Вече есента ни стига, Януарче на крака се вдига!

• 30 488
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • В две тъмни очички
Пепита, прегръдки от нас с Влади! Радвам се,че всичко е минало добре и че нещата не са били чак толкова крайни!  Hug Възстановявай се бързо!

Какче, какво столче купихте (питам заради позицията за сън)

Аз вече искам да се застрелям  #2gunfire Честно ви казвам! Едвам ме държат нервите! Имам само 2 дни да напиша още 16 теми  ooooh!, вчера стоях до 01:30 да уча...от 2 нататък малката се събуди около 10ина пъти. Сутринта окончателно стана в 07:30! Първият й сън беше само 40 мин, през които успях да нахвърля само точките по които трябва да пиша, а следобедния сън ........ заспа току що! Точно когато всички започват да се прибират, да се оправяме за вечеря и прочее.... Айде пооплаках се, сега да се стягам и отивам да чета. Стискайте палци, аз се успокоявам с това , че останаха само 2 изпита до завършване! (като изключим една поправка и държавния изпит, ама те ще са догодина)

# 646
  • Велико Търново
Бубе, както се казва, "огън, служба не остана!"  Hug
Винаги е така, накрая е най-големия зор. Имаш стиснати палци от мен!  Simple Smile

# 647
Бебеш, благодаря ти че ми отговори за играчките! Hug

Пепита, много се радвам че си добре и вече при любимите хора!  Hug Много, много силно те прегръщам! Heart Eyes

Честити месечинки!  bouquet

# 648
  • София
Здравейте!

Пепита, радвам се за добрите новини при теб и стискам палци за бързо доизлекуване!  Flowers Four Leaf Clover

Ние се възполваме от последните слънчеви дни и повечко се застояваме навън.

Ади нещо хич не яде добре напоследък, едва по половин пюре хапва. Дано да е само период, че ми се струва, че въобще не наддава напоследък. И аз се замислям дали да не я пробвам на кухня, може пък да й хареса  Thinking.

bouquet

# 649
Тонита, вярно, това е малкият дявол.

Сега отчет за Калинка. В понеделник беше на консултация: точно 8 кг. и 72 см. Яде всичко което и дадем, докато ме нямаше е започнала да дъвче. В кошарата се пуска за няколко секунди и стои права. Кошницата за кола още няма да я сменяме, дадена е до 13кг., а и Кали все още се чувства удобно.

Всички болнички, малки и големи бързо да се оправят.  Hug

# 650
Пепита Бързо възстановяване и успешно доизлекуване ти пожелавам fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Мацки, днес купих сухари на Елит в зелена опаковка - пише на кутията Сухар с пълнозърнеста пшеница,ръжено и пшеничено брашно. Вие такива ли давате /имам предвид ръжени/ newsm78 Аз проверих в три магазина - само такива ми предложиха,нямаха други варианти Rolling Eyes

Hug

# 651
добър вечер, мами   bouquet

жу, много е сладък колажът, златни ти ръцете, мила!  Hug то, вярно, че и мат’риалът си го бива;), ма само моделите не са достатъчни.  Crazy

сиилен и топъл гуш на Пепи! също и на Мила с малкото Жане.. и добре дошли на новите мами и бебоци, топло и уютно да ви е!

липсвате, но си ви чета отвреме навреме и минава. нямаме много за разказване, или поне нищо особено интересно, поне що се отнася до бебешките въпроси.  и все пак малък ъпдейт от нас, разбира се, ‘малък’ според моите разбирания, хаха

станахме 8 кг най-сетне, при 67.5 ръст, това на 8 м. и при положение, че яденето на твърда храна силно казано крета, даже още повече скромнее на фона на споменавани от доста от вас 200 и кусур г на хапване – изяждаме максимум 5-6 ч.л.,с  предпочитание към месните пюрета. немлечна храна все още върви само пюрирана. въведох и жълтък, и месо, а от кашите давам просо, овес и елда (открих разкошни брашна в магазини 345, това - офф към софиянки) – всичко това заради ниския Hb, който въпреки че се е пооправил (122), е компрометиран. зъбчета – 1 бр. и още 1 на път, заради което (поне се надявам да е само това, а не някой гнусен вирус, понеже поддържаме и Т) от дни не кусва и лъжица немлечна храна. опитвам, но (както винаги, когато не й допада някой вкус/консистенция – пример #1 е попарата), държи в устата с дъъълги минути, когато се втечни достатъчно заради отделената слюнка изтича на порцийки, което съответно превръща мама в ходеща пералня 24/7, а остане ли и една точица полепнала по небцето, стои козирогът му с козирог с часове с отворена уста и ей така зинала си мрънка, пее, плаче, спи и пр. бррр, страховито прелестна картинка сме. 

двигателно – пропълзяваме леко назад, напред не, предполагам, че изобщо няма и да пълзи, точно както батко си някога. седи все по-стабилно, изправя се от лег само в количката. не съм поставяла в проходилка още, ще опитам да я включа за по няколко минути дневно до 2-3 седмици, но никак не бързам да прохожда. имам предвид, че не я стимулирам нарочно да стои изправена, камо ли пък продължително време, та йок да проходи. когато трябва, и това ще стане.Simple Smile

психоемоционално си се развиваме нормално, мисля. много е чаровна и контактна, станала е страшно кокетна и общителна. ще бъде голяма бъбривка, няма на кого да се метне, но инак се ограничаваме до ‘айдаа’, ‘т/да-т/да’ и смешно речеподобно гаргарене ))

ам, май това е за Катржинка в общи щрихи. аа, също съм се разтърсила активно за родителски кооператив за ваимно гледане на деца в района, че високият рус мъж с черната обувка  Mr. Green, разбирай мойто шеф, ми отказа да ми разреши хоумофис за няколко месеца след първата годинка на малката. а дяволски разчитах на това, още повече, че при нас е нормална практика.. ние нямаме никакви шансове за детска ясла в приемливо близко време, т.е. никакви бонус точки по разните му там критерии.

момичета, онези, които активно кърмите, как са ви зъбите? с Мартин навремето ми се схващаше ченето и ми отслабна временно зрението, сега пък в зъбите ме удари, да му се не види. особно вечер смертелно ме болят, до един! имам два за убиване с арсен и чакам да спра да кърмя, но какво им стана на останалите, баси. сякаш нещо важно се е изцедило, буквално, от всеки един, така го чувствам субективно поне.

ай стига толкова, че досадих и на себе си. целувки на всички бебочета по малките нослета и хубава вечер на всички! 

# 652
  • София
добър вечер,

ето отчета от днес - 9400 (+150), 71,5 (+2,5). сложиха му третия прием на хепатитната - голям рев му удари, аз пък се радвам , че следващите ваксини са чак след няколко месеца

careener, ама пиши по-често - липсваш, а на въпроса ти за зъбите... ми не ме болят, но пък си имам 2-3 кариеса  Tired

# 653
ехо привет мамита Simple Smile

Пепита  Hug Hug бързо възстановяване и само здраве от тук насетне Flowers Four Leaf Clover

стиснати палчета за Мила и за Жането  Praynig

Бубенцеее е то не останало, види му се края, ма зора най-голям...но ти ще се справиш, подушвам го нали сме от една порода  Heart Eyes

стола за кола и ние минахме на 9-18 от скоро, Адриан мноогооо се кефи на новата придобивка, с кеф си седи и се наслаждава на новата си гледка през прозореца, докато майка му миткосва улиците на столицата Simple Smile

детска кухня ние имаме още малко да се захраним и мисля да го запиша към Ян Бибиян - няколко приятелки много ми я хвалят, супер доволни са от ранобразието в менюто и качеството на кухнята - http://yanbibiyan.net/

много здраве на всички бебоци   bouquet

тва от мен

# 654
  • В две тъмни очички
careener, зъбите ми са под всякаква критика - от забременяването,през раждането и 9 месеца кърмене (до тук) резултатът е 3 умъртвени зъба, 4 кариеса, 1 нацяло изгубен зъб и очаквам още 2 всеки момент да се обадят! Положението е ужасно!

Alluria и Влади почти спря да яде каквото и да е пюре. От масата обаче винаги хапва по нещо! Точно затова след 2 седмици ще я запиша на ДК

Забравих да кажа - от вчера въведох жълтък.

Айде стига писане за днес, отивам пак да се побъхтя в/у учебниците

# 655
careener, доколкото знам всички зъби могат да болят предимно на нервна почва, както може и от някой развален да се пренесе болката.
аз пък да се похваля на мен ми остава още само един зъб, почистване на зъбен камък и съм готова! направо не мога да повярвам, че свърши. като резултат на всеки един кътник имам поне по една пломба (имам и такива с по 3 Sad ), 5 са умъртвени, но това не е свързано с бременността, защото още преди да забременея си бях зле със зъбите.

имах още за казване, ама...на....затъпявам. като се сетя ще пиша Simple Smile

# 656
гъбка взех уж за проба на дисни-около5 лв.в началото само дърпаше сламката със зъбки.после взе да я надува като балон и от налягането ,което създава водата се връща по сламката.след 5-6 такива опита се усети и сега само смууууче. е,олива се малко,но просто през сламката минава повече течност,отколкото през бибка.

мислите ли да кпувате някакви ботушки за зимата?има още време,но днес разглеждах,и се чудих дали трябва да са с мека подметка (само за количка) или с твърда(нали се предполага.че по това време ще се опитват да ходят).

# 657
  • София
Какче, какво столче купихте (питам заради позицията за сън)
Бубе, взехме Chicco Key 1 X - Plus - http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/Pro … n-US/Default.aspx
Айде стискам палци за изпита, ама заминавай да четеш  Naughty  Heart Eyes

Пепита, радвам се че е бил малкия дявол  Hug

careener, къде ходиш, бре жена, липсваше ми  Hug

Преспах мъжете и сега се радвам на живота  Mr. Green

# 658
  • sofia
Какче, още във вторник ме изписаха, една нощ бях в клиниката. Чувствам се много добре, днес цял ден скитах, само не мога да шофирам и има лееека болка! Болката няма общо с това, което са ми описвали.

# 659
  • София
Какче, още във вторник ме изписаха, една нощ бях в клиниката. Чувствам се много добре, днес цял ден скитах, само не мога да шофирам и има лееека болка! Болката няма общо с това, което са ми описвали.
Радвам се, че си добре и те чакаме в петък  Hug

Пускам линк към офертите бг, има буйки на КК на половин цена  Peace

http://sofia.ofertite.bg/бебешки-буйки-по-избор---за-1490лв-от-колев-и-колев-offer124.html

Общи условия

Активация на акаунт