Къде в Пловдив???-25

• 62 149
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,дами  Grinning !

Имам бърз и спешен въпрос към вас:

В Метро продават ли сладкарски бои?Или в Карфур?Знам в кои цехове се предлагат,но в момента питам конкретно за Метро и Карфур ?

Виждала съм в Метро сладкарски бои, немски, при сладкарските продукти- ванилии, шок. и захарни пръчици и т.н. Peace

# 211
Днес като писах пропуснах да си задам въпроса - Къде мога да купя полиестерна или силиконова вата на метър за подплата на завивка?
Имам предвид не олекотено юрганче, а пълнежа.

# 212
# 213
Къде има каперси? По едно време имаше във всички хипермаркети, сега никъде не мога да намеря.

# 214
Благодаря на всички отзовали се по моя въпрос   bouquet

# 215
  • Майничка
Здравейте!

Тази година голямата ми дъщеря е пърокласничка и ми се иска да я запиша на нещо развлекателно. Танци. Все още се чудя стандартни или народни. Моля кажете къде има такива клубове и за двата вида танци, та да ида и да разпитам за какво иде реч

И от двата вида има във Военния дом, мисля, че и в Младежкия на "Авксенти Велешки" също, май там се преместиха всички от Синдикалния дом. Групи за състезателни танци се провеждат и в сградата на "Сценични кадри", народни май няма.
Зависи в кой район търсиш, все пак.

# 216
  • Пловдив
В Метро и Лекси (Гранда) има каперси със сигурност.

# 217
  • Пловдив
Малко късно се включвам, но магазинчето на ул."Филип македонски" е на Асеновградската фирма
"Еско-Р". До момента това, което съм купила не е мръднало /основно бельо и тениски/.
Имат фирмен магазин в Асеновград точно срещу пазара в един блок на първия етаж.
А за тениските тип  Ла коста - мога да препиша телефона от етикета и да прозвъните ако искате.

# 218
  • Пловдив
Джони, благодаря, но хората от магазина на ул. Ф. Македонски звъняха в Асеновград да проверят дали имат останали, но няма и там.
Аз днес ще проверя по останалите магазинчета, които ми препоръчахте.  Flutter

# 219
Здравейте,
Живея точно до стадион Ботев и въпросът ми е къде до нас или в стадиона или къде близо ...
има танци или нещо спортно за дете на 4 год.?
Не знам къде да отида , за да провера. Ако може някой да ме насочи

Благодаря

# 220
  • Майничка
Към стадиона има художествена гимнастика и киокушин карате (за последното не зная дали вземат толкова малки), иначе в сградата на сценични кадри с/у четвърто районно има модерни танци.

# 221
Здравейте,
Живея точно до стадион Ботев и въпросът ми е къде до нас или в стадиона или къде близо ...
има танци или нещо спортно за дете на 4 год.?
Не знам къде да отида , за да провера. Ако може някой да ме насочи

Благодаря
В стадиона знам, че има бойни изкуства, но не знам от колко годишна възраст. На Родопи близо до булевард Христо Ботев има балет за деца, но не знам дали ти върши работа. Близо до Маркет център на Капитан райчо видях надпис за йога за деца като първа група беше от 3 до 5-6 годинки, но не съм се обадила още да разпитам. Ето, намерих ги сега с гооглето - http://anandaproject.net/?page_id=4266. В училището за танцово и сценично изкуство на Петко Д, Петков имаше също някакви танци, но не помня дали имаше за деца и ако имаше май бяха за над 5години Thinking

А, ето преди мен Гаргамела е писала за тези последните. Върти ми се в главата, че бяха написали някъде,  че са от 5 години  Thinking

# 222
  • Бг
Момичета, знаете ли къде мога да намеря обувки на Red Lips? Доколкото знам се произвеждат в Пещера. Харесах си едни обувки тип оксфордки /ниски/ от интернет, но не успях да намеря информация за реалните им магазини. Обиколих И.Вазов, бях в МОЛ Пловдив и вариантите на този тип обувки или не ми харесваха или нямаше моя номер.  Rolling Eyes Чудя се къде другаде да погледна за нещо подобно.
Louren, ако търсиш нещо такова , аз си ги взех от фирмения магазин на "Флавия", 68 лв. изцяло от естествена кожа. Има и в светло сиво, тъмно сиво, кафяво, черно и още един цвят, но като не помня какъв беше другият цвят Embarassed.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 10:32 от Alexa_a

# 223
  • Майничка
Момичета, знаете ли къде мога да намеря обувки на Red Lips? Доколкото знам се произвеждат в Пещера. Харесах си едни обувки тип оксфордки /ниски/ от интернет, но не успях да намеря информация за реалните им магазини. Обиколих И.Вазов, бях в МОЛ Пловдив и вариантите на този тип обувки или не ми харесваха или нямаше моя номер.  Rolling Eyes Чудя се къде другаде да погледна за нещо подобно.

Като показаните от Алекса, но с нисък ток има в Гранда, на първия етаж, магазина отстрани на кафето, а също на главната, с/у централния офис на Мтел.

# 224
  • София / Пловдив
...... до стадион Ботев и въпросът ми е къде до нас или в стадиона или къде близо ...
има танци или нещо спортно за дете на 4 год.?...
Благодаря
.... На Родопи близо до булевард Христо Ботев има балет за деца, ...

Ето инфо за залата на Родопи:
http://www.starsdancecenter.bg/

Общи условия

Активация на акаунт