Къде в Пловдив???-25

• 61 982
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
повечето трапезни води са просто дестилирани
сега се сещам за кристал вода примерно, която е просто дестилирана или обратна осмоза...
ако е трудно да се намери кристал като марка, те произвеждат аро водата за метро. не вярвам вътре да сипват черно джони, а машината им е просто дестилираща на много високо ниво.

Това съвсем не е вярно! Лично аз имам поне 10 познати, които работеха в Кристал вода, съответно и тази за Метро и твърдя смело, каквото те са ми споделили- водата се налива от сонда и е само филтрирана  Peace
не знам как е последните години и при новите собственици наистина, но в оргинала си когато Кристал Вода спечели златен медал на панаира процесът на обработка беше обратна осмоза, тоест чисто дестилиране.
със сигурност на пазара има други марки, които спазват стандарта

Явно, някой трайно е отсъствал от часовете по  химия newsm78 и е пропуснал уроците за филтрация, пречистване-механично и биологично и дестилация на течности.
Продавам трапезните- изворни и минерални води на осемте най-купувани производители на води в Б-я и мога да кажа със съгурност, че нито една от тях не е дестилирана. Разполагам със  сертификатите на всяка  една от тях. Няма и логика питейната вода да минава през дистилатори, защото ѝ се променят, както вкуса, така и свойствата.
Може да си чула за обратната осмоза, но това далеч не означава дестилация.
Осмозата, както и обратната осмоза  е фитрация, пречистване и в никакъв случай не означава дестилация и това "тоест"  си е нечия интерпретация. / Гугъл, може да го потвърди/
http://en.wikipedia.org/wiki/Reverse_osmosis и мн. други.
Домашните кани "Брита" пречистват водата, по метода на осмозата.
Нито старите, нито новите собсвеници на "Кристал–вода", нито в оригинал, нито в копие използват или са използвали дестилатори!

Като се смеси "Черно Джони" с  водата, пак не става дестилирана, повярвай ми, иначе не бих питала от къде да намеря Joy Joy Joy
Това, което аз търся е дестилирана вода, която да е годна за консумация/ продукт на дестилатор от неръждавейка - с прости думи/.

Къде има санитарен магазин-трябва ми ултразвуков апарат за физиотерапия за вкъщи.
Санитарен магазин има срещу х. "Лайпциг"- ул"Л. Каравелов", срещу входа на църквата "Св, Мина" и в "Хирургийте" на Пещерско, на първия етаж.

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 22:12 от meri 68

# 541
  • София / Пловдив
Търся качествено зимно яке за момиче, размер като за 9-10год. Да не е черно или лилаво /не иска да погледне тези два цвята/, да е по - дълго, поне до средата на бедрото.
Обикалям вече втора седмица без успех...

Преди месец може би имаше в Кенвело прилични,и като цени бяха около 50.

Да, видях ги и тях, но тънички ми се струват... хем са зимни, хем за големия студ не стават.

# 542
  • Пловдив
Имам следното питане-една позната,която не е от Пловдив ми каза,че е била в града на пазар и си е накупила страшни дрехи от аутлета на Nia & Dorado,но тъй като не е от тук-изобщо не можа да ми обясни къде е  той - та моля,ако някоя от вас знае къде-да ми сподели  Praynig   Praynig     Praynig

# 543
  • Пловдив
Имам следното питане-една позната,която не е от Пловдив ми каза,че е била в града на пазар и си е накупила страшни дрехи от аутлета на Nia & Dorado,но тъй като не е от тук-изобщо не можа да ми обясни къде е  той - та моля,ако някоя от вас знае къде-да ми сподели  Praynig   Praynig     Praynig

Мисля, че се намира до складова база Ритон,
http://www.bgmaps.com/map/plovdiv,
ето адреса:Град: Пловдив
Телефон: +359 32/623 890
GSM:
Факс: +359 32/632 890
Уеб сайт: www.nia-dorado.com

# 544
  • Москва
Здравейте дами,

откъде мога да си купя дамски анцуг, който е поне 95% памук, най-добре 100%?. В Метро са по-полиестерни,вече проверих. Някакви други идеи?

Като вървиш от сградата на EVN към центъра,в една от пресечките (където има една пекарна) в ляво има един стар магазин.Там имаше хубависпортни комплекти.Миналата година си взех един памучен,подплатен,идеален за зимата тук.Ако не ти е проблем,провери.

# 545
  • София

Мисля, че се намира до складова база Ритон,
http://www.bgmaps.com/map/plovdiv,
ето адреса:Град: Пловдив
Телефон: +359 32/623 890
GSM:
Факс: +359 32/632 890
Уеб сайт: www.nia-dorado.com

Да, точно там се намира, преди ок. 2 седмици минах от там, но цените им са доста завишени спрямо преди, на мен изобщо не ми се струват аутлетски.

А аутлета на Чико се намира на бул. Мария Луиза 25, срещу кафене Авеню.

# 546
Мацки трябва да купуваме бойлер .Някой знае ли добра цена и марка ?Благодаря !

# 547
Дами, къде в Пловдив мога да видя повече модели колички ЧИКО на едно място. Или къде е представителния магазин на ЧИКО за гр.ПЛОВДИВ. Моля ви помогнете ми!!!

# 548
  • Пловдив
Дами, къде в Пловдив мога да видя повече модели колички ЧИКО на едно място. Или къде е представителния магазин на ЧИКО за гр.ПЛОВДИВ. Моля ви помогнете ми!!!

Доколкото си спомням магазин 9+ е на Чико. Намира се на колелото на панаира. ул."Цар Борис III" 22

# 549
  • гр.Пловдив

Петкански - представителскво на ТЕСИ. Миналата година от там взехме и беше значително по-ниска цена от на другаде. Намира се на ул.Родопи май беше /перпендикулярна на Кап.Райчо - срещу Гранда.

# 550
  • Бг

Мога да ти предложа бойлерите на фирма "Матев". Ето, тук можеш да погледнеш - http://www.matev.com/boileri.htm. Ние като купувахме ел. техник ни ги препоръча. До колкото знам тези бойлери се предлагат само в магазинчето от дясната страна на "Васил Априлов", след колелото на ВМИ, в посока към гарата. Адресът е "Любен Каравелов" № 21. Поне миналата година само там успяхме да ги намерим.
Иначе в магазина имаше разнообразие и на други марки, като Дипломат, Теси и др. Ние, когато търсихме бойлери бяхме обиколили доста магазини, и мога да кажа, че там цените бяха сравнително по-ниски от другите магазини в града.
Ако имаш път натам, можеш да провериш.
А аз да си повторя пак питането. Някой случайно да знае в Пловдив къде има ателие за машинно плетиво. Искам да стесня една жилетка на мъжа ми, но не знам къде може да направят това. Благодаря предварително.

# 551
  • Пловдив
От къде да купя удобни гуменки за момче-№32?Трябват му за физическо newsm78

# 552
  • Пловдив
Нямам представа коя минерална вода как става минерална и кой производител каква технология използва. Не сме в час по химия, но дестилацията и осмозата са два различни процеса и съответно водата получена при единия и при другия е с различни качества и състав. При дестилацията, лабораторните дестилатори обикновено са стъклени, водата се нагрява, превръща се в пара, минава по една серпентина, която се охлажда, кондензира и се събира в някакъв съд. В промишлени условия не ми е ясно какви са дестилаторите и изобщо има ли дестилирана вода за консумация, която да се предлага на пазара. Не съм чела етикети на минерални води, но веднъж бях купила някаква, която уж става за бебета: Thorn spring , сложих я да заври и стана на бели парцали  Tired Ползвам само изворна Девин, заради детето, макар че и за нея има легенди, че се налива от помпата в двора на предприятието, но нямам утайки в чая, нито при завиране има промяна.  Peace

# 553

Доколкото си спомням магазин 9+ е на Чико. Намира се на колелото на панаира. ул."Цар Борис III" 22

Много ти благодаря за бързия отговор! Лек и спорен ден от мен!  bouquet

# 554
  • Пловдив

А аз да си повторя пак питането. Някой случайно да знае в Пловдив къде има ателие за машинно плетиво. Искам да стесня една жилетка на мъжа ми, но не знам къде може да направят това. Благодаря предварително.
[/quote]

Защо не питаш в магазина за прежди срещу Дома на младоженците? Знам, че те изработват разни неща, за поправка нямам идея, но поне ще могат да те насочат къде има такова ателие.

Общи условия

Активация на акаунт