ФУТБОЛНИ фенове ..::13::..

• 20 704
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Подочух, че Бербатов щял да ходи в Ливърпул Simple Smile

# 631
  • Манчестър

Ахаа.. и аз така дочух.....в осмък щяло да стане..

аз пък видях отбора на Челси днес на живо....играят в моито село днес и пристигнаха точно като вземах сина ми от плуване ( басейна е на DW).Много са едни такива различни от ТВ-то...

# 632
  • Срещу планината:)

аз пък видях отбора на Челси днес на живо....играят в моито село днес и пристигнаха точно като вземах сина ми от плуване ( басейна е на DW).Много са едни такива различни от ТВ-то...

Grinning Е какво правят у ваше село.

# 633
  • Манчестър

Grinning Е какво правят у ваше село.

Играят днес мач за Премиершип със селския отбор...почва след 1 час и 15 мин..Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 634
Да, с Уигън, ти нали преди беше казвала, че играчите на Уигън тренирали във вашия фитнес, или нещо такова. Иначе те всички футболисти са различни от тв-то Simple Smile

# 635
  • España
защо вече не се коментира бг футбол ?

Е как да не се коментира ....   Под бг-футбол аз разбирам ЛУДОГОРЕЦ!!! Laughing То другото футбол ли е ....  мишоци някакви се плюят и боричкат в калната локва ,наречена родно футболно първенство!!! Rolling Eyes

Хора ,стиснете по едни палци точно в този момент, моля ,моля, моля! Praynig Praynig Praynig

# 636
# 637
  • Манчестър
Да, с Уигън, ти нали преди беше казвала, че играчите на Уигън тренирали във вашия фитнес, или нещо такова. Иначе те всички футболисти са различни от тв-то Simple Smile

Аха...фитнеса и басейна са собственост на David Whelan - , негов е и стадиона,а двете неща са едно до друго...футболистите на Уигън ходят в същия фитнес.

# 638
# 639
# 640
  • España
Блу хванааааа !!!! newsm44  Обърнахме мача!!!!   Пак с ОНЯ отборр дето ни измъкнаха купата!!! От 0 на 2 та завършихме 3 на 2!!!! В друг турнир ,сред 8-те най-добри сме!!! Ще кажа кога пак да стискате на 4-финала,  дано да не се паднем срещу Марадона! PraynigА за Базел и МЮ / МС к'во да кажа.....    язък ,че  големият прецакан в недотам футболните игри в крайна сметка остана Аякс! Twisted Evil

# 641
Ееее, браво, Ромииииии Simple Smile
И Челси поведоха Simple Smile

# 642
Отвратителен мач! Не искам да си го спомням дори. Тея Уигън е крайно време да изпаднат вече тая година.
Не че са ни виновни те, де. Но по дифолт ме дразнят, а и винаги играем трудно срещу тях.

# 643
Ужасен жребий за Челси Sad за мен това е по-къса клечка и от Милан.
Съгласна съм с теб. Преди няколко години бях на домакински мач на Сан Паоло, (Наполи вс Дженоа) бяха в Серия "Б" Наполи още -  неаполитанци са луди луди феновете им.. Не мога да опиша обстановката, но беше жив кошмар. Имах чувството, че ще слезнат на терена всеки момент, за да линчуват рефера или част от играчите. Много са емоционални и Челси ще имат проблеми там, но като цяло смятам, че ще ги отстраните. Два мача са, Челси е по-класният тим, това ще надделее.  thumbsup  
Също и за Реал жребият не е много лесен, гостуване на "Лужники" през февруари, на Криси ще му измръзне гела при минус 20.. и на изкуствен терен, но съм оптимист, че ще ги отстраним.

Едва ли не знаете, но Вия счупил крак оня ден, а това изобщо не е добра новина за Испания на ЕВРО 2012.  Tired
За мен също.  Cry

не точно Simple Smile http://www.gol.bg/barcelona/2011-12-16/operirat-viia-prez-uikenda.120161
Аз съм съгласна със Sarcasm™, има много неизвестни при възстановяването от такава контузия и ако Вия не успее да си върне формата до пролетта - това ще е голям удар по амбициите на Ла Фурия и предвид лошата форма на Торес.. Дел Боске ще разчита само на Йоренте като голмайстор и на нашето момче Кайехон от Реал Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 02:54 от KiА

# 644
Отвратителен мач! Не искам да си го спомням дори. Тея Уигън е крайно време да изпаднат вече тая година.
Не че са ни виновни те, де. Но по дифолт ме дразнят, а и винаги играем трудно срещу тях.
Уигън са корав отбор, на мен ми харесват Wink

Общи условия

Активация на акаунт