БНД иска да се съберем но аз не!

• 6 100
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
Нека първо като гаджета да го карайте,ходете си на гости с преспиване,белким леглото ви сближи Simple Smile

# 16
 Simple Smile добре казано но едва ли и това би помогнало........така че по добре всеки с различни.

# 17
Всичко това го разбрахме още в предишните ти теми, не разбираме обаче защо толкова те вълнуват действията на този човек, а твърдиш обратното.
Може би ти се иска да прочетеш тук, че мъжът ти е луд по тебе, че ти си най-важна за него, че детето ви още повече сплотява връзката ви - ами не е така, действията му го показват, изобщо не е толкова настоятелен колкото явно ти се иска.  
Аз съм му го заявила но той не може още да го разбере че не искам да съм с него.
Не знам дали разбира какво искаш ти ( с тия противоречиви сигнали - едва ли ), но е прекалено на ясно със себе си - склонен е да даде шанс на брака ви, но по неговите правила.

# 18
Simple Smile добре казано но едва ли и това би помогнало........така че по добре всеки с различни.
е да ама .първо това и после с различни Simple Smile
сърцето ни кара глупости а правим.....
Пък и тва е начало,отиди за два три дни там,после той тук.

# 19
Знам че не е луд по мен нито пък по детето ни.Нито пък е настоятелен за каквото и да било.Затова и трябва да не се заблуждавам че ме обича.

# 20
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Всичко това го разбрахме още в предишните ти теми, не разбираме обаче защо толкова те вълнуват действията на този човек, а твърдиш обратното.

Просто опитва да убеди себе си, че го е преодоляла и вевче не й пука за него.

# 21
Добре де.... На мен ми става ясно че драмата тук е не какво иска или предлага мъжа, а какво точно иска авторката и как да го постигне така че да е хем независима, самостоятелна, не засегната, хем и ако може с него. Хем ме сърби, хем ме боли, хем ми е драго  Crazy

Виж, ясно е като бял ден, че ако наситина си 100 % сигурна в думите си, да си пуснала тема от сорта на "Подадох молба за развод. Той не иска да подпише, помагайте"

Действията са по-красноречиви от думите!

Имаш точно два варианта за действие:

1. Още в понеделник се виж с адвоката си и напишете молбата за развод.

2. Ако пък се колебаеш, тогава, още в понеделник се обади на БНД и му кажи, че си съгласна да пробвате до къде ще успеете да стигнете и дали ще можете да запазите семейството си. Съответно започвате да мислите как да постигнете консенсус по другите въпроси с жителството и т.н..

Толкова! Какво има повечеда го мислиш?

# 22
Киара много си крайна.Аз предлагам да отиде в града на бнд за два дена,послле той да дойде,,,,,и ао не се разпали искрата поне веднъж,през тези дълги нощи...след като малката заспи....

# 23
Според мен авторката наистина не иска вече БНД, но не иска и да го пусне да си живее живота.

# 24
Осъзнах едно че не ме обича.

# 25
  • Не от София.
Осъзнах едно че не ме обича.
Дотук добре...
И сега какво-ще има ли развод или..?! newsm78

# 26
Даааа, време е за нова тема....

# 27
mia71 няма да има вече  нови теми

# 28
mia71 няма да има вече  нови теми

А развод ще има ли ?

# 29
Със или без развод всеки един от нас си живее отделно а и не съм се забързала да се омъжвам втори път затова и не бързам с развода.Род.права ги упражнявам аз защото той плаща издръжка.

Общи условия

Активация на акаунт