Къде в Пловдив???-25

• 61 991
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Още един въпрос, търся си високи обувки, които да не са твърде официални-трябват ми за дънкии поли. Идеи къде да търся? Благодаря:)

# 496
Момичета, пак ще питам. Имам няколко чувала с дребни детски стоки-шишета, залъгалки, такива неща. Някаква идея къде да ги дам за продаване, било то и на символична цена?
...

В Продавалника?
http://prodavalnik.com/

Ох, да, но за целта трябва да снимам всичко едно по едно, а и са дребни и не е изгодно да си плащат транспорт хората. Идеята ми е да си спестя снимането и да ги дам някъде на куп.
Благодаря за идеята все пак:) Ако някой се сеща и друго, ще съм благодарна:)
Снимай ги на куп и ги пусни като лот Simple Smile
Не знам в Пловдив (че и в България) да има подобни пазари за вещи 2ра употреба.
На запад са много попълярни, ама тук освен дрехи..  Rolling Eyes

# 497
Здравейте!
Дали някой може да ми препоръча добър езиков център с изучаване на италиански език?

ПС  отзиви за езиков център Тера и Италика??

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 14:13 от kittie

# 498
Момичета, пак ще питам. Имам няколко чувала с дребни детски стоки-шишета, залъгалки, такива неща. Някаква идея къде да ги дам за продаване, било то и на символична цена?
...

В Продавалника?
http://prodavalnik.com/

Ох, да, но за целта трябва да снимам всичко едно по едно, а и са дребни и не е изгодно да си плащат транспорт хората. Идеята ми е да си спестя снимането и да ги дам някъде на куп.
Благодаря за идеята все пак:) Ако някой се сеща и друго, ще съм благодарна:)
Снимай ги на куп и ги пусни като лот Simple Smile
Не знам в Пловдив (че и в България) да има подобни пазари за вещи 2ра употреба.
На запад са много попълярни, ама тук освен дрехи..  Rolling Eyes

Прекрасна идея!!!Благодаря!

Те не са втора употреба, всичко е чисто ново в опаковки-просто си затворих магазина преди време и не съм търсила начин да продам тези стоки най-дребните. Всичко останало го пласирах:)

# 499
Момичета нуждая се от съвет  PraynigДъщеря ми има нужда от добър АГдоктор по патологична бременност.Първата бременост имаше увреждане на плода  CryСега търсим специалист.Моля ако някой има наблюдения лични да пише   bouquet
Предварително Ви благодаря !!!  bouquet  bouquet  bouquet
Препоръчвам др Даскалов-"Медикус Алфа"-с/у Градската градина,има и отделна тема във форума Peace Peace Peace
Успех!

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 15:34 от me4koni

# 500
  • на село
Аз не съм много в час с гинеколозите в Пловдив и местонахождението им, но май ми направи впечатление голяма табела с името на някакъв лекар с Б точно преди преди прелеза на бул. "6 септември". Дали не беше Бабаков  Thinking Ако и някой друг е забелязал......
Бабаков е но НЕ препоръчвам този "Лекар"
във същата сграда има друг АГ д-р Карагьозов(той следи бременността ми и не само) newsm10

# 501
  • Пловдив
Обикновени дъждобрани има във всяка железария  Peace

# 502
Обикновени дъждобрани купувах пролетта от магазин за лев,бяха по 1-1,50лв/бр.
Аз да ви питам-изгубих перката на хлебопекарната на майка ми, да ви е известно някъде из града да продават само перки за такива уреди?!

# 503
  • Пловдив
Ако е Мулинекс - има в сервиза им до здравната каса, 8-9 лв. Трябва да им кажеш точния модел на машината. Ако е друга марка, провери пак в съответния сервиз. 

# 504
  • София / Пловдив
Още един въпрос, търся си високи обувки, които да не са твърде официални-трябват ми за дънкии поли. Идеи къде да търся? Благодаря:)

Аз лично съм фен на обувките и ботушите на ARISE, магазинът им е на края на Главната, в ляво, почти до подлеза на "6-ти септември".
Виж в сайта есенната колекция, доста прилични модели имат, а качеството им наистина е мн.много добро:
http://www.arise-shoes.com/collection_bg.htm

# 505
Здравейте!
Търся едни животни с кристали в пликчета , като вълшебните памперси ,кончетата и т.н. Дават им рекламата по тв7 ,обещах да купя ,но никъде не съм ги виждала . В Хиполенд ги нямаше до миналата седмица.

# 506
Момичета, от къде мога да си пупя дестилирана вода, която да става за консумация, тази по бензиностанциите не  става?

# 507
  • Пловдив
Здравейте!
Търся едни животни с кристали в пликчета , като вълшебните памперси ,кончетата и т.н. Дават им рекламата по тв7 ,обещах да купя ,но никъде не съм ги виждала . В Хиполенд ги нямаше до миналата седмица.
В будкиите за вестници Peace
Момичета, от къде мога да си пупя дестилирана вода, която да става за консумация, тази по бензиностанциите не  става?
В Джъмбо. 4 литрова туба струваше 3 или 4 лева

# 508
В Джъмбо. 4 литрова туба струваше 3 или 4 лева

Благодаря ти много, не съм обръщала внимание, че там продават!
  bouquet

# 509
Аз си купих преди седмица от Дайхман, от колекцията на Синди Крауфорд - 5-то авеню. Естествена кожа са, с не много висок ток, на широка основа, удобни са за работа и добре стоят с дънки и поли. Там има и по-евтин вариант на почти същите модели като на Синдиту, но са от изкуствена кожа и цените им бяха почти наполовина.

Общи условия

Активация на акаунт