Вече есента ни стига, Януарче на крака се вдига!

• 30 539
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Emilly1212 Според мен няма проблем  Peace И аз слагам по няколко зрънца.

# 481
  • в Надежда-та
gali&presi попитай момичетата от ЛЛЛ на ЛС, те споменаха, че вече няма да четат темите, но ще отговарят (на ЛС)

Тутс Hug дано бързо се оправи Нелката. Как мина детския РД на Таня Laughing

Emilly1212 аз не бих сложила захар. Ако иска да яде, да яде, но не бих го "лъгала", за да го прави Peace

П.П. Ще е по-удобно ако сложим имената на момичетата от ЛЛЛ на 1-ва стр. направо като пряк път Wink

# 482
# 483
  • София
Има ли други като нас, които не лазят?

Калифорния, ние също сме така, не се притеснявай.... кога заминавате?

# 484
  • Варна
Мерси момичета,а "номера" с цокането в полубудно състояние е изпитан и действа Peace

# 485
Здравейте Hug Вчера ММ купи Бейби вака от аптека Ремедиум на ул. Шишман - за тези мами които са от СФ. Peace От снощи действам с нея и съм супер доволна - що материал събрах #Crazy Днес каката е по-добре - дивее из цялата къща Peace Обаче от след обяд и бебка е със сополи Tired  В тоя ред на мисли - мога ли да ползвам помпата и за нея - в смисъл досега с каката съм ползвала единия накрайник от кутията. Мога ли другия да го ползвам за бебка? Чудя се от хигиенична гледна точка newsm78 Ясно ми е, че между тях двете постоянно ще се разменят бацили,ама знам ли... Нека мамите с две и повече дечица /а и от другите разбира се която иска Wink/ да кажат те как процедират Praynig Hug

Бебеш - готини дрешки Peace Със здраве да си ги носи Тея Hug

Емили Hug Не съм давала на Буба засега попара. На каката съм я правила със сухарче,обезсолено сирнце,масло и чай. Не съм слагала захар. Ще я прояде,като за първи ден добре сте се справили Peace Според мен пробвай засега без захар Peace

Буба пълзи повече назад и по-малко напред. Преди около час се изправи сама в креватчето,но не може още да се държи на краката си и пада назад Crazy

Hug

# 486
  • София
Рал,аз ползвам помпата и за двете си деца,единия накрайник за едното,другия за другото и през 2-3 пъти ползване ги изварявам в една чашка с вода в микровълновата,само накарайниците изварявам!

# 487
Гггъбка Hug И аз май така ще направя Flutter

# 488

Днес празнуваме 5 години брак, почерпете се за наше здраве.

Имам много да чета, но кога ли ще смогна.....

# 489
  • София
look_at_me, да сте здрави, щастливи и домът ви да е пълен с деца   bouquet

# 490
look_at_me Още много по 5 години съвместен живот и къща пълна с деца Hug ммм,каква торта Heart Eyes

# 491
  • В две тъмни очички
Емили, аз без кафява захар нямам никакъв шанс да пробутам попарата!  Blush

look_at_me , честита годишнина!   bouquet

# 492
Днес за малко да евакуират Кауфланд заради нас  hahaha Joy

Отиваме цялата тумба до кауфланд (разбирайте аз, мм и двете деца) за да може да си купя айрян на Данон ... Решаваме да вляза сама набързо, а мм да остане с децата отвън(има коли с монети). Излизам аз от магазина и мм решава да ходи до 00. През това време идва една госпожа, слага детето си на другата количка (бяха 2) и Явор веднага отиде да седне до детето (много е общителен) и въпросната веднага премести детето си на другата и това се повтори 2-3 пъти. Аз много се издразних и взех малкия, и подкарах количката , звъннах на мм да побърза и да тръгваме. Така бях подпалила моторетката, че бързо се изнесохме и отидохме на площадка на около 5мин от там. Минава около половин час и решава, че вече на Тея и е студено и  търся раницата на ММ за да взема от там връхна дрешка - тук  раница, там раница - няма раница. Питам мм къде е - бил я оставил до коликата - не съм ли я била видяла  Shocked Набързо взехме децата и тръгнахме към магазина. Отиваме и на входа стоят 4ма полицаи и 2ма сотаджии и гледат раницата  hahaha Отиваме и с думите "охххх слава богу тука е" си взимаме раницата и аз започвам да търся документите (л.к. док на колата, док за борсата на мм) да се успокоя че са там. Полицаите така  Shocked И единия само каза : ваша ли е раницата, след малко щяхме да евакуираме зградата  Confused И ние  Blush Mr. Green

Лук-че честита ви годишнина, още дълги години безоблачно щастие ви желая Simple Smile Къде се губиш?

# 493
  • Пазарджик
Ви  Hug,Рождения ден беше разкошен ,в детския център се погрижиха никой да не скучае,много съм доволна
look_at_me честита годишнина!!!
Емили с чайчетата на Хип пробвали,те са подсладени,Нели категорично отказа да я яде по всякакъв начин

Вече нямам сили леглото  ме зове ,утре ще продължа smile3524

# 494
  • в Надежда-та
Айде стига сте спали бе , поспалани Crossing Arms
почети 9ч. е Laughing
после пак кажете, че децата не спят през ноща Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт