Къде в Пловдив???-25

• 62 175
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Препоръчайте ми фризьор за поддръжка на екстеншъни. Предполагам, че косата също има значение, става въпрос за чернокожо момиче с типичната за тази раса коса.
Цитирам се, че ми е спешно.

# 151
  • Пловдив
До кога е това намаление, Елфита, дали си забелязала? Аз в неделя ходих в
магазина, но не видях такива цени тогава, явно са го пуснали от понеделник.

нямаше дати-поне не видях

и дамското,и мъжкото са намалени

# 152
Къде има избор на хубави обувки за прохождане? Днес бях в "Мечо Пух" в Кючука, мерихме на Колев и Колев, но не му пасват на крачето. Дайте идеи, моля, че напира да ходи Simple Smile

от всичките обувки където съм пробвала, най-сполучливи са били на джиокс
детския щанд е в магазина в мол пловдив, най-вдъното вляво
има и буйки и такива за прохождане
това лято от три чифта обувки за малката - най-добре излезнаха джиоксите, които се оказаха и в последствие на добра цена - 16 евро. баба й беше купила едни боклуци /уж български и качествени/ за 30 лв, ами въобще не може да се сравняват.

# 153
Днес пак търсих момчешки долнища за градина и нищо. Ходих и до магазина на русенската фирма, близо до пешеходния мост - ватирани, грозновати модели и липса на ръстове 116 +. Цените 11.5-14 лв.
В Тера Нова наистина намалението е добро, имаше избор, но повече за момиченце.
Винаги така ми се случва като почна да търся за единия, накупувам за другия една камара работи, защото изборът е голям. Та за девойки имаше доста неща.
Момчешките долнища бяха пообрани, останали само малки размери 2-3 г. Цена 6.90, толкова бяха и момичешките.
Блузки  за момче с щампа, дълъг ръкав, бие или полуполо 6.90 лв. Джинси имаше също, но ги пренебрегнах, защото бяха с цип и копчета, а ние тях още не ги владеем.

Долнища гледах и в аутлета на Диамант - нищо изгодно, за нашия ръст 116 имаше само ватирани, а освен това предлагаха едни такива лъскави- 16 лв, но почваха от ръст 128 нагоре.

Обувки Чипо имаше в Рънърс до пешеходния мост, отляво.
А ние миналата седмица купихме от Форум Тракия, в един от магазините. Като влизаш от към паркинга в дясната пътека, на първия етаж.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 00:22 от *vera

# 154
Къде има избор на хубави обувки за прохождане? Днес бях в "Мечо Пух" в Кючука, мерихме на Колев и Колев, но не му пасват на крачето. Дайте идеи, моля, че напира да ходи Simple Smile
Атена, обувки съм се уверила вече, че из магазините не мога да намеря свестни или са на безумни цени. Моята принцеса вече се изправя и съм й взела такива. Най-добре поразгледай онлайн магазините.

# 155
  • Пловдив
Аз пак да попитам: да сте виждали някъде по магазините бели тениски за момиче тип Лакоста с яка?
Трябват ми за уч. униформа...Обърнах града... #Crazy

В Пен Силует провери ли? Намират се на ул. Леонардо Да Винчи №15................ Те са с униформите, може да имат чисто бели лакости ........................

Сега си спомних името на друг магазин, от който ми купуваха детски лакости - беше в София - Руен Интернешънъл. Разбрах, че имат магазин и в Тракия, но не знам къде е.  Това е сайта им, попитай:
http://www.rueninternational.com/?lang=bg&p=home

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 09:23 от did_tag

# 156
Вера, а Овиесе - спомням си, че докато беше в градина на момчето ми много взимахме от там долнища.
Също и на Зара долнищата - първо винаги са много добри кройки и стоят много добре, винаги са съобразени с модата и на намаления са по 10-12 лв. Редовна цена май им е около 30 лв, но не съм сигурна.

# 157
А за коя Тера Нова става въпрос, че освен в мола май имаше и някаква на центъра? Никога не съм го посещавала този магазин и даже не знаех, че предлагат детски дрехи, но ме заинтригувахте.

# 158
  • Пловдив
А за коя Тера Нова става въпрос, че освен в мола май имаше и някаква на центъра? Никога не съм го посещавала този магазин и даже не знаех, че предлагат детски дрехи, но ме заинтригувахте.

за центъра
и май вече не е само теранова,защото на табелата отгоре пишеше калиопе и още една марка,която забравих

в мола може да си е само теранова

Вера,наистина за момичета имаше три пъти повече дрехи,но аз нали съм с женско чадо и на мъжкото не обърнах внимание много.имаше и за момчета,ама какво точно ....

# 159
  • Пловдив
did_tag,   bouquet

# 160
За прохождане най-добре буйки. Аз и за големия, и сега за малкия ползвам К и К. Летния модел с дупките и с връзки отгоре бяха 22 или 25 лв., не помня точно. Ония с лепките му бяха тясни.
За баткото купувах само обувки и сандали Бикал (Bical) Бразилски са. Има във Вис Виталис, но по-голямо разнообразие май има в Штъркел. Железни обувки. Умаляват, без да дадат дефект. С меко ходило, което за мен е определящо за обувката на дете.
Като марка също Примиджи са ми направили впечатление, че са с по-меко ходило, но за големия не съм купувала, не мога да дам отзиви.

Иначе буркани за кухня си взех от Слънчевите лъчи по 1,60 лв. бройката.

Бенджи, в Спридер онзи ден мернах бяла лакоста, но дамска, май номер С беше. Не знам за колко голямо момиченце ти трябва. От другите цветове имаше по повече бройки, но бялата ми се видя само една. Май към 20-ина лв. струваше...

П.П.     М-н Руен в Тракия се намира в новия блок, който е до 52-ри, май новия е номер 45, но не съм сигурна. Под този блок има Алфа банк, Еконт, Стоки от фалирали магазини и т.н.
В сряда влизах там - дебели, подплатени неща. Даже много детски като че ли не видях. Мъжки долнища напр. имаше по 18 лв., грозни кройки и грозни цветове.
Освен това ми се стори, че има и други марки дрехи и се зачудих дали пък не е магазин втора употреба  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 10:21 от БиРенкА

# 161
Бенджи, бели тениски тип Лакоста можеш да намериш във фирмения магазин на "Stedman" , намира се на ул"Цанко Дюстабанов"- като застанеш с лице към автогара ЮГ - пресечката в дясно. Виж това ли ти трябва. Много добро качество са.

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
 Peace

От Теранова детското не зная с какво качество е, но за себе си съм купувала потници, които след първото пране, стават с 3 размера по-широки.
Вчера се видях с моя позната, която каза, че си е накупила анцузи и долнища на децата от "Квалитетно за деца" и си е решила проблема, защото като вземе нещо от там, може да ѝ омръзне да го пере, но късане няма.
От там аз съм взимала долнища на "Есприт" за себе си /размера за 16 години ми става/ и съм много по-доволна от тези на "Адидас" - ползвам ги интензивно за спорт.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 10:28 от meri 68

# 162
  • Пловдив
Вчера се видях с моя позната, която каза, че си е накупила анцузи и долнища на децата от "Квалитетно за деца" и си е решила проблема, защото като вземе нещо от там, може да ѝ омръзне да го пере, но късане няма.
От там аз съм взимала долнища на "Есприт" за себе си /размера за 16 години ми става/ и съм много по-доволна от тези на "Адидас" - ползвам ги интензивно за спорт.

Квалитетно за деца не е ли товя магазин?

# 163
Здравейте!
Някой знае ли куриерска фирма, която да работи през почивните дни на територията на Пловдив?
Много ми е важно да пусна документи, които да пристигнат в понеделник сутрин, нямам претенции дали да ги занеса някъде на място или пък да дойдат да ги вземат от мое място.
Благодаря предварително!

# 164
  • Пловдив
П.П.     М-н Руен в Тракия се намира в новия блок, който е до 52-ри, май новия е номер 45, но не съм сигурна. Под този блок има Алфа банк, Еконт, Стоки от фалирали магазини и т.н.
В сряда влизах там - дебели, подплатени неща. Даже много детски като че ли не видях. Мъжки долнища напр. имаше по 18 лв., грозни кройки и грозни цветове.
Освен това ми се стори, че има и други марки дрехи и се зачудих дали пък не е магазин втора употреба  Rolling Eyes

Както казах и по-горе, нямам идея какъв е магазина. Това което са ми изпращали от София са три-четири модела блузи и лакости за децата. Знам, че са шити на ишлеме за Германия и толкова. Като качество - не са мръднали - пера всичко на пералня, като цени - направо са смешни - изключително евтини .................

Общи условия

Активация на акаунт