Къде в Пловдив???-25

• 62 172
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Vera, Люба   bouquet

# 166
Вчера се видях с моя позната, която каза, че си е накупила анцузи и долнища на децата от "Квалитетно за деца" и си е решила проблема, защото като вземе нещо от там, може да ѝ омръзне да го пере, но късане няма.
От там аз съм взимала долнища на "Есприт" за себе си /размера за 16 години ми става/ и съм много по-доволна от тези на "Адидас" - ползвам ги интензивно за спорт.

Квалитетно за деца не е ли товя магазин?

разбира се, че е нейния
да застане като човек и да каже - гарантирам за качеството на анцузите в моя магазин, пък който иска да ходи да проверява...
това "една позната била много доволна" отдавна се изтърка като ефект
а потниците на теранова - зависи от партидата. аз имам бял, който на второто пране стане троен, но друг кафяв който четвърта година не е мръднал.
принципно най-доволна съм от рипсените потници на плейлайф, те освен като мекота са недостижими, нямат разтягане. редовната им цена е около 30 лв, на разпродажба ги взимам по 12 лв

# 167
  • Пловдив
Къде се намира този магазин Квалитетно за деца?

# 168
Къде мога да намеря пижамки с дълъг ръкав с Колите?

# 169
  • Пловдив
разбира се, че е нейния
да застане като човек и да каже - гарантирам за качеството на анцузите в моя магазин, пък който иска да ходи да проверява...

точно това не ми прави добро впечатление и на мен

а по-голямата част от стоката каква е-като болшинството дрехи за деца-турски и китайски

# 170
разбира се, че е нейния

а по-голямата част от стоката каква е-като болшинството дрехи за деца-турски и китайски

Еееееееееееее, де късмет всички магазини и складове за които пиша в темата да бяха мои!!! newsm78

# 171
  • Пловдив
Благодаря, момичета!   bouquet
Точно такава ми трябва, ама бяла -  за 11 -12г. девойка. Ще проверя в "Руен" - знам го къде е, забелязвала съм го като минавам оттам, но не съм влизала досега, и дано да намеря тоя на "Stedman".

# 172
Къде се намира този магазин Квалитетно за деца?

Магазинът се намира на главната, малко преди подлеза на аптека "Марица", вдясно -ако идваш от Джумаята. Преди години съм пазарувала там за моите деца, ама откакто поотраснаха  само ако ми трябват подаръци. Има добри попадения. Нищо не струва да се погледне Peace

# 173
разбира се, че е нейния

Абе..вие двете що не ходите в терариума да си съскате???????? То бива злоба, ама това вашето на нищо не прилича. То целия свят е облечен, обут, обзаведен от Китай newsm78. Я си погледнете етикетите на вашите дрехи, пък тогава приказвайте. Щото хич не ми се вярва да сте в дрехи на Версаче, армани или Диор Laughing

# 174
  • Пловдив
Абе..вие двете що не ходите в терариума да си съскате???????? То бива злоба, ама това вашето на нищо не прилича. То целия свят е облечен, обут, обзаведен от Китай newsm78. Я си погледнете етикетите на вашите дрехи, пък тогава приказвайте. Щото хич не ми се вярва да сте в дрехи на Версаче, армани или Диор Laughing

ах,Мери,Мери,пак ли получи раздвоение на личността и сега си Орка  Joy

# 175

ах,Мери,Мери,пак ли получи раздвоение на личността и сега си Орка  Joy

Shocked Нещо май те е обхванала параноята newsm78

# 176
казано е, че няма лоша реклама, но този път доста аматьорски отигра положението
пробвай пак, обещавам да мълча от терариума

# 177
  • Пловдив
Във въпросният магазин съм влизала няколко пъти: китайски и турски дрешки, наистина...Досега не съм купила нищо за хлапетата оттам. Пък и ми се виждат дооста поукрасени дрешките...харесвам по- семплите и изчистени неща, но за всеки влак си има пътници... Mr. Green

ПП: Пък може и да не съм нацелвала хубавата стока, кой знае... newsm78

# 178
Все пак пробвай да намериш този на Стедман - тениските са немски и наистина качествени
От години с такива си шия униформите, 100% имат търсеното от теб, тениската с яка би трябвало да струва между 6 и 8 лева.

# 179
  • Пловдив
Ерин,   bouquet

Цената ме устройва перфектно  Wink , а и местоположението им. Ще ги потърся още в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт