръчва въпросния магазин, в който нито има нещо по-различно, отколкото в другите детски магазини, нито пък е на по-добри цени. Може би на това се дължи и впечатлението, което предполагам всеки, който следи темата е придобил, че магазинът е неин. Може и да не е неин, а на мъжа и, сестра и, майка и, баба и, приятелка, все тая.
Ерин Брокович може и да дразни с реклама, но има сърце и съвест да застане зад това, което прави, да го отстоява и да си носи последствията, добри и лоши. В този смисъл като те дразни рекламата или смяташ, че тонът и е неуместен, информирай модератор вместо да изскачаш с 0 публикации и да се зъбиш на хора, които пишат отдавна тук и ежедневно са полезни на много потребители.

# 182
орка, спокойно, ще вдигнеш кръвно  Peace
това е само един интернет форум

# 183
Къде има избор на хубави обувки за прохождане? Днес бях в "Мечо Пух" в Кючука, мерихме на Колев и Колев, но не му пасват на крачето. Дайте идеи, моля, че напира да ходи Simple Smile
Атена, обувки съм се уверила вече, че из магазините не мога да намеря свестни или са на безумни цени. Моята принцеса вече се изправя и съм й взела такива. Най-добре поразгледай онлайн магазините.

Точно такива буйки имахме, но и те някак се изкривяваха на крака, а и вече ми се иска нещо по-стабилно за ходене точно. Благодаря на всички за идеите, утре и вдругиден ще щурмувам магазините! Simple Smile

# 184
  • София / Пловдив
Да сте виждали в Пловдив обучаващ тренажор за писане, нещо от този сорт е:
http://kasida.bg/unikum-obuchavasht-trenajor-moliv-za-lqva-ryka- … ft-489-10152.html
Този от линка е за лява ръка, но има и за дясна:
http://www.pe-bg.com/?cid=38&pid=943&show_comments=1

# 185
да, аз се опитах да поръчам, но го нямат наличен
никъде не съм виждала и на мен ми е интересно и ще следя
редактирам - пробвах от друг сайт, щом  е от касида, отиди направо в магазина им на пещерско, би трябвало да го имат и направо вземи и един за мен и прати по детето

# 186
  • Пловдив
   PocuTa,пижама с Колите съм купувала от Джъмбо.Щампата обаче е много твърда, стои като мушама.

# 187
  • София / Пловдив
редактирам - пробвах от друг сайт, щом  е от касида, отиди направо в магазина им на пещерско, би трябвало да го имат и направо вземи и един за мен и прати по детето

Ок, ако успея да отида и има, направо ще купя два  Simple Smile
Не знаех, че имат магазин на Пещерско.

# 188
  • Пловдив
Имат - между Селена и Лекси се намира  Peace

# 189
   PocuTa,пижама с Колите съм купувала от Джъмбо.Щампата обаче е много твърда, стои като мушама.
Благодаря,ще проверя днес.А какви са цените горе-долу.

# 190

Ок, ако успея да отида и има, направо ще купя два  Simple Smile
Не знаех, че имат магазин на Пещерско.

На вратата им има бележка, че празничните дни ще работят от 10-10.30 до 17ч.

# 191
  • Пловдив
Лелеее повече от две жени на едно място - наистина си е кокошарник! Whistling

# 192
Лелеее повече от две жени на едно място - наистина си е кокошарник! Whistling
Лелеее, ти пък поне нещо по темата да се беше изказала... Че в тоя кокошарник доста неща се научават!

Искам да ви питам за един магазин, на ул. Филип Македонски се намира. Ако идваш от Васил Априлов се пада след Медлайн. Магазинът е на ъгъла, за българско бельо, но изобщо не запомних името.
Та в това магазинче имаше детски пижамки по 8-9 лв., тедско бельо, чорапи по 1,30лв.
Имаше и за големи и ми се стори сравнително евтино.
Някой ако е купувал оттам да сподели като качество как са? Разтягат ли се, цветовете как се държат? Малко твърдичка ми се стори материята на пипане.

# 193
  • Пловдив
Тениски съм купувала оттам преди години. Качествени излязоха.  Peace
Фирмен магазин е, производители са, но не се сещам за името на фирмата, асеновградска е иначе. Ходих и там да търся оня ден бели тениски лакоста, има разкошни като цветове и много готини като модел /дамските леко вталени и стоят много добре/, но бялото беше изчерпано като номерация /явно и други мами са си решили така проблема с униформите  Wink/ Цената на лакостите с къс ръкав беше около 7 -8 лв., напълно приемливо. Не помня другите им цени, но като цяло продават доста изгодно.

# 194
Благодаря, Бенджи!
Значи ще взема малко от детското бельо и сигурно една-две пижамки за градината, че Дисни (ако изобщо намеря някъде с дълъг ръкав), сигурно ще са над 15 лв.

Общи условия

Активация на акаунт