БНД иска да се съберем но аз не!

• 6 097
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
Защо другите теми да не би да са смислени????Всеки може да пише каквото си иска.Не е забранено.
А отностно личния ми живот нищо не знаеш и затова си е личен.
Да де ,именно.Тогава защо ни информира всички,че БНД-то ти иска да се събере с теб,а ти не искаш?!Отделно и за имуществото си лекчико ни подаде информация-апартамент,компютри..
Вярно е,че всеки може да си пише каквото си иска.От друга страна четящите го могат да му отговарят както си искат.
И вместо да се дърлиш,вземи че се вслушай в някои от съветите,които са  ти дали.После да няма тема как плащаш кредита на БНД,пък той ти взел половината апартамент.

# 46
Той апартамента ми е още  преди брака и няма как да ми го вземе защото си е мой.

А наясно ли си със законите???
След определен брой години "брак" той/тя има право на дял от апартамента. И няма значение от кога ти е!!!

Е , те нали не живеят заедно !

А документите?
Там не пише къде живееш, а за кого си женен/омъжена!

Тя може да докаже , че не живеят заедно .
Той е в друг град .

Въпросът не е, къде живее.
Водят ли се семейство още - водят се!

# 47
Киара много си крайна.Аз предлагам да отиде в града на бнд за два дена,послле той да дойде,,,,,и ао не се разпали искрата поне веднъж,през тези дълги нощи...след като малката заспи....

Не съм крайна. Както виждаш второто ми предложение е точно това което и ти си писал.

А най-отдолу, под чертата на изкаването ми какво пише? "Който търси намира - начин, или оправдание" Мдам, не на празно съм го сложила на видно място, белким някой го прочете  Grinning /това беше към авторката на темата/

=====

А, относно това, че форума е за това всеки да пише каквото си иска... Да, така е, но основната цел на темите в този подфорум е да си помагаме взаимно и някак не ми се струва редно да пълним страниците с плява. Ако на някой просто му се говори нека намине към клюкарника  Peace

# 48
Както казах въобще не ме интересува вече бащата на детето какво прави и с коя се среща.Това си е негова работа.

# 49
Интересува те, защото както се спомена по-горе, твоето имущество не е само твое докато си омъжена.

# 50
Той влезе в напълно обзаведен апартамент с мебели и всичко останало и няма как да претендира че е негово питала съм адвокат.

# 51
Той влезе в напълно обзаведен апартамент с мебели и всичко останало и няма как да претендира че е негово питала съм адвокат.

Ако си направила 10 години брак, отиди и питай пак адвоката!
Ако не си, продължавай да пишеш тук до като ги направиш или решиш какво да правиш!

# 52
Охххх, не мога да разбера как някои хора не умеят да мислят в перспектива.Вместо да направи всичко, което е нужно, за да запази наследството на детето си, авторката седи кротко и си чака без развод мъжа й да създаде ново семейство/макар и неразведен/. И, ако, не дай боже, й се случи нещо, ще е равноправен наследник с детето.Голяма безсмислена глупост.

# 53
Да питах го адвоката каза че трябва да го прехвърля на детето апартамента за да няма съпруга ми дял от апартамента.То в такъв случай е по-добре да се разведа защото и без това живеем разделени и без това нямаме намерение да сме заедно и по-добре да ги уредя тези неща.Само трябва да го питам дали е съгласен да бъде по взаимно съгласие.Мен не ме интересуват неговите имоти.Но дали детето има права върху неговите имоти за в бъдеще или не?Тя ли ще е наследник на имотите му като имаме развод?

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 12:34 от микимаус

# 54
Но дали детето има права върху неговите имоти за в бъдеще или не?Тя ли ще е наследник на имотите му като имаме развод?
тя (а и не само тя) е наследник след като имаме починал родител.
т.е тя ще е наследник ако той е починал и не е направил завещание в полза на друг имотите си. има описано кои могат да онаследяват и какви части от имота. но ... собственика на имота/тите трябва да е починал. тогава имаме наследство.   bouquet

# 55
Детето ще има запазена част от наследство, която не може да бъде намалена със завещание в полза на друг.

# 56
Аз съм напълно начинаеща във форума. Затова ще ви се види странен въпроса ми - ама какво точно значи БНД....... Съжалявам за невежеството Embarassed

# 57
Аз съм напълно начинаеща във форума. Затова ще ви се види странен въпроса ми - ама какво точно значи БНД....... Съжалявам за невежеството Embarassed

БНД = твоя осеменител. определение валидно тук   bouquet

# 58
Детето ще има запазена част от наследство, която не може да бъде намалена със завещание в полза на друг.
и да бъдем по-конкретни :
единственият вариант някой със запазена по закон част да не я наследи е той да бъде обявен за недостоен. А такъв е само този, който:
- умишлено е убил или се е опитал да убие наследодателя, неговия съпруг или негово дете, както и съучастникът в тези престъпления, освен ако деянието е извършено при обстоятелства, които изключват наказуемост или ако е амнистирано;
- е набедил наследодателя в престъпление, наказуемо с лишаване от свобода или с по-тежко наказание, освен ако набедяването се преследва с тъжба и такава не е била подадена;
- е склонил или възпрепятствал наследодателя чрез насилие или измама да направи, да измени или отмени завещанието или който е унищожил, скрил или поправил негово завещание или съзнателно си е служил с неистинско завещание.   bouquet

# 59

БНД = твоя осеменител. определение валидно тук   bouquet
Това е подразбиращо се, но съкращението откъде идва? Какво значи всяка от буквите в това съкращение?

Общи условия

Активация на акаунт