Къде в Пловдив???-25

• 62 746
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Търся джапанки, номера 28 и 30. Сещате ли се някъде, където още да не са ги прибрали?

# 466
  • Пловдив
Момичета търся спешно ъглова мека мебел, моля за координати на магазини където мога да намеря качествени дивани. Обиколих Галеро, Нова идея, Зона фор хоум и някои по-малки магазини, но трагедия-на всякъде едни и същи боклуци, сега се отървах от един такъв, искам нов удобен диван!!!!

Можеш да погледнеш срещу МОЛ Пловдив - фирма ВАЛИНОР, там имат шоурум, а пък производството им е след колелото по пътя за Брестник. За мен са скъпички, но може би са качествени.

# 467
  • Пловдив
Търся джапанки, номера 28 и 30. Сещате ли се някъде, където още да не са ги прибрали?

На Младежка по пазара  Simple Smile

# 468
Момичета търся спешно ъглова мека мебел, моля за координати на магазини където мога да намеря качествени дивани. Обиколих Галеро, Нова идея, Зона фор хоум и някои по-малки магазини, но трагедия-на всякъде едни и същи боклуци, сега се отървах от един такъв, искам нов удобен диван!!!!
Елена, аз харесах два-три модела ъглови в Дантес на Асеновградско шосе. Мисля, че на
Тедива бяха, но така и още не съм поръчала. Към края на месеца ще ходим и до Икеа и
искам да видя и там какви са диваните. Иначе съм чела всички теми за мека мебел
в Нашия дом и общо взето хората са доволни от Ретроуют Аксага и Тедива. Има и една
пловдивска фирма Зенит груп, там правят мека мебел по индивидуален модел, но нямам
лични впечатления.

# 469
Търся добър дерматолог в града по повод на страхотен  косопад.Споделете за някой или ,ако сте имали такъв проблем какво сте направили   bouquet

# 470
Търся добър дерматолог в града по повод на страхотен  косопад.Споделете за някой или ,ако сте имали такъв проблем какво сте направили   bouquet

Дерматолог-не знам, много съм разочарована, изписват лекарства наред, като за опитни зайчета.

За косопад-изплакване със запарка от орехова шума. Друго много ефикасно-маски с бадемово масло-продава се във всички аптеки , на фирма Икаров си вземам аз.
И аз ще следя, че и аз напоследък си сменям козинката нещо:)

# 471
Боя се ,че при мен косопадът надхвърхя границите на козметичен проблем или просто малко по-силен сезонен косопад,а ще си има обяснение с медицински проблем,така  че в момента  мисля в посока  дерматолог и ендокринолог.Моля ви  пишете ми  и на ЛС,ако сте се сблъсквали с този проблем и  към кого сте се обърнали!

# 472
При анемия също може да се получи косопад. Направи изследване.

# 473
  • София / Пловдив

В "Мечо Пух" още има. Ако успееш да се добереш вътре, че онзи ден беше страшно  Crazy направо се отказах да чакам.

# 474
Момичета, търся си нов козметичен салон в Центъра или в кв. Кичук Париж, интересуваме по-скоро колата на мишници. Не обичам големите и лъскави салони, не бих искала да звучи като предразсъдък, но просто не се чувствам комфортно там.  Peace Държа най-вече на уменията на козметичката, ако ми хареса, може и за други неща да ходя, но като за начало само мишници ме интересуват, естествено и вежливото отношение.  Flutter  Peace

# 475

най-добрата мека мебел в града е в Стол /в комплекса до гара Филипово, където е Планет/.

# 476
И аз не мога да препоръчам дерматолог, но имах същия проблем миналата година.
Ако не се касае за сезонен косопад е редно да се изследват хормоните.
Виж тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=599403.0 - има много полезни съвети и доста компетентни дами, които могат да те насочат.
Аз успешно се избавих от косопада - наистина беше много неприятно.
Успех! Peace

# 477
Момичета,къде мога да поръчам фигурки от марципан за украса на детска торта.

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 21:51 от mgs12

# 478
  • Майничка
Момичета,къде мога да поръчам фигурки от марципан за украса на детска торта.

В "Чочко" - до "Аладин" на четвъртък пазар или на "Христо Ботев", преди кръстовището на ВСИ.

# 479
gargamela, благодаря за информацията!

Общи условия

Активация на акаунт