Къде в Пловдив???-25

• 62 101
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Мами,имам питане къде има пчеларски магазин Rolling Eyes Или откъде да купя качествена кл.тинктура и др.продукти?Като изпуснах базара пред пощата-на ти сега! Whistling

# 331
  • Пловдив
Мами,имам питане къде има пчеларски магазин Rolling Eyes Или откъде да купя качествена кл.тинктура и др.продукти?Като изпуснах базара пред пощата-на ти сега! Whistling

преди време питах-до военна болница има медена къща
аз купувам от магазин в кичука,но на теб ще ти е далече

# 332
# 333
Производител на мед и др. продукти има точно зад Марица (хотела имам предвид), като се влезне в уличката вдясно от спирката пред хотела, няма как да се пропусне. Има доста богат асортимент.

# 334
  • Пловдив
Благодаря,момичета!!! Hug

# 335
Ами като цени си е ОК,поне според мен де,и дамското и мъжкото и най-вече детското!За мен почти нищо не съм си купила,просто защото още се нося спортно,но пък детските дрехи са им супер,всяка седмица получават стока и има много сладурски неща!Точно като за малки госпожици,а и доста по-евтино идва от Бенетон например!Винаги има нещо интересно и на щанда с намалените дрешки,но почти винаги са за момиченца над 4год!А в събота забелязах,че и за малки господа са заредили вече!
И аз да попитам,примерно как вървят цените,някакъв пример може ли дадеш?
Евентуално за тези клинове ако си забелязала  Thinking Предполагам,че няма да са от 20 лв нагоре или.... newsm78

# 336
Здравейте! Знам, че тук не е мястото да питам за ортопед, но в "Здраве и красота" докато ми отговорят, тук ще ми отговорите по-бързо. Дъщеричката ми сега е на 2 месеца и ще трябва да я водя на профилактичен преглед при ортопед. Кой ще ми препоръчате освен д-р Янакиев?
Към него съм малко резервирана, преди 2 години имах проблем с коляното, та ми предложи един колан и нищо не ми помогна и тогава ми се наложи операция на минискуса.

# 337
  • Пловдив
Здравейте! Знам, че тук не е мястото да питам за ортопед, но в "Здраве и красота" докато ми отговорят, тук ще ми отговорите по-бързо. Дъщеричката ми сега е на 2 месеца и ще трябва да я водя на профилактичен преглед при ортопед. Кой ще ми препоръчате освен д-р Янакиев?
Към него съм малко резервирана, преди 2 години имах проблем с коляното, та ми предложи един колан и нищо не ми помогна и тогава ми се наложи операция на минискуса.
Хазбун-http://www.bgmedicine.com/lekariv.php?key=1123

# 338
За ортопед доктор Панчев в ДКЦ 7 на Събота пазара!elfi4ka  клинчетата бяха на щендера със стоките по 5лв!В Теранова също мисля,че бяха толкова!

# 339
  • Пловдив
Хазбун-http://www.bgmedicine.com/lekariv.php?key=1123

Аз също ти препоръчван Хазбун.

# 340
Да взема да попитам и в тази тема,че тук всичко знаете  Grinning

Някъде в SPS-а в Тракия имало социални грижи.Но не съм сигурна.Онзи ден от Ландос/Изток/ казали на мъжа ми,че декларацията за детските надбавки можело да подаде в СПС-а.Но дали е вярно?Да не го върнат нещо?То всъщност всичко е подадено,само една допълнителна бележка за ваксините на бебето,трябваше да дадем в 12 дневен срок.Но да го пращам ли там,че не му се виси с циганите  Rolling Eyes Или трябва при тях,че там са подадени документите  Thinking

# 341
Vidima,did_tag,благодаря за отговорите за магазина за прежди Simple Smile

# 342
  • Пловдив

Някъде в SPS-а в Тракия имало социални грижи.Но не съм сигурна.Онзи ден от Ландос/Изток/ казали на мъжа ми,че декларацията за детските надбавки можело да подаде в СПС-а.Но дали е вярно?Да не го върнат нещо?То всъщност всичко е подадено,само една допълнителна бележка за ваксините на бебето,трябваше да дадем в 12 дневен срок.Но да го пращам ли там,че не му се виси с циганите  Rolling Eyes Или трябва при тях,че там са подадени документите  Thinking

Преди имаше-да,аз съм ходила но сега как е Rolling Eyes А и ме съмнява да може да се подаде там...нали е по постоянен адрес?Но,за да не се разхождаш защо не звъннеш и да питаш?Сигурно в нета има телефон. Peace

# 343
  • Пловдив

По ЛК къде сте регистрирани-Източен или Тракия.Подавате по регистрацията.Иначе няма посочен клон до хотел СПС.в тракия си е този зад бл 10

# 344

По ЛК къде сте регистрирани-Източен или Тракия.Подавате по регистрацията.Иначе няма посочен клон до хотел СПС.в тракия си е този зад бл 10

Ами на Радко Димитриев сме,източен.По принцип ходим на Ландос,където си е.Но онзи ден служителите казали на мъжа ми,че може да даде бележката и в СПС-а.Незнам дали се води Тракия или е някакъв клон на Източен  Rolling Eyes Но ако документите са на Ландос,какво ще дири тази бележка за ваксините в СПС-а  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт