Къде в Пловдив???-25

• 62 169
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Купувала съм на моето детенце пижамки и бодита от магазина на Филип Македонски и съм много доволна от качеството. Щампата на едната пижама е на път да се отлепи, но след половин година интензивно носене и пране....

# 196
  • Пловдив
Кажете ми къде продават килими с детски мотиви - добро качество и  на не много високи цени.

# 197
Привет! Отново повдигам темата за "градинските" дрешки, ако някой все още се вълнува. Днес бях в lc waikiki в Галерията. Имаше доста детски долнища, клинчета и блузки на цени между 9 и 15 лв. Цветовете им са просто уникални според мен. Взимала съм няколко неща досега и съм доволна от качеството, та и днес не се въздържах. Аз казвам за момичешките работи, но явно и момчешките не са били лоши, защото една майка пред мен беше накупила голямо количество момчешки дрешки.

# 198
Момичета, знаете ли къде мога да намеря обувки на Red Lips? Доколкото знам се произвеждат в Пещера. Харесах си едни обувки тип оксфордки /ниски/ от интернет, но не успях да намеря информация за реалните им магазини. Обиколих И.Вазов, бях в МОЛ Пловдив и вариантите на този тип обувки или не ми харесваха или нямаше моя номер.  Rolling Eyes Чудя се къде другаде да погледна за нещо подобно.

# 199
Някой знае ли от къде може да се намери това чудо:
http://www.comparestoreprices.co.uk/images/we/wella-sp-volumagic-200ml.jpg
Името му е Wella SP Volumagic, но май е професионално и не знам къде да погледна дори...  Rolling Eyes

# 200
  • Пловдив
Името му е Wella SP Volumagic, но май е професионално и не знам къде да погледна дори...  Rolling Eyes

в салон,работещ с Вела
може и в Зарите да има

# 201
Кажете ми къде продават килими с детски мотиви - добро качество и  на не много високи цени.
Може да провериш в Домко. Когато са на разпродажба (а май и в момента има такава) са на по-поносими цени. Има и интернет магазин (е-домко), да разгледаш и да се ориентираш в цените, размерите и каквото те интересува.

# 202

От тук може би ще ти излезе по-евтино, отколкото от фризьорски салон http://zlatnaribka.com/category/sp_volumize_za_obem-310.html, доставката е 5 лв, а можеш да отидеш да си го вземеш и на место. Това им е адресът : Град: Пловдив    ул. Свети Климент 6 Телефон:    032 62 14 61 E-mail:    info@zlatnaribka.com Работно време:    от понеделник до петък от 9.30 до 18 часа, събота от 10 до 16 часа Peace

# 203
  • Пловдив
Здравейте!

Тази година голямата ми дъщеря е пърокласничка и ми се иска да я запиша на нещо развлекателно. Танци. Все още се чудя стандартни или народни. Моля кажете къде има такива клубове и за двата вида танци, та да ида и да разпитам за какво иде реч

# 204

От тук може би ще ти излезе по-евтино, отколкото от фризьорски салон http://zlatnaribka.com/category/sp_volumize_za_obem-310.html, доставката е 5 лв, а можеш да отидеш да си го вземеш и на место. Това им е адресът : Град: Пловдив    ул. Свети Климент 6 Телефон:    032 62 14 61 E-mail:    info@zlatnaribka.com Работно време:    от понеделник до петък от 9.30 до 18 часа, събота от 10 до 16 часа Peace

Може, но там го няма, това не е същият продукт, виж на снимката, а и името е различно, все пак ще отида да проверя на място дали няма да имат нещо.

# 205
Да, сега видях че е друг продукт. Ето ти координати на вносителите на Велла за Пловдив:ул. Иван Кисяков 1    088/9444310, поне можеш да ги питаш дали зареждат този продукт и къде.

# 206
Килими има страхотни до старото Метро (зад Технополис първия магазин), но цените не са им много ниски. Доколкото си спомням са шведски, много качествени. Оттам сме купували обикновени (не с детски мотиви) и дори на пране като ги носим са ни казвали, че са много здрави. Иначе съм виждала и страхотни детски, много хубави като цветове.

# 207
Привет! Отново повдигам темата за "градинските" дрешки, ако някой все още се вълнува. Днес бях в lc waikiki в Галерията. Имаше доста детски долнища, клинчета и блузки на цени между 9 и 15 лв. Цветовете им са просто уникални според мен. Взимала съм няколко неща досега и съм доволна от качеството, та и днес не се въздържах. Аз казвам за момичешките работи, но явно и момчешките не са били лоши, защото една майка пред мен беше накупила голямо количество момчешки дрешки.

ООО, благодаря за информацията! Много ми е далече иначе да проверявам, но почти всеки път като вляза, си намирам нещо изгодно.

Вчера в Тера Нова в Мол-а имаше доста голям избор на долнища, но цената не ме устройва 26 лв.
Но си бяха хубави, което не може да се отрече. Направи ми впечатление обаче, че са изкарали миналогодишните зимни якета /купихме точно такова през януари за около 30 лв/ сега на 59.90.
А за този спорния магазин "... за деца" - никога не съм влизала. Не ми харесват тесни магазини, с малко лице и продавачка на стълбите Naughty.

Пижами детски с дълъг ръкав, неватирани набелязах пак във Форум Тракия в един от магазините. Мисля, че бяха на Венера. Цена ми се върти около 14 лв или 16 лв. Имаше и за нашия ръст 116 с щампа на Маккуин, момичешките май бяха принцеси някакви.
Но при нас за пижамите е решаващо как е оформено бието, че да влиза лесно през главичката. И не се престраших да взема. Че ако не могат сами да се оправят в градината, ще е е неприятно.

# 208
Здравейте,дами  Grinning !

Имам бърз и спешен въпрос към вас:

В Метро продават ли сладкарски бои?Или в Карфур?Знам в кои цехове се предлагат,но в момента питам конкретно за Метро и Карфур ?

Последна редакция: нд, 25 сеп 2011, 12:05 от elfi4ka

# 209
Благодаря, ще видя къде мога да го намеря.

Общи условия

Активация на акаунт