Получихте ли семейни добавки за деца/детски/ този месец? - 24

• 56 017
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Ако съм пуснала документи миналата година октомври месец този месец полагат ли ми се детски или си чакам напразно?Доста съм объркана ,защото се водя към община Сливен и там са ги получили ,а при мен още ги няма .Никой не ми отговаря на телефона в социалните на всичкото отгоре.

# 376
Ако съм пуснала документи миналата година октомври месец този месец полагат ли ми се детски
Ако си подала миналата година Октомври и тази подаваш октомври, иначе този месец се изплащат за септември, така че трябва да получиш.

# 377
Благодаря за бързия отговор .Значи трябва да бързам с подаването.

# 378
пощенска- Връбница има току що ги изтеглих. Един въпрос парите на децата с телк ли са увеличили? Благодаря предварително!!!!!
И при мен са повече с ок. 20 лв  newsm78

# 379
  • Viena
В София корпоративна и алианс-няма.

# 380
здравей те момичета.искам да попитам дали някоя от вас е получила детски?в Нова Загора в пощенска банка още няма преводи,а доколкото разбрах в други те банки има преводи.защо става така?

# 381
Да получих ги още миналата седмица на 20октомври. не знам при вас защо ги няма .Миналата година и при мен се получи така защото ми бе изтекла годината и не бях подала нова молба а така също и удостоверение че детето ходи на училище.

# 382
  • София
Аз днес ги получих - София ЦКБ, общината е Лозенец

# 383
и аз Нова Загора-Пощенска не съм получила още поне до вчера нямаше.Доколкото разбрах чак в Понеделник щяло да има.Ако провериш по-рано пиши.

# 384
  • Fort Worth, TX
Момичета да сте получили интеграционните или само при мен се бавят?

# 385
кажете ми моля каква е сумата на член от семейството месечно ,според която може да получаваш детски надбавки ?

# 386
  • Fort Worth, TX
351lw мисля беше.

# 387
благодаря !

# 388
  • Mediterraneo

Е, как го измисли и един  Laughing 350 е доходът

# 389
Хм! Вчера си изтеглих майчинството 240лв (това за втората година),НО на моята приятелка (разликата на малките е 1 ден) са й превели 270лв. Shocked и това защо newsm78 от какво зависи newsm78 Thinking нали през втората година взимаме все още за съжаление по 240лв(не го приеха другото,а и да са го приели защо тогава аз взех 240лв,а тя 270лв.) newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт