Получихте ли семейни добавки за деца/детски/ този месец? - 24

• 56 008
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Стискам палци и се надявам днес да се зарадваме и ние на парички Hug
Добро утро!Към 10ч и 17 мин. пари няма.

Мерси за инфото.Аз днес ще изляза след 13ч,надявам се до тогава нещата да са се променили  Hug

# 601
  • София
Е не тия в тая община вече се уливат та това стана всеки месец.  Пак ли ще чакаме 10 дни за да вземем пари  Sick

# 602
 Zdraveite, az sam ot Sofia unikredit bulbank raion vazrajdane i o6e niamam prevod na detski za SAJALENIE Sad

# 603
  • Fort Worth, TX
Е не тия в тая община вече се уливат та това стана всеки месец.  Пак ли ще чакаме 10 дни за да вземем пари  Sick
Ей, ама така ме нервят тея кретени.В тоя студ ще се наложи да ме разкарват до банката да тегля от другата сметка.Пари към момента няма.Проверявам на всеки 5 мнути.

# 604
и за Сливен Експресбанк все още нямам смс. Вероятно в края на месеца ще има. И миналата година така беше..бедна ни е страната. Бедни са общините..кой трябва да е богат?? Е, нема такава държава като нашата!

# 605
  • Враца
Здравейте,Враца Райфайзенбанк има превод-13:00 часа.

# 606
  • София
От София още ли няма някой с превод Rolling Eyes

# 607
  • Fort Worth, TX
Айде, момичета беж към банкомата.СОФИЯ -ИЗГРЕВ-СЛАТИНА  ИМА ПАРИ.

# 608
  • София
иеее най - накрая  ooooh!

# 609
  • Сливен
Някой да има инфо за Сливен.
днес бях в социалните,парите са преведени по банките,вече от банките зависи
за пощенска казаха че довечера ще са по сметките

# 610
Айде, момичета беж към банкомата.СОФИЯ -ИЗГРЕВ-СЛАТИНА  ИМА ПАРИ.
хе,хе,хе... тъкмо щях да кажа че няма в 12 часа... виж как щастливо си ме изпреварила   bouquet

# 611
Някой в София-Възраждане да е взел пари ? Или пак дойде нашия ред да сме последни ?  ooooh!

# 612
  • Пловдив
момичета искам да попитам колко е увеличението на деца с телк ?Понеже аз вс. месец получавах по 240плюс 20 лв.за интеграц.

# 613
  • София
Честито на печелившите.
В Младост още няма Confused до довечера има още време,по-късно пак ще проверя.От толкова проверяване вече съм на -4лв  Confused

# 614
  • Под гъбата
Днес има и при нас преводи, най накрая пуснаха "цемейните"/грешката не е моя, тя е цитат от една клиентка/ #Crazy!

Общи условия

Активация на акаунт