Вече есента ни стига, Януарче на крака се вдига!

• 30 525
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
tuty1, Гггъбка Благодаря Ви Hug

# 511
Пижамките са поларени, не плюшени  Peace

# 512
  • София
Emilly1212, по-добре съм, пия лекарства и вече ме боли по-малко! Щом днес търчах след малкия с проходилката в градинката... Пушка съм  Mr. Green Благодаря ти, че попита  Hug
За спалния чувал - моя е зимен, на "Сали" (или на "Захи"), струва около 20-30 лв. (купувах го с други неща и не запомних точната цифра). Бая е дебеличък, платът е чист памук. И аз му взех размер 92 (за 2 год.) точно с тази мисъл - и моя син се върти като побеснял и да има пространство... Като застудее още ще го пробвам - дано да го иска

# 513
  • София
Бебешондел сподели моля те как пазаруваш от Картърс. Много ми допадат нещата им.

# 514
Бебешондел сподели моля те как пазаруваш от Картърс. Много ми допадат нещата им.

За съжаление от там е мноооого сложно. За мой късмет една позната си идва утре от там и ще ми донесе това, което съм си избрала/купила. От Америка има превозвачи, но не излиза много евтино, но реално излиза пак по-евтино от английските сайтове  Mr. Green Ако имаш познат можеш да изпратиш нещата на негов адрес и той да ти ги пусне по пощата но изрично трябва да е написано е нещата са подарък (по възможност да пише че са втора употреба  Mr. Green) за да няма мито и ДДС, иначе е много солено.

Иначе бодитата им са страхотни - за първи път виждам бодита, които да не се разширяват с нарастване на възрастта (в асда са такива - ужасно широки). Триката им са страхотни а ценита са красиво ниски  Laughing

# 515
мелинда, а вашият чувал с ръкави ли е?

# 516
Да си кажа и аз за завивките Wink И каката така съм я гледала,защото и тя много се отвиваше, и за бебка взех зимно чувалче на Коала 96 без ръкави Peace Доволна съм Peace Те по принцип имат и летни, и зимни чувалчета. Взех размер 1 - достатъчно голям е Peace Дават го за ръст 68,ама все пак главата и вратлето на бебето не са в чувала Wink

Hug

# 517
  • Велико Търново
Добре, че ме подсетихте.
Днес извадих чувалчетата на дребните (спалнята ни е северна). Не знам марката, но са някакви български, без ръкави - дебелички, подплатени. Досега каката и баткото не са отказвали да спят с тях. Да видим сега Калина дали ще се противи. Иначе, варианта на Бебешондел също не е лош, но понеже не понасям полар, си мисля, че ако са памучни ватирани пижамки, е по-добре.

# 518
  • Пазарджик
Добро утро!!!
Вече съм на линия,наспана(да не дръпна дявола за опашката)  Цял час се боря с на Нели чорапите,не ги държи и 5мин. на краката си,почнах да я държа в къщи по  чорапогащник.
Елч ,в този сайт намерих чувалче с ръкави на приемлива цена http://www.bebe-best.com/sucre-dorge-spalno-tchuvaltche-jiraf-10 … 3023-p-20073.html,а тук има на съвсем прилични цени чувалчета http://www.dunstarltd.com/browse.php?catid=127
Нашата пижамка на Картърс е хавлиена,имам и от Таня такава и не е трепнала.

И да ви питам,имали друго бебе като нас което не дава да го пипат и гушат други хора освен майките им.Нели вече и при баща си не иска да седи.

# 519
Добро утро!

Мерси за отговорите.

Тути, ние сме същите с чорапите. Събува ги и след това ги дъвче, та да се намокрят и да не стават за носене.

# 520
  • в Надежда-та
dimara Hug

Тази нощ разбрах какво е да не спи детето, е не сме се будили 100 пъти, но на всеки час  Mr. Green На прага на болестта са и 2-та ooooh!

Тутс и Мартин е така  Rolling Eyes, е като види баща си отива за 5-10мин. с желание, сам, но след това "мам-мам" си ме търси. При познати мн рядко, ако позволи някой да го вземе то погледа му е изпълнен с тревога и не го отделя от мен, все едно го е страх да не си тръгна Thinking

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 08:44 от ViFresh

# 521
  • Пловдив
Добро утро!!!

Тути, ние сме същите с чорапите. Събува ги и след това ги дъвче, та да се намокрят и да не стават за носене.
И при нас е така  Whistling. Навън слагам обувчици, тях не ги дърпа толкова, но в къщи е бос... ще слагам щели гащеризони и отдолу чорапите.

Аз имам спални чували от Виолета, от Вис Виталис са. Зимните са ватирани и са топлички, но тя не искаше да стой в тях и досега си спи отвита. Ще пробвам бебчо в тях, дано да стой.
И държах да са с цип отстрани - Виви заспиваше, слагах я вътре и тогава го затварях, до следващото събуждане  ooooh!

Почнах да въвеждам млечни от два дена давам извара - правя я с каша ПРОСО от ДМ и масло. Много му хареса ( та още една идея за закуска). Направих и с каша елда на ХИП - не се хареса.

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 08:43 от vall_t

# 522
dimara Hug

Тази нощ разбрах какво е да не спи детето, е не сме се будили 100 пъти, но на всеки час  Mr. Green На прага на болеста са и 2-та ooooh!
На час се ядва, ние бяхме на буквално 20 мин. И това поне от около седмица. Преди това бяхме на час-два  Mr. Green

# 523
  • София
Добро утро Hug
Тути,Монито отдавна не ходи при никой,освен при мен,но и при баща си ходи.Вземе ли я някой друг и надува гайдата.Аз съм била същата.
Чорапите ако са по-хлабави ги събува,ако са по-стегнати издържат по-дъбго на крачетата Wink
Спален чувал-с баткото ползвах такъв на който му се махат ръкавите,сега не съм купувала,защото забелязвам че Мони не се върти много като спи и не се отвива,пък по-нататък ако това се промени ще купя.
Ние всяка нощ откакто се е родила се будим от 5 до 105 пъти,нямаме нито една нощ да е спала непробудно Crazy
Това е нещо много ново за мен,защото баткото от втория месец спеше непробудно по 10 часа нощем.
Хубав ден на всичик Hug

# 524
Здравейте. Ние ползваме спален чувал от 40 ден. Първо дебелички за зимата а сега си спи в торба- лятна като чаршаф.
И ние се будихме но на 2 часа. Много я мъчат зъбките и нослетооооооо е запушено. Надявам се скоро да се пооправи милото.
Весел ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт