Елч, зимното чувалче е без ръкави.
И при нас нощта не беше от леките - събуждане на всеки 40 мин. и мрънкане, реване, въртене... И така цяяяяяялата нощ. Но то вече не ми прави такова впечатление, защото от 7 нощи 4 са такива. Все ще дойде един прекрасен ден (или по-скоро нощ
), когато ще заспиме вечерта, ще се събудя по някое време, ще погледна часовника и ще видя, че е 7-8 сутринта, а малкия до мен ще си спи блажено....За успокоение - няма зъби, не лази, напоследък нещо не иска и да яде. Захар слагам единствено в попарата сутрин по една съвсем мъничка лъжичка.
Да говори - силно казано. Казва мама, но понякога ми се струва, че не е мама, а лала. Но определено е по мой адрес
На баща си казва тата, на баба си - баба... И общо взето това е. И другите безсмислени (за мен) срички - папа, дада, и т.н. Понякога цяла тирада изрецитирва, на негов си език... И постоянно пее.Едно въпросче - сочат ли децата ви с пръст по посока на нещо, за което сте ги попитали? Напр. да ги попитате "къде е тате?" и те да го посочат с пръстче? Моят син само се обръща, поглежда въпросното нещо и после ми се ухилва.
, 

Казва ма-ма и то от доста време. Та-та каза само веднъж, най-вероятно по погрешка 

/,каката кашля,а мен ме боли гърло
Добре сме се подредили