Вече есента ни стига, Януарче на крака се вдига!

• 30 536
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • някъде
Пате,давам рапорт за праховете
      http://www.iherb.com/GreenShield-Organic-Laundry-Detergent-Free- … -12-L/38212?at=0-пере ,но не мирише.За мен отпада.
       http://www.iherb.com/GrabGreen-3-in-1-Laundry-Detergent-Lavender … 432-g/34103?at=0-тези бомбички са   по-добре,леко ухание.Може би ще продължа с тях,че сега имам други работи за поръчване.

HEV838   

# 496
Айде стига сте спали бе , поспалани Crossing Arms
почети 9ч. е Laughing
после пак кажете, че децата не спят през ноща Mr. Green

Не спят ами... Мерси за кафето. Мойто поне не спа. Такава ревлива нощ не бях имала. Аман от тия зъби. Коликите бяха къде, къде по-леки.

Моля споделете сега като захладня как обличате и завивате бебетата през нощта, какво правите да не се отвиват. В нашата спалня към момента е около 21-22 градуса.

# 497
  • София
Купих му спален чувал. Още не съм го слагала в него - в нашата спалня е около 24 градуса през нощта. Обличам го повече и като и без това ме буди по 100 пъти на нощ - завивам го постоянно.

# 498
  • в Надежда-та
ми с пижама тънка с дълги крачоли и ръкави завивам с олекотена
ама се замислям за чувалче Thinking
нищо не правя, за да не се отвива Blush тъй като спи при мен от време на време го завивам с мойта завивка Confused

# 499
Добър ден мами и дечица! Hug

Благодаря на всички  Hug, които ми споделиха мненията си за захарта. Аз вчера купих фруктова захар, но засега се въздържах да сложа. Тази сутрин си хапна попарата. Но я правя с водичка, а ще опитам с чайче.

look_at_me ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!/това го написах снощи, но Сами успя да го изтрие, и нямах сили да го напиша още веднъж! Здраве, щастие, пълна къща и много хармония между вас!   Heart Eyes

Имам спален чувал, но все още не го използвам. Обличам с пижама с дълго ръкавче, завивам Самуил с олекотена завивка, защото апартамента ни е северен и вкъщи вече е студено - в момента 20,5 градуса. Simple Smile Навън вече е по-топло и гледаме да използваме слънчицето, докато го има.

MelindaD как си, какво стана с твоите изследвания?

Бебешондел яко преживяване! Peace

Хубав ден на всички!

# 500
  • Пазарджик
Привет от мене!
Вчера исках нещо да пиша ,но днес вече го забравих Embarassed
dimara ,обличам Нели с пижама тип гащеризон,и аз се чудих за торба,обаче ми се струва ,че ще я ограничава в движенията,а тя се върти като пумпал

# 501
  • в Надежда-та
......и аз се чудих за торба,обаче ми се струва ,че ще я ограничава в движенията,а тя се върти като пумпал
и аз точно за това съм в чуденка още Rolling Eyes Thinking

# 502
за лазенето - дара преди лазеше много, но откакто се изправя дори предметът да е на една ръка разстояние от нея се изправя и "тръгва" към него. това, разбира се завършва с падане в цял ръст и огроомно учудване от нейна страна...и така по 100 пъти. много са упорити тези козирози ей!

за попарата - първите дни и дара я плюеше, но ела да видиш сега как си я яде. дори понякога й я правя само с вода и пак си я яде. но съм забелязала, че предпочита да е по-гъста. оставям сухарите да поемат цялата течност. ако има водичка й е по-неприятно.

тути, ще я пробвам с чая, дано стане, защото тя отказва и сокчетата, които преди си пиеше с кеф и дори ревеше като свършат.

дара спи с летно чувалче за спане от май месец. сега търся да й взема зимно, ама те май са само на стернталер и много пари, мамка им! иначе изобщо не ограничава движенията. щом може да се изправи с него. но трябва да се вземе много по-голямо. на дара е 90 см., а сега мисля да й взема 100.

# 503
Вместо чувалче купих такава пижама:

(снимката е линк)

Тази е на Картърс но същите има и на асда, некст, мадъркеър и т.н.  По и-бея също се намират, нови. Явор миналата зима с такива пижамки кара, много съм доволна, нямат грешка!
Предимствата пред чувалче са доста. В нашата възраст все искат да се изправят и ходят, освен това много се въртят в леглото. Чувалчето ограничава и дразни.

По англо-езичните държави се наричат: blanket sleeper, walk in sleeper, pyjama blanket, all in one pyjama ...засега тези се сещам. Има ги и в Джмбото в два основни варианта. Едните са от плат с вата като олекотена завивка... не ми харесват особено. Другите са плюшени като на mothercare, но не може и да говорим за прилика в качеството.

# 504
здравейте Hug Нямаме зъби още,но може би ще излезе някой,щото направо.... сополи,лиги,рев ooooh!

Ггъбка За колко време изваряваш накрайниците на Бейби вака в микровълновата?Аз имам стерилизатор на Чико за микровълнова,но шишета съм изварявала за 11 минути. Май ще са много за накрайниците newsm78

Hug

# 505
бебеш, това нещо като боди от полар ли е?

# 506
Жекова, мерси че не ме забрави.Ще ги имам предвид тези бомбички като поръчвам  Peace

Бебш, вдигнали сте ги под пара  Mr. Green Голям смях  Laughing

За завиването - нямам проблеми, защото спи почти цяла нощ между нас  Grinning Иначе Алекс не успях да го науча да спи с този чувал, явно защото късно започнах да му го слагам.

# 507
  • Пазарджик
Елч ,аз сокчета не съм давала от много отдавна,защото като си хапне повече и дам сок(след час ,два)повръща,но вода си пиеше ,а сега се плюнчи на шишето.
Бебеш и Нели има такава пижамка само ,че друг цвят(майка ми е купила от US)много ми харесват нещата на carter's и на Gerber
ral_r аз изварявам Бейбивак на котлона,като заври за две ,три минути и ги махам

# 508
тути, аз се чудя дали на дара шишето не й е проблемът, защото само като го види и стисва уста и започва да го бута с ръце. опитах обаче и с чаша за пиене - беше същото. както и с останалите шишета на други марки, които имам. пробвах и с нормална чаша. от нея изпи една глътка и като разбра, че е вода и започна да ме гледа укорително, докато я буташе с ръце и извърташе глава. странна работа. то вярно, че и аз не обичам вода, ама чак пък толкова...

# 509
  • София
Рал,слагам накрайниците в една чаена чашка с вода на 5-6 минути в микровълновата.

Общи условия

Активация на акаунт