Къде в Пловдив???-25

• 62 003
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
повечето трапезни води са просто дестилирани
сега се сещам за кристал вода примерно, която е просто дестилирана или обратна осмоза...
ако е трудно да се намери кристал като марка, те произвеждат аро водата за метро. не вярвам вътре да сипват черно джони, а машината им е просто дестилираща на много високо ниво.

Това съвсем не е вярно! Лично аз имам поне 10 познати, които работеха в Кристал вода, съответно и тази за Метро и твърдя смело, каквото те са ми споделили- водата се налива от сонда и е само филтрирана  Peace

# 526
Здравейте!В търсене сме на детски ботушки.Знаете ли някои магазини в които продават стари модели на Колев и Колев и Капчица на по-ниски цени.Че новите модели много скъпички ми се виждат.
Четох в нета за някакъв магазин Мечо Пух на бул.Никола Вапцаров в Кичука.Може ли някой да ме ориентира къде точно се намира?

# 527
Здравейте!В търсене сме на детски ботушки.Знаете ли някои магазини в които продават стари модели на Колев и Колев и Капчица на по-ниски цени.Че новите модели много скъпички ми се виждат.
Четох в нета за някакъв магазин Мечо Пух на бул.Никола Вапцаров в Кичука.Може ли някой да ме ориентира къде точно се намира?
Мечо Пух се намира до хранителен магазин Триумф, малко преди басейн Нептун (от онази страна на булеварда). Магазинчето е доста зле изглеждащо отвън, но вътре все ще си намериш нещичко. Обикновено обувките на КиК са по около 35лв.

# 528
  • София / Пловдив
.....Обикновено обувките на КиК са по около 35лв.

Сега ботушите там са 49лв., ботите около 45.

# 529
Здравейте дами,

откъде мога да си купя дамски анцуг, който е поне 95% памук, най-добре 100%?. В Метро са по-полиестерни,вече проверих. Някакви други идеи?

# 530
повечето трапезни води са просто дестилирани
сега се сещам за кристал вода примерно, която е просто дестилирана или обратна осмоза...
ако е трудно да се намери кристал като марка, те произвеждат аро водата за метро. не вярвам вътре да сипват черно джони, а машината им е просто дестилираща на много високо ниво.

Това съвсем не е вярно! Лично аз имам поне 10 познати, които работеха в Кристал вода, съответно и тази за Метро и твърдя смело, каквото те са ми споделили- водата се налива от сонда и е само филтрирана  Peace
не знам как е последните години и при новите собственици наистина, но в оргинала си когато Кристал Вода спечели златен медал на панаира процесът на обработка беше обратна осмоза, тоест чисто дестилиране.
със сигурност на пазара има други марки, които спазват стандарта

# 531
  • София / Пловдив
Търся качествено зимно яке за момиче, размер като за 9-10год. Да не е черно или лилаво /не иска да погледне тези два цвята/, да е по - дълго, поне до средата на бедрото.
Обикалям вече втора седмица без успех...

# 532
  • Бг
Здравейте дами,

откъде мога да си купя дамски анцуг, който е поне 95% памук, най-добре 100%?. В Метро са по-полиестерни,вече проверих. Някакви други идеи?
Здравей, бих ти предложила да провериш в подлеза на гарата, има фирмен магазин на "Десидел", ако не бъркам името. Това е фирма за спортни облекла и имат голямо разнообразие и хубави моделчета. Значи магазина е като идваш от Иван Вазов, от дясната страна, малко преди магазина на "Хенди". Също така имаха фирмен и на Пешеходния мост, също от дясната страна, като отиваш към Новотела.
Друго, което се сещам, можеш да провериш и във фирмения магазин на "Дино" срещу НОИ.
И още една идея, базар "Илиенци" на Брезовско шосе, от там съм си взимала страхотни български спортни комплекти. Там има поне два магазина с български спортни комплекти.
Успех в търсенето.

# 533
  • София
Да ви кажа, че на мястото на аутлета на Росиньол на бул. Мария Луиза, сега е аутлет на Чико и Нопис. Който се интересувар може да го посети - раб време е от 10-19 ч (за 19 ч не съм много сигурна, дали беше точно така), почивни дни са неделя и понеделник.

# 534
Да ви кажа, че на мястото на аутлета на Росиньол на бул. Мария Луиза, сега е аутлет на Чико и Нопис. Който се интересувар може да го посети - раб време е от 10-19 ч (за 19 ч не съм много сигурна, дали беше точно така), почивни дни са неделя и понеделник.
А къде се намира този аутлет?
И още нещо да попитам някой дали знае къде мога да намеря лигавник с ръкави и материята да е нещо като шушляк или найлон?

# 535
И още нещо да попитам някой дали знае къде мога да намеря лигавник с ръкави и материята да е нещо като шушляк или найлон?

Онзи ден гледах в Карфур бебешки лигавници с ръкави материята отдолу е найлон, отгоре мисля, че беше памук.

# 536
Мечо Пух се намира до хранителен магазин Триумф, малко преди басейн Нептун (от онази страна на булеварда). Магазинчето е доста зле изглеждащо отвън, но вътре все ще си намериш нещичко. Обикновено обувките на КиК са по около 35лв.
Благодаря,Stef.Ориентирах се къде е.

# 537
Търся качествено зимно яке за момиче, размер като за 9-10год. Да не е черно или лилаво /не иска да погледне тези два цвята/, да е по - дълго, поне до средата на бедрото.
Обикалям вече втора седмица без успех...

Преди месец може би имаше в Кенвело прилични,и като цени бяха около 50.

# 538
  • Пловдив
Къде има санитарен магазин-трябва ми ултразвуков апарат за физиотерапия за вкъщи.

# 539
zran40, има едно малко магазинче за анцузи в подлеза на аптека Марица. Намира се от дясно, непосредствено преди стълбите, ако вървиш от центъра към пешеходния мост. Аз бях педи 2 седмици и имаше голямо разнообразие, а средната цена беше около 50 лв за екип, естествено ако не държиш на марка.

Общи условия

Активация на акаунт